Robo-Duster


Beste Groupon klanten,

Omdat ons Social Media Team diverse vragen krijgt over de Robo-Duster, zullen wij de situatie  uitleggen en jullie op de hoogte houden over de meest recente ontwikkelingen. Een platform als Facebook is niet de meest geschikte plek voor een dergelijke toelichting, vandaar dat we ervoor gekozen hebben om de communicatie hier verder voort te zetten.

Wij begrijpen jullie frustratie rondom de Robo-Duster. Net als jullie willen wij ook graag dat de Robo-Duster snel en netjes geleverd zal worden.

De situatie is als volgt: Wij vertrouwen tot op zekere hoogte op de totstandkoming van een overeenkomst, de verklaringen en beloften van onze partners. Pas na intensieve gesprekken en duidelijke onderhandelingen gaat een deal bij ons online. Als er echter achteraf blijkt dat de deal niet voldoet aan de verwachtingen, om welke reden dan ook, blijft voor ons enkel de mogelijkheid over de deal te annuleren.

Dat zal in het belang van alle partijen de beste oplossing zijn. Want we hebben uiteindelijk allemaal dezelfde doel. Groupon wil haar klanten mooie deals aanbieden en geen beloftes verkopen. Dit betekent dat wij een aantrekkelijk product of dienst aanbieden tegen een scherpe prijs. Ons volledige bestaansrecht is hierop gebaseerd. Als wij beloftes zouden verkopen, dan zouden we niet meer bestaan.

In het geval van de Robo-Duster is het zo dat het transport en de levering problemen oplevert en daardoor aanzienlijke vertraging opgelopen heeft. Uiteraard vinden wij dit zeer vervelend en bieden wij onze excuses aan voor dit ongemak. Wij zijn continue in contact met de partner om meer duidelijkheid over de levering te krijgen.

Groupon belooft elke klant die zijn deal wil annuleren zijn geld terug te storten op zijn of haar rekening. Echter is de levering van de Robo-Duster reeds in gang gezet en zult u het product thuis afgeleverd krijgen. Wilt u het product alsnog annuleren, stuur het product dan terug en wij zullen daarna uw geld terugstorten.

Wij zullen jullie hier op de hoogte houden van de meest recente ontwikkelingen en jullie zo informeren over de status van de Robo-Duster.

Status update 24/8 (2):

Hierbij de uitleg over de ER09 code die we van de fabrikant hebben gekregen.

Hieronder twee foto’s ter verduidelijking.
De beste oplossing is om in de geleidende strip van foto 2 het voorste schroefje iets los te draaien. Als je dit doet zie je dat de spanning van de strip af gaat en deze functioneert zoals deze bedoeld is.
Na levering eerste half uur alleen maar de foutmelding gezien, na reparatie anderhalf uur zonder foutmelding rondgereden.
Er is door de fabrikant iets te nauw gekeken met het vast schroeven hiervan.
@Linda, bedankt voor je info hierover!


 

Lukt het nog steeds niet= Zo niet, kun je het product alsnog retour sturen en contact met ons opnemen! 

Status update 24/8:

Zoals beloofd komen we bij jullie terug om de retourprocedure uit te leggen.

Onze distributeur BF Logistics neemt deze week per e-mail contact op met degene die contact hebben opgenomen met onze klantenservice om een afspraak te maken voor de retournering of de nalevering van een onderdeel. Hou daarom je (junk) mail goed in de gaten. De distributeur zal de Robo-Duster bij je thuis ophalen of het ontbrekende onderdeel daar afleveren.

Indien je een product hebt ontvangen dat niet naar behoren werkt en hebt aangegeven dat je een nieuwe wilt ontvangen, dan zal de Robo-Duster direct vervangen worden.

Mocht je je Robo-Duster willen retourneren, plak dan een briefje op de doos met de reden hiervan:
-          Defect
-          Ongewenst

Zodra wij van de distributeur de bevestiging hebben dat het product is opgehaald, zullen we het aankoopbedrag naar je terugstorten.

Nogmaals onze excuses voor alle overlast, we vertrouwen erop dat we je zo een passende oplossing hebben geboden.
Indien je nog verder vragen hebt dan kun je contact opnemen met ons.


Status update 23/8 (2): Twee punten:

1. Retournering / vervanging
van de Robo-Duster geven we morgen uitsluitsel over, uiterlijk om 16.00. Daarna zal iedereen die contact met de klantenservice gehad heeft een e-mail van ons ontvangen met de retourprocedure. Heb je je pakket al verstuurd? Het kan zijn dat je hem retour ontvangt omdat hij niet in ontvangst genomen is… Wil je je Robo-Duster retour zenden en heb je hierover nog geen email gestuurd naar de klantenservice? Doe dit dan zo snel mogelijk. We moeten helaas weer vragen om wat geduld, we begrijpen dat dit uiterst vervelend is!

2. Verzendkosten
van de mensen die het product tussentijds geannuleerd hebben, hun geld hebben teruggekregen maar wel 7,50 verzendkosten aan Kromhout hebben betaald en dit nog niet teruggekregen hebben. We zullen dit zelf aan jullie vergoeden in de vorm van Groupon Credits (staat gelijk aan euro’s). Iedereen die dit nog niet gekregen heeft zal 10 euro aan credits op zijn of haar account gestort krijgen. We hebben echter wel wat tijd nodig om dit uit te zoeken, maar uiterlijk maandag 29 augustus zullen deze mensen de credits krijgen. Hierna ontvangen ze een mail ter bevestiging hiervan. Heb je dinsdag niets van ons gehoord? Stuur dan een mail of bel even met de klantenservice (ovv verzendkosten Robo-Duster). Onze klantenservice kan dan direct jouw situatie bekijken.

Status update 23/8:
Beste allemaal, helaas nog geen nieuws rondom de ER09 code. We hebben gister nog afgewacht en vandaag nog geprobeerd om iemand anders te pakken te krijgen. Helaas zonder succes. Voor degene die het wachten meer dan zat zijn, wat we begrijpen (!), je kunt het apparaat terugsturen. Hierin kun je aangeven of je een nieuwe wilt, of dat je helemaal van het apparaat af wilt. De klantenservice zal je verder inlichten over de gang van zaken. Zodra we iets horen plaatsen we het hier.

Status update 19/8: Er zijn een aantal mensen die de code ER09 te zien krijgen. We hebben zojuist contact gehad met de fabrikant. Zij sturen ons maandag een foto + uitleg hoe het op te lossen is. Ik heb gevraagd of dit vandaag nog kon, maar dat lukte helaas niet…

Daarnaast zouden alle Robo-Dusters vandaag afgeleverd moeten worden. Heb je maandag nog geen Robo-Duster ontvangen, laat het ons dan even weten.

Status update 18/8: In de discussie hieronder staan een aantal vragen over de retournering van het product of een deel van het geld terug omdat het niet aan de beloofde specificaties voldoet. Helaas kunnen we niet een deel van het geld teruggeven omdat het product geen nat-dweil functie heeft. Mocht je niet tevreden zijn met het product, neem dan contact op met onze klantenservice en vermeld in de titel Robo-Duster. De klantenservice zal jullie dan verder helpen. Zij zijn bereikbaar op: support@groupon.nl en 020 435 0369.

Wat betreft de vragen rondom het tegen dingen aanstoten, bekijk even dit filmpje van de fabrikant. Het product gaat tegen de muur aan omdat het ook in de hoekjes wilt komen. Een vaas zal hij dan ook niet ontwijken bijvoorbeeld. De trap zou hij wel moeten ontwijken overigens!

Status update 17/8 (3): Er zijn een aantal vragen in de discussie hieronder:
1. In de deal heeft gestaan dat het apparaat een nat-dweil functie heeft. We hebben contact gehad met de fabrikant en deze beaamt dat het product helaas niet kan. Wel kan hij natzuigen, wat inhoudt dat als je bv een glas cola omgooit hij (beperkt natuurlijk) dit kan opzuigen. De aangedragen oplossing om de Robo Samba te leveren ipv dit product biedt helaas niet de oplossing. De “mopping” functie is daar ook een droge dweil functie. Mocht je het product om deze reden willen retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice (support@groupon.nl)
2. Er lijkt een plastic onderdeel te missen van het laadstation. Ook hiervoor hebben we contact gehad met de leverancier. Het blijkt dat het geleverde station een nieuwe versie is en de handleiding nog niet is aangepast. De Robo-Duster zou zonder het plastic onderdeel moeten kunnen opladen. Willen jullie dit even testen? Zo niet dan gaan we weer terug naar de leverancier / fabrikant.
3. Tot slot… Nogmaals onze excuses voor alle verwarring en dat het product uiteindelijk niet doet wat er van te voren beloofd is. We zetten ons volledig in om het voor iedereen naar tevredenheid op te lossen!

Update 17/8 (2): Goed nieuws! De eerste Robo-Dusters zijn gearriveerd (Niels bedankt voor je foto!)! Het andere nieuws dat we hebben is dat het inderdaad een ander type is dan het type waarmee geadverteerd is. Een van de redenen waarom de levering vertraagd was is dat de motoren van het type dat geleverd zou worden niet goed was en deze vervangen zouden worden. De leverancier checkt met de fabrikant of dit ook de reden is dat de Robo-Duster die nu geleverd is er anders uit ziet. Robert plaatste hieronder al een reactie met een link over de versie die eerst geleverd zou worden en de problemen die hiermee waren. Het is dus zeer waarschijnlijk dat dit het nieuwe verbeterde broertje is! We geven jullie hier zo snel mogelijk uitsluitsel over.

Daarnaast hebben net eindelijk contact gehad met de leverancier en gesproken over een oplossing voor het terugbetalen van de verzendkosten voor de mensen die geannuleerd hebben, hierover later meer, maar er komt sowieso een oplossing! En ook hebben we het over de garantie gehad. Deze blijft gewoon 2 jaar en blijft via de leverancier lopen. Hij heeft ons beloofd dat hij vanaf nu beter bereikbaar zal zijn.

Mochten jullie verder nog vragen hebben of niet tevreden zijn met het product, dan kunnen jullie contact opnemen met onze klantenservice: support@groupon.nl

Update 17/8: De eerste pakketten zijn vandaag verstuurd. Iedereen krijgt automatisch een track & trace nummer in zijn of haar mailbox. Heb je nog geen track & trace nummer ontvangen? Geen nood, morgen worden de volgende pakketten verstuurd. Heb je vrijdag nog niets ontvangen? Laat het ons dan even weten.
Helaas is de leverancier gister weer zijn afspraak niet nagekomen en hebben we hem niet kunnen spreken. Vandaag blijven we de leverancier nabellen om antwoorden te krijgen rondom het nakomen van de garantie, de leverkosten van de mensen die geannuleerd hebben en de versie. Ontvang je je Robo-Duster? Laat hier dan een berichtje achter of stuur een mailtje naar socialmedia@groupon.nl met een leuke foto.

Status update 16/8 (1): We hebben zojuist te horen gekregen dat morgen de eerste producten geleverd zullen worden. De distributeur verwacht dat donderdag alle verzendingen afgerond zullen zijn. Wat betreft de vragen rondom de garantie en de versie, we hebben gister toezegging van de leverancier gehad dat hij vanmiddag contact met ons opneemt. Dus vanmiddag meer nieuws hierover!

Status update 15/8 (2): Zoals jullie allemaal via de mail vernomen hebben zullen de robodusters vanaf morgen worden verzonden. De nieuwe dozen staan in het distributiecentrum en zijn klaar voor de start. Nog even de tanden op elkaar en dan… Ja, dan hoeven jullie nooit meer te stofzuigen! Zodra de eerste pakketten verzonden zijn laten we dat hier weer weten. Bedankt voor jullie vertrouwen en geduld!

Status update 15/8: We hebben zojuist besloten dat we de levering in eigen handen gaan nemen. We zijn op zoek gegaan naar dozen die om de Robo-Duster heen passen en hebben deze gevonden. Deze zullen naar verwachting om 16.00 aankomen, wanneer het verpakken en verzenden kan starten. We verwachten dat de pakketten dinsdag en woensdag (deze week uiteraard) verstuurd zullen worden. Zodra de dozen arriveren zullen we jullie weer een update geven.

Status update 12/8: Na veel moeite hebben we de leverancier gesproken. We waren zelfs bij zijn kantoor in Tilburg geweest, hier was helaas niemand aanwezig. De Robo-Dusters staan op dit moment bij een distributeur in Nederland. Om hier zeker van te zijn hebben we iemand van het team langsgestuurd om te checken of de producten daar echt aanwezig zijn. En gelukkig ze staan er!! Zie de foto hieronder. De dozen die de leverancier voor de producten had laten maken waren helaas te klein. De nieuwe dozen worden naar zijn zeggen uiterlijk a.s. maandag geleverd en het zal dan nog zo’n 24 uur duren voordat de pakketten ingepakt zijn en ze verzonden kunnen worden. We verwachten dus dat de pakketten aan het eind van de week verzonden zouden moeten zijn.

Wij blijven de partner nabellen en houden jullie op de hoogte van de status. Onze eerste prioriteit is om het product geleverd te krijgen. Daarna gaan we voor de mensen die het product in de tussentijd al geannuleerd hebben ervoor zorgen dat deze allemaal hun geld terug gaan krijgen. Hier staan we als Groupon garant voor!

We hopen op jullie begrip en vragen nog een keer om jullie geduld. Maar wees gerust, we hebben de Robo-Dusters zelf in handen gehad en we doen er alles aan om ze bij jullie bezorgd te krijgen.

Voor verdere vragen kunt u terecht bij de klantenservice, te bereiken op info@groupon.nl en 020-4350369

Met vriendelijke groet namens het gehele Groupon team,

Lilian

Comments

 • By Ilonka
  on 15. August 2011
  at 11:49

  Er staat als datum 15-05 dus ik verwachte een actuele status, het bericht is echter van 12-08. Hoe staat het ervoor, worden de dozen vandaag nog steeds verwacht. Zo niet, wordt er aan een alternatieve wijze van verpakken gedacht….

  • By Laura van Velzen
   on 15. August 2011
   at 12:09

   Beste Ilonka,

   De dozen zijn helaas nog niet aangekomen. Om 1 uur hebben we weer nieuws, we zullen dan beslissen of we de levering in eigen handen zullen gaan nemen. Op deze manier hebben we de volledige controle over de levering. We houden je op de hoogte!

   • By Ilonka
    on 15. August 2011
    at 13:15

    Ik wacht vol spanning op het 13 uur nieuws..

    • By Laura van Velzen
     on 15. August 2011
     at 13:16

     Zie de update:
     Status update 15/8: We hebben zojuist besloten dat we de levering in eigen handen gaan nemen. We zijn op zoek gegaan naar dozen die om de Robo-Duster heen passen en hebben deze gevonden. Deze zullen naar verwachting om 16.00 aankomen, wanneer het verpakken en verzenden kan starten. We verwachten dat de pakketten dinsdag en woensdag (deze week uiteraard) verstuurd zullen worden. Zodra de dozen arriveren zullen we jullie weer een update geven.

     • By Ilonka
      on 15. August 2011
      at 15:40

      Top!! Te triest voor woorden dat jullie het moeten oplossen, maar super dat jullie dat doen.

     • By Laura van Velzen
      on 15. August 2011
      at 16:22

      Het is helaas niet anders, maar we werken eraan :) Bedankt voor je aanmoedigende woorden ;)

 • By Willem
  on 15. August 2011
  at 15:14

  Misschien heb ik wat gemist, maar het apparaat op de foto is niet de Eurobot 2011 zoals op de Robo-Duster website stond ten tijde van de bestelling. Betekent dat dat we een ander (goedkoper?) model krijgen? Ik had om deze reden de plaatjes ten tijde van de bestelling al bewaard en kan het daarom vergelijken.
  Graag informatie.

  • By Laura van Velzen
   on 15. August 2011
   at 15:25

   Hallo Willem,

   Het zou kunnen dat het een ander plaatje is, we hebben deze er vrijdag snel opgezet. De onderste 2 foto’s zijn de foto’s van het daadwerkelijke product die in het distributiecentrum liggen, klaar om verzonden te zijn. Je ontvangt gewoon het product dat je besteld hebt.

   Excuses voor de verwarring van onze kant!

 • By Ilonka
  on 15. August 2011
  at 18:34

  Zojuist de mail ontvangen, erg netjes. Wat zorgen blijft baren is de garantie van 2 jaar. Hebben jullie hier ook een oplossing voor? Bedankt voor jullie inzet!

  • By Laura van Velzen
   on 15. August 2011
   at 18:47

   Goede vraag! Ik zou zeggen dat deze gewoon blijft staan, maar voor de zekerheid check ik dit intern. Ik kom erop terug!

 • By monique geluk
  on 15. August 2011
  at 18:36

  eindelijk ben blij dat ik niet ‘gëanuleerd heb

 • By Yvonne
  on 15. August 2011
  at 18:48

  Voor jullie net zo vervelend als voor mij dat het zo lang heeft geduurd. Ik ben blij dat ik de Robo-duster niet geannuleerd heb en wacht met spanning af hoe hij zal bevallen. Ga zo door Groupon met jullie service ik blijf zoals ik vaker doe bij jullie kopen.

  • By Laura van Velzen
   on 15. August 2011
   at 18:51

   Bedankt voor je compliment! We hopen dat we snel een blog kunnen schrijven op basis van al jullie “we hoeven nooit meer te stofzuigen” ervaringen :) Hou ons op de hoogte ;)

 • By Robert
  on 15. August 2011
  at 18:49

  Nou fijn, toch nog vóór de winter een Robotstofzuiger.
  Ik zou ook graag willen weten hoe het zit met de 2 jaar garantie als de leverancier niet eens weet wat voor een doos er om het product moet.

  Wel goed opgelost door jullie trouwens, had niet anders verwacht.

  • By Laura van Velzen
   on 15. August 2011
   at 18:54

   Ik denk dat er qua formaat een inschattingsfout is gemaakt. Het kan de beste overkomen, maar de wet van murphy heeft hier wel zijn stempel op gedrukt ;) Voor de garantie, hier komen we morgen op terug. In principe ligt deze bij de fabrikant en zou dit los staan van de leverancier… Maar om zeker te zijn gaan we het nog een keer extra na, er is genoeg mis gegaan met deze deal :(

 • By ankie
  on 15. August 2011
  at 19:24

  Nog heel even een vraag voor de zekerheid, in de advertentie werd weergegeven dat de robo duster kon stofzuigen en dweilen. Is dit nog steeds het geval?

 • By Ruud
  on 15. August 2011
  at 19:49

  Beste Groupon-team,

  Fantastisch dat het apparaat deze week geleverd wordt. Mijn zoon zal erg blij zijn met het gegeven. Hij keek lang naar zijn verjaardagscadeau van begin juni.
  Ondanks dat het nog niet binnen is, wil ik jullie alvast hartelijk bedanken voor de inspanningen die jullie hebben moeten verrichten om het toch nog voor elkaar te krijgen. De complimenten !!

 • By Lilian
  on 15. August 2011
  at 20:30

  Super dat jullie het op deze manier op gaan lossen!

 • By niels
  on 15. August 2011
  at 20:36

  yesss…Wordt er deze week toch nog lekker gezogen in mijn kamer :)

 • By Ron Gallas
  on 15. August 2011
  at 21:40

  Hallo net jullie berichtje gelezen en bedankt voor de goede inzet na de vele tegenslagen die jullie hebben moeten doorstaan.
  Ga zo door en ik probeer ook bij mijn vrienden en kennissen jullie (dus Groupon) te promoten.
  Nogmaals bedankt en in de toekomst nog veel sukses.

 • By Jemer boomsma
  on 15. August 2011
  at 22:03

  Goedenavond,

  Klopt het dat niet iedereen een email heeft ontvangen over de levering van de robo duster aanstaande donderdag 18 augustus 2011? Ik heb namelijk geen email ontvangen?

  Alvast bedankt.

  Mvg,

  Jelmer Boomsma

 • By E.Melgers
  on 15. August 2011
  at 22:25

  APPLAUS VOOR JULLEI!!!

  Ik kan me alleen maar voorstellen van jullie inspanning om ‘t probleem op te lossen.
  Ben ik heel blij met de mededeling over de aankomst van zo’n bijzondere pakket :-D

 • By lex olivier
  on 15. August 2011
  at 22:33

  Dank voor de uitgebreide toelichting. Ik begrijp dat jullie tot het uiterste gegaan zijn om de fabrikant aan zijn voorstel te houden.
  Alleen maak ik , net als vele andere klanten zorgen over twee dingen
  Is het wel het goede type? Een verkeerd plaatje is natuurlijk geen bewijs dat het product echt aanwezig is.
  Hoe zit het met de garantie? Als er in Tilburg nu al niemand is voor jullie dan kan ik het natuurlijk als individueel geval wel schudden.
  Het gekke is dat ik, ondanks jullie uitgebreide verhaal, nog steeds niet weet WAAROM het is zo mis is gegaan.
  Leidt robo-duster verlies op de prijs? Is het aantal aanvragen malen hoger dan ingeschat?
  De angst bestaat dat de apparaten onder tijdsdruk en/of budgetdruk zijn geproduceerd en dat is vragen om garantiegevallen.
  Ik zou het dus zeer waarderen als jullie harde afspraken maken met robo-duster fabriek – niet alleen de importeur – over de garantie.
  Overigens waarder ik jullie inzet in hoge mate.
  Agnes Olivier

  • By Willem
   on 16. August 2011
   at 09:58

   Ik deel de zorg van Lex Olivier volledig. Hoe gaat de garantie en ondersteuning geregeld worden, China is ver weg!
   En waarom ging het mis?

   • By Laura van Velzen
    on 16. August 2011
    at 12:28

    Zie update, we hebben vanmiddag contact met de leverancier. Tot nu toe is er teveel mis gegaan met de levering en reageerde de leverancier niet op ons herhaaldelijk verzoek op contact. Daarom hebben we besloten om zelf de levering over te nemen.

 • By theo gennes
  on 15. August 2011
  at 22:39

  Wordt mijn wachten eindelij beloond maar donderdag ga ik op vakantie tot 15 september hoe wordt dit opgelost.

 • By K Brinkman
  on 15. August 2011
  at 23:11

  OKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE we zullen het gaan beleven.(hoop ik). Wel zoals er hier werd weergegeven dat er van alles, maar dan ook van alles is mis gegaan dan vind ik voor een ondernemer die (als het goed is) er van alles aan probeerd te doen om het toch nog voor elkaar te krijgen.Wel neem maar van mij aan dat het net een soort veldslag is zowel voor de klanten als voor diegene die het moet verzorgen.Ik hoop dan ook (en ook wij hebben de folder bewaard) dat het een real goed product zal zijn en dat de klachten achterwege blijven.Groupon wil ik ook bij deze bedanken voor hun inzet ,want ook zij hebben diverse telefoontjes en mails moeten beantwoorden(met een glimlach).Als dit allemaal achter de rug is zal een ieder zijn leer hier wel uit trekken.Verder een ieder die ook heeft gewacht wens ik ontzettend veel ZUIGPLEZIER en geen stof.Succes

 • By K Brinkman
  on 16. August 2011
  at 00:16

  http://www.jxkaily.com/enproduct.asp?parentid=131 Als je deze link aanklikt dan als het goed is moet je de robocleaner welke op de foto staat zien werken. Maar volgens mijn gegevens moest men de naam veranderen en wel in ROBO-2011.Dus we hopen maar dat we goede dingen krijgen en dat hoop ik maar voormiedereen.En op de vraag welke ik op 23-05-2011 stelde ,namelijk laad deze ook automatisch op.Kreeg ik de volgende mail van de firma:

  Aan:

  Verzonden: maandag 23 mei20’11 13:54
  Ondelwerp: Re:2011
  Geachte,
  Ja, dat doet de Eurobot 201 1 !
  Geen stofzuigerzakken, maar uitneembaar reservoir.
  Stofreservoir 0,35L
  Accessores:
  virtuele muur x 1
  adapter x 1
  Set oplaadbare batterijen x 1 (geïnstalleerd),
  zij borstel x 2, gebruiksaanwijzing x 1
  Borstel reinigíngsset x ’1 , oplaadstaion x 1
  Draadloze afstandsbediening x 1
  filter x 1
  Dweildoek x 2
  Dweildoehouder x 1
  Specifications:
  Materiaal : ABS-kunststof
  Gewicht: 3.SKG
  Adapter: 220124QV
  Voltage:24V DC
  Werk instellingen: Circular, Aside, Wave, Automatic clean
  Werktijd: 60minuten
  oplaadt4d: 3.5-5 uur
  Eurobot 2oLL Black €,+L9,-
  Nieuwste model uit onze Eurobot-serie. Superstill Nieuwe Features: * Werkt nog efficiënter op tapijt x Meer
  kracht, betere hellingshoek x Superstil * Error code systeem voor easy-checking * Upgraded software systeem
  Eurobot 2011, introductie: *-LCD scherm, x Automatische oplaadfunctie * Slank design voor maximaal bereik *
  Superstil, minder dan 50DB * Met nat-en droog dweil-functie x Verbeterde sensors tegen vallen en/of stoten *
  UV lamp voor sterilisatie x Tijd instelbaar voor automatisch stofzuigen x Automatisch opladen * Schoonmaaktijd
  instelbaar * Draadloze afstandsbediening * Virtuele-muur functie xUitgevoerd in ABS* 3.5KGx 32cm diameterx
  8,5cm hoog
  Mvg, Robo-Duster.com

  On Mon l2z23 r ” sent:
  Gaat deze ook terug automatisch naar zijn oplaad station?En doet hij dan ook laden?

  • By Laura van Velzen
   on 16. August 2011
   at 11:39

   Hallo,

   Dit is inderdaad het apparaat dat we vinden als we het typenummer dat op de doos staat terugvinden. In de beschrijving staat inderdaad dat hij automatisch teruggaat naar het oplaadstation en dat hij dan ook gaat laden.

   Beantwoord dit je vraag?

   Groeten Laura

   • By K Brinkman
    on 16. August 2011
    at 16:20

    Haaj Laura ,wel ik wist al dat hij vanzelf oplade.Ik heb de mail welke ik van Robo had ontvangen zo overgenomen en onder aan stond mijn vraag aan hun,terwijl ik boven aan het bericht mijn vraag al had gesteld.Wel ik hdenk ik nu wel mag zeggen HIEPERDPIEP H…A ik vul het nu pas in als ik de bestelling in goede orde heb ontvangen.Want ik heb al eens eerder H>>>A gezegd en toen viet alles in duigen.Maar Laura bedankt voor je medewerking en helpen slagen van dit venomeen.vriendelijke groet.

    • By Laura van Velzen
     on 17. August 2011
     at 09:55

     Dat snappen we helemaal! De eerste mensen hebben hun track & trace code ontvangen, dus die van jou komt ook snel. Bedankt voor de bemoedigende woorden!
     Groeten Laura

 • By Pieternella Schipper
  on 16. August 2011
  at 00:46

  Goed gedaan en netjes om ons op de hoogte te houden.
  Wordt de robot a.u.b. wél afgeleverd op het adres:
  Van Heteren,
  Willem Hofsteestraat 2
  1447 GP Purmerend.

  • By Laura van Velzen
   on 16. August 2011
   at 11:29

   Heb je dit al eerder doorgegeven bij de klantenservice? Dan zou het doorgegeven moeten zijn!

  • By GS
   on 16. August 2011
   at 15:45

   kleine tip, zet je naam en adres niet zomaar online.

   Groetjes!

 • By Anita Roel
  on 16. August 2011
  at 09:21

  Bedankt voor de goede service! Ik ben blij dat ik niet heb geannuleerd :-)

  Mvr Anita Roel

 • By Pim
  on 16. August 2011
  at 09:57

  Ik ben blij dat de Robo duster geleverd gaat worden.
  Alleen ben ik sinds vorige week donderdag verhuisd.
  Hoe kunnen we dit oplossen?
  Grt, Pim

  • By Laura van Velzen
   on 16. August 2011
   at 11:28

   Hallo Pim,

   Je kunt het beste even een mail sturen naar socialmedia@groupon.nl met je nieuwe adres en je telefoonnummer. De eerste lichting gaat morgen de deur uit, dus als we snel zijn kan het wellicht nog aangepast worden.

   Groeten Laura

   • By Pim
    on 16. August 2011
    at 12:15

    Hallo Laura,

    Ik heb socialmedia@groupon.nl mijn oude en nieuwe adres gemaild.

    Bedankt voor je reactie!

    Grt, Pim

 • By Vincent
  on 16. August 2011
  at 10:25

  Beste Groupon,

  Ik ben enorm blij dat het probleem met de levering alsnog wordt opgelost. Fijn dat jullie hierin nu het voortouw nemen. Al kan ik me ook voorstellen dat de levenrancier van de Robo-Duster ook zijn best heeft gedaan. Zoals ik heb begrepen was hij totaal niet voorbereid op zo’n enorm succes.

  Maarrrrr…. Ondanks alle lof hier op deze pagina heb ik toch ook twee punten van (opbouwende) kritiek voor Groupon.

  Op de eerste plaats zou het fijn zijn als er veel eerder een duidelijke communicatie omtrent het probleem op gang was gekomen. Niet alleen vanuit de importeur, maar ook vanuit Groupon. Het bleef onaangenaam lang stil rond deze deal.

  Daarnaast hadden jullie misschien ook wel wat eerder in actie kunnen komen. Ik heb nu een beetje het gevoel dat de hele zaak op het einde pas opgepakt is. Waardoor Groupon alle lof krijgt, terwijl het grootste leed al geleden is en de importeur (hoeveel pech kun je hebben) ‘alleen nog maar’ met de dozen aan het stoeien was.

  Nogmaals – ik wil alleen maar aangeven dat in mijn opinie beide partijen steken hebben laten vallen en bedoel dit dan ook als opbouwende kritiek waar in een onverhoopt toekomstige geval iets mee gedaan kan worden.

  Want uiteindelijk ben ik net als iedereen erg blij dat jullie het initiatief hebben genomen omtrent de verdere afhandeling! Wat dat betreft een grote dank je wel!!

  Als Groupon nog kan achterhalen of dit wel het juiste model is en hoe garantiegevallen opgepakt worden dan is iedereen volgens mij blij.

  Gr. Vincent

  • By Laura van Velzen
   on 16. August 2011
   at 12:42

   Hallo Vincent,

   Bedankt voor je feedback. We hebben zeker veel van deze deal geleerd en in het vervolg zal er ook sneller duidelijke communicatie van onze kant komen. De reden dat we nu hebben ingegrepen is dat er vanuit de leverancier geen / tegenstrijdige communicatie kwam, waar er in het begin nog wel contact was en wat meer informatie (hoewel deze ook niet altijd helemaal klopte uiteindelijk).

   Vanmiddag nog een opdate over de versie en de garantie en op naar een succesvolle levering!

   Groeten Laura

   • By Vincent
    on 16. August 2011
    at 13:27

    Hi laura,

    Ik kan me idd voorstellen dat het lastig is om in te schatten hoe de levering/afhandeling gaat verlopen als je afhankelijk bent van informatie via derden. Daarom sowieso erg fijn dat jullie de deal alsnog helemaa in orde maken. Dat is toch een stukje service. Evenals de mogelijkheid die geboden werd om van de deal af te zien als je niet langer wilde wachten. Dus wat dat betreft helemaal goed!

    Ik zie de Robo-Duster graag verschijnen en blijf de Groupon deals in de gaten houden. :)

    Gr. Vincent

 • By Robert
  on 16. August 2011
  at 22:10

  Over garantie: jullie hebben het over de garantie van de leverancier en de importeur maar standaard is volgens Europees recht dat de winkel of dat nou een fysieke winkel of internetwinkel is de garantie moet leveren. Natuurlijk kun je je eigen voorwaarden verzinnen en dat mag ook wel, maar als die in conflict komen met het geldende recht loop je als leverancier zelfs het risico dat je volledige leveringsvoorwaarden nietig verklaard kunnen worden door een rechter. Groupon dient mij inziens de garantie te waarborgen.

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 09:57

   Uiteraard gaat er een oplossing komen! We zijn ermee bezig…

 • By Robert
  on 16. August 2011
  at 23:21

  Inderdaad kun je de website hierboven bezoeken. Hier is een filmpje van een importeur die wat verteld over de kwaliteit van het vorige model:

  http://v.youku.com/v_show/id_XMjM4MTA4NTEy.html

 • By Ilonka
  on 17. August 2011
  at 09:36

  Wordt er door de transporteur een trackingnummer gemaild? De mail die naar sommigen is verstuurd omtrent weigering van het pakket aan de deur heb ik niet ontvangen, wellicht heeft dit te maken met de volgorde van levering (alleen de personen die vandaag geleverd krijgen hebben die mail?)

 • By inge
  on 17. August 2011
  at 10:07

  Het was veel makkelijker geweest als ik deze deal had geannuleerd, geld terug en bij de Media Markt een stofzuiger had gekocht! Ik ben er in blijven geloven ondanks alle negatieve berichten over oplichting etc. dat de Robo-duster afgeleverd wordt. Wellicht veels te laat maar toch… NU is het zover, morgen wordt hij bezorgd…..Nu moet ik er ook in blijven geloven dat het een product is van goede kwaliteit…..Ik wil hierbij mijn complimenten geven aan de oplossing van Groupon.

 • By Sandra
  on 17. August 2011
  at 10:40

  Vanochtend de stofzuiger ontvangen…… helaas geen model Eurobot 2011 maar Robot 310! Ik vrees een goedkope variant uit China. Helaas ook geen Nederlandse handleiding bijgesloten. Ik weet niet of ik hier zo blij van wordt……….

  • By Ilonka
   on 17. August 2011
   at 12:10

   Heeft het wel dezelfde kenmerken als de Eurobot 2011. 99 van de 100 produkten zijnj tegenwoordig gemaakt in China, dus dat feit op zich hoeft niet negatief te zijn. Belangrijkste is dat het produkt overeenkomt met de beloftes…Heb het zelf nog niet ontvangen, dus ben erg benieuwd. Weet ik meteen of ik de zending moet weigeren..

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 12:14

   Hallo Sandra,

   We zullen dit straks op in de update zetten en je mail beantwoorden… Het is inderdaad een andere versie dan het plaatje. We zoeken op dit moment contact met de fabrikant (daar we helaas nog steeds geen reactie hebben gekregen van de leverancier) om te vragen wat de verschillen zijn.

   We zullen kijken of we een Nederlandstalige of Engelstalige handleiding kunnen krijgen.

   Mocht je niet tevreden zijn met het product dan mag je hem terugsturen. We zullen dan je geld terugstorten. Meer informatie zal hierover nog volgen.

   We vinden het erg vervelend dat het product niet overeen komt met het product waarmee geadverteerd is! Daarom zullen we ook alle producten die niet gewenst zijn terugnemen.

   Groeten Laura

 • By niels
  on 17. August 2011
  at 11:37

  mijn stofzuiger is net binnen :) )

  bedankt GROUPON!

 • By Kristel
  on 17. August 2011
  at 12:25

  Die van mij is ook binnen, een mooie zwarte en het is het wachten waard geweest. Heb hem even aangezet om te testen en het is een heerlijk gezicht om hem aan het werk te zien. Product ziet er goed en solide uit met enkele replacement parts al in de doos. En hij is heerlijk stil in vergelijking met mijn Scooba Dweilrobot. Nu staat hij te laden en straks maar even een goede test doen. Bedankt Laura en de rest van Groupon.

 • By Robert
  on 17. August 2011
  at 12:36

  @Sandra

  Wees blij dat het de 310 is en niet die van het plaatje.
  Want die leverde heel veel problemen op. Dit is de verbeterde versie. Kijk hier maar eens naar de problemen met het vorige type:

  http://v.youku.com/v_show/id_XMjM4MTA4NTEy.html

 • By niels
  on 17. August 2011
  at 12:41

  hmmm…Zo, mijn duster heeft al een paar baantjes getrokken….mijn eerste bevinding:

  - De robot betreft de Robo Vacuum Cleaner 310B
  (zie: http://www.jxkaily.com/enproduct-show.asp?id=115) dus inderdaad geen Eurobot 2011.
  - Zuigt prima
  - Redelijk stil apparaat! verrassend.
  - duidelijk LCD display

  Vooralsnog doet hij wat die moet doen..

  Echter wat wel vervelend is is dat er een plastic item van de onderkant van het oplaadstation in de doos ontbrak waardoor de duster niet via het station kan opladen. Alleen via direkt netstroom naar de duster zelf. Niet erg handig dus. Groupon: kunnen jullie deze los nasturen? Het apparaat wil ik namelijk best houden.

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 13:27

   Hallo Niels! Bedankt voor je foto (we gaan hem zo plaatsen) en je feedback! Blij dat hij het goed doet. We hebben net contact gehad met de leverancier en hij heeft losse onderdelen. Dus we gaan ervoor zorgen dat deze zsm jouw kant op komt.

   Zou je een mail kunnen sturen naar socialmedia@groupon.nl met daarin je adres + misschien een foto van waar het onderdeel mist?

   Alvast bedankt!

   Groeten Laura

 • By Ilonka
  on 17. August 2011
  at 13:31

  ik lees net op radar een reactie dat het apparaat niet nat kan reinigen….Dat was niet wat was beloofd. erg jammer, ik had goede hoop dat het goed kwam, maar dus toch niet

  • By K Brinkman
   on 17. August 2011
   at 15:03

   Onder welke noemer heb je het gelezen op Radar? Ik kan het niet vinden .vrgr:

 • By Bamber Delver
  on 17. August 2011
  at 14:51

  vandaag de Roboduster ontvangen; ik heb de handleiding doorgenomen en zie nergens dat de duster ook mopt en dus dweilt? Ik kan me toch echt herinneren dat ik hierop heb ingetekend? Klopt dit? Iemand?

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 15:18

   Hallo Bamber,

   Dit heeft inderdaad in de deal gestaan. We zoeken het uit met de leverancier en komen asap met een antwoord terug.

   groeten Laura

 • By Pleun Hoekstra
  on 17. August 2011
  at 14:57

  De roboduster is binnen. ben nu ff bezig om uit de handleiding wijs te worden. Misschien is er wel iemand die een nl vertaling op de site wilt zetten.

 • By Robert
  on 17. August 2011
  at 15:13

  @K Brinkman:

  http://forum.www.trosradar.nl/viewtopic.php?t=100872&start=99999999

  Ik vind wel dat je het eerst met Groupon moet oplossen ipv zomaar op Radar zetten. Je mag hem toch terugsturen.

  • By K Brinkman
   on 17. August 2011
   at 15:45

   Oke ik heb het gezien op RADAR.Het verbaasd mij dat er zoveel reacties zijn geweest.Maar oke we moeten niet direct van het aller slechtste uitgaan.Wat ik in mijn gedachte had toen ik hoorde dat er meer dan 1000 DUIZEND stuks besteld waren.(hier zal men niet op gerekend hebben en loopt uit de klauwen).Maarja als je afhankelijk bent van diverse leveranciers dan kan je het verwachten dat er IETS mis zal gaan.Ik heb zowat een ordner vol van mails met Robo.En ook van Groupon kreeg ik altijd bericht.Dus de goede wil is er.Allen veel succes.vriendelijke groet.

 • By Rion
  on 17. August 2011
  at 15:19

  Hoi, ik ben heel blij dat dit blog geopend is, zo kan ik mooi de gang van zaken bijhouden. Ik vind dat jullie bij Groupon heel erg je best doen, complimenten hiervoor. Ik lees dat ondertussen de eerste mensen hun bestellingen ontvangen hebben, dus ik volg alles op de voet, want ik ben heel benieuwd naar jullie reacties van hoe jullie nieuwe robot stofzuiger bevalt en wacht natuurlijk zelf met spanning op mijn eigen robot stofzuiger. Ik heb wel ondertussen gelezen dat het een andere versie is als wat we eigenlijk besteld hadden maar dat het wel een verbeterde versie zou zijn, dus ik ben erg benieuwd en laten we hopelijk dat ons geduld na al die tijd wachten goed beloond mag worden, het motto: geduld is een schone zaak is hier zeker van toepassing en zal ons hopelijk allemaal heel veel plezier gaan bezorgen!! Groupon jullie alvast heel erg bedankt voor al jullie gedane moeite, groetjes Rion.

 • By Marcel
  on 17. August 2011
  at 15:24

  Mede doordat het nu om een heel ander type blijkt te gaan, ben ik inmiddels mijn vertrouwen en geduld in de Robo-Duster (dus niet in Groupon, ik heb gisteren nog een bestelling gedaan) toch wel redelijk kwijt.
  Ik vraag me dan ook 2 dingen af:

  - Nu de uitlevering aanstaande blijkt (ik heb echter nog geen bevestiging gehad dat er iets onderweg zou zijn), bestaat de mogelijkheid om hem uit te testen na ontvangst?
  o En bij onvoldoende resultaat hem na 1-2 dagen te retourneren?
  - Niet zo gek lang geleden is er een vergelijkbaar apparaat aangeboden: http://www.groupon.nl/deals/landelijke-deal/samba-poetsrobot/584672?nlp=&CID=NL_CRM_1_0_0_208&a=1646
  o Indien de ervaringen hiermee wel goed en betrouwbaar zijn, is het wellicht een idee om dit apparaat als alternatief aan te bieden? Voor zover ik op de site heb gelezen doet deze namelijk WEL wat de Robo-duster beloofde…

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 16:41

   Hallo Marcel,

   Allereerst natuurlijk bedankt voor je bestelling en vertrouwen ;) Mocht je na levering niet tevreden zijn met het apparaat dan kun je contact opnemen met onze klantenservice om het retourneren te bespreken. (support@groupon.nl)
   We hebben gekeken naar de Robo-Samba, alleen beschikt deze ook niet over de nat-dweil functie. (bij deze staat het ook niet in de deal)

   Ik hoop dat dit je vragen beantwoord.

   Groeten Laura

 • By Pleun Hoekstra
  on 17. August 2011
  at 15:29

  inderdaad mist er ook bij mij een plastic item van de onderkant van het oplaadstation waardoor de duster niet via het station kan opladen. Op de tekening staat wel degelijk afgebeeld een soort voetplaatje die er nog bij hoort. Ook kan ie niet nat reinigen volgens mij, wat wel bij de deal hoorde.

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 16:26

   Hallo Pleun,

   We hebben net contact gehad met de fabrikant. Het is een nieuw laadstation en deze zou moeten werken zonder het plastic onderdeel. Zou je het misschien kunnen testen?
   Alvast bedankt voor je feedback?

   Groeten Laura

 • By Bamber Delver
  on 17. August 2011
  at 16:23

  Complimenten voor Groupon voor de steeds snelle reacties na de stroom opmerkingen. Helaas blijkt na een paar uur proefdraaien dat de Roboduster van een heel ander type is, hij kan niet dweilen zoals in het eerdere aanbod stond. Ook blijkt dat de duster tegen alles aanstoot en weinig obstakels aan kan, hij slaat af en ik heb m al 4 keer moeten redden van bedrading, een papiertje, en de trap…

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 17:07

   Hallo Bamber,

   Bedankt voor je complimenten! Vervelend dat hij het niet goed doet. Dat hij tegen dingen aanstoot is normaal, maar de andere dingen die je beschrijft kloppen niet inderdaad. Is hij van de trap gevallen? Misschien werkt de sensor niet goed? Hij kan inderdaad niet dweilen (alleen droog, zie laatste update). Stuur even een mailtje naar support@groupon.nl. Daar kunnen ze je verder helpen aan eventueel een nieuwe of een retournering.

   Groeten Laura

  • By Sandra
   on 17. August 2011
   at 17:47

   Ook de mijne botst overal tegenaan inclusief hoek van de muur en vaas. Dacht dat ie door infra-rood of wat dan ook juist nergens tegenaan zou stoten. Heb hem snel uitgezet. Vreemd dat er wel dweiltjes bijzitten maar dat ie niet kan dweilen. Ik twijfel nog steeds (niet aan Groupon hoor!)

  • By Sandra
   on 17. August 2011
   at 17:51

   Ook de mijne botst overal tegenaan inclusief hoek van de muur en vaas. Dacht dat ie door infra-rood of wat dan ook juist nergens tegenaan zou stoten. Heb hem snel uitgezet. Vreemd dat er wel dweiltjes bijzitten maar dat ie niet kan dweilen.

 • By Martine
  on 17. August 2011
  at 16:42

  Ook ik heb de robot net ontvangen. Bij mij mist ook het onderdeel van de lader. Probeer nu wijs te worden uit de handleiding. Hoewel er op de doos staat dat het kan dweilen en er ook een dweildoekje bij zit, kan ik nergens terugvinden dat het het ook echt kan! Geen knopje niks en water kan er ook niet in. De reden van mijn koop was dat de robot beide kan. Als dit niet kan dan heb ik toch spijt dat ik niet voor de hierboven genoemde samba ben gegaan!
  Ik verwijt groupon niks, jullie hebben je best gedaan maar ik zou niet blij zijn met deze deal.
  Al stofzuigt de robot goed, net even snel getest.
  Ben benieuwd wat de rest van jullie vindt.

  • By Laura van Velzen
   on 17. August 2011
   at 17:04

   Hallo Martine,

   We vinden het ook erg vervelend. We hebben net een update geplaatst, hierin vind je alle antwoorden op je vragen.

   Groeten Laura

 • By Vincent
  on 17. August 2011
  at 17:32

  Hallo Laura,

  Ik heb begrepen dat de Robo-Duster die we ontvangen niet kan dweilen en in mijn ogen daarmee minder functies biedt dan het beloofde exemplaar. Je zegt dat de Robo-Duster geretourneerd kan worden als je hem niet wilt houden, maar dan moet je zelf weer de hele boel gaan terugsturen (wie betaalt deze kosten?) en sowiezo afwachten wanneer en of je de eerste verzendkosten van de importeur terugkrijgt.

  Is het anders niet een goed idee om mensen die de Robo-Duster ondanks alle ellende en het andere model dan beloofd tóch willen houden compensatie aan te bieden? Bijvoorbeeld in korting op de aankoopprijs of als een korting op een volgende aankoop.

  Ik raak niet bepaald hoopvol van de berichtjes hier van mensen die het ding inmiddels wél ontvangen hebben… :(

  Gr. Vincent

  • By Sandra
   on 17. August 2011
   at 19:11

   Ik denk ook wel dat de importeur een probleem heeft als de helft van de kopers het product niet willen. Je dacht een deal gesloten te hebben én een stofzuiger én dweil in één maar je hebt alleen de stofzuiger. Aan de importeur (zou ik denken) om daar een korting op te geven. Want wat is normaal de verkoopprijs van deze stofzuiger? Dan pas weet je echt of het een superdeal was of niet.

 • By bianca
  on 17. August 2011
  at 18:02

  ik moet de roboduster nog ontvangen, ik ga ervan uit dat deze morgen aankomt, maar ik hou mijn hart vast na al die negatieve berichten die ik hier boven zie, mag toch hopen dat ie goed werkt. en dat er geen dwijlfunctie op zit zoals belooft is natuurlijk belachelijk, je moet gewoon het product krijgen waar je voor betaald hebt of een deel van je geld terugkrijgen, dit is echt ongelooflijk, paar dagen geleden iedereen blij dat ie deze week geleverd zou worden en nu weer een groot drama hoe de robo-duster functioneerd. Dit is gewoon 1 grote mislukking

 • By Bart
  on 17. August 2011
  at 18:20

  Ik heb vandaag geen Track&Trace code ontvangen. Ik neem aan dat als de Robo-Dusters morgen binnen zijn, dat ik vandaag nog een Track&Trace code krijg?

  Verder nog alle lof voor GroupOn dat ze het in ieder geval tot een goed einde proberen te brengen. Als dit allemaal ten einde is, wordt de partner/leverancier (Kromhout Trading) hier nog stevig voor op de vingers getikt door GroupOn al dan niet dat GroupOn (en GroupOn hiermee ook haar klanten) gaat compenseren? Ik bedoel, het kan toch niet zo zijn dat in Nederland een bedrijf zijn afspraken niet nakomt, verkeerde apparaten levert en dat een tussenleverancier hier veel tijd en moeite in moet steken om hun naam hoog te houden, hier nog een leuke winst op gaat maken?

 • By Inge
  on 17. August 2011
  at 19:02

  Goedkoop is duurkoop! Made in China…nou zoiets duss….

 • By Inge
  on 17. August 2011
  at 20:33

  Robot vacuum cleaner 310B vanavond ontvangen, Hij heeft een proefrondje gedraaid…Morgen gaat hij retour Leverancier. Hij voldoet niet aan de verkoop/voorwaarden: hij dweilt/mopt niet, hij kan een drempeltje niet op..ook het tapijt in de woonkamer slaat hij over (te hoog?). . De trap maar niet uitgeprobeert :( De vraag blijft nu wel: wie gaat de retourkosten betalen? De doos weegt 5 kilo..

  Morgen neem ik contact op met de klantenservice hoe deze doos te retourneren + geld retour..

 • By Ilonka
  on 17. August 2011
  at 20:51

  Nog geen trackingnummer ontvangen (anderen wel?) maar obv de info tot nu toe gaat ‘ie retour. Wil echter wel eerst zeker weten dat ik mijn aankoopbedrag + porto op korte termijn krijg terug gestort en ben niet van plan kosten te maken voor retourzending…
  Groupon, graag jullie oplossing hiervoor

 • By K Brinkman
  on 17. August 2011
  at 22:28

  Laura ik heb een Tracking ontvangen en hoop dat er morgen wat afgeleverd word.Wanner er geleverd word staat er niet bij vermeld en het is onduidelijk hoe het verder moet.Maar ik blijf goede moed houden.Mensen nog veel meer succes toegewenst.En ik hoop dat het verder beter gaat.Oja als men reclameerd (en dat zal wel want het is niet de machine die werd gesuggereerd ook niet onder een andere naam) lijkt mij ook een goede oplossing om de machine goedkoper te maken en dus geld terug sturen of een tegoed bon oid,waardoor er minder arbeid zou moeten worden verricht. vriendelijke groet.K brinkman

 • By Robert
  on 17. August 2011
  at 23:23

  Heb het apparaat ook vandaag binnen. Inderdaad géén beloofde dweilfunctie. Ik denk inderdaad dat er een tegemoetkoming zal moeten komen.
  Anders ga ik hem ook terugsturen en ik wil dan ook de portokosten terug.

 • By Yvonne
  on 18. August 2011
  at 00:28

  De robot stofzuiger vandaag ontvangen. Aan de lader geweest en zuigt nu. Het geluid valt reuze mee, vind ik niet storend. Inderdaad jammer dat er geen dweilfunctie op zit. Nog te vroeg om te oordelen of het apparaat goed of slecht is, maar eerste indruk is goed.

 • By Roger
  on 18. August 2011
  at 09:20

  Ik heb 2x contact gehad met Kromhout trading over het feit dat ik verhuisd ben. Zojuist krijg ik een track & trace nummer binnen wat toch naar het oude adres gaat.

  Is ben hier niet bepaald blij mee, want ik moet of: A: achter de nieuwe bewoners aan B: heen-en-weer rijden, en maar zien dat het beide partijen goed uitkomt.

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 09:43

   Hallo Roger,

   Vervelend dat Kromhout je verhuizing niet goed opgepakt heeft. Wil je je oude en nieuwe adres zsm naar socialmedia@groupon.nl sturen? Dan geven wij het zsm door aan de distributeur, waar wij nu direct contact mee hebben. Wil je ook je track & trace gegevens meesturen?

   Groeten Laura

 • By pleun hoekstra
  on 18. August 2011
  at 09:43

  Hallo Laura.
  Het laadstation werkt i.d.d. prima zonder extra onderdeel zoals afgebeeld in de gebruiksaanwijzing.
  Blijf toch nog jammer vinden van de niet aanwezige (natte) dweilfunctie). Daarom had ik de duster destijds ook besteld. Misschien kan er nog een compensatie komen?

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 10:46

   Hallo Pleun,

   Bedankt voor je feedback over het laadstation. Wat betreft een compensatie, dit is helaas niet mogelijk. Ik begrijp dat het ontbreken van de dweilfunctie een teleurstelling is. Mocht je niet tevreden zijn met het product dan kun je contact opnemen met de klantenservice (support@groupon.nl).

   Groeten Laura

 • By Rion
  on 18. August 2011
  at 10:06

  Ook ik heb ondertussen gisterenavond een track & trace code ontvangen, dus als het goed is zou ik ook vandaag de robot stofzuiger ontvangen. Ben echter benieuwd na het lezen van de laatste berichten, hoe het apparaat het zal doen. Voor mij persoonlijk een behoorlijke tegenvaller om nu al te weten dat er geen dweil/droog functie opzit, dit leek me erg handig nl.Dit was voor mij o.a. een reden om juist dit artikel te bestellen. Maar voordat ik te ver op de zaken vooruit ga lopen, wacht ik eerst maar eens de aflevering af.

 • By Sandra
  on 18. August 2011
  at 10:21

  Hallo Laura,
  Bij mij werkt het laadstation niet. Na een nacht opladen blijft het bij 1 blokje, De stekker rechtstreeks in de robot is de enige manier om hem op te laden. Hebben anderen dit probleem ook?

  Gr. Sandra.

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 10:39

   Hallo Sandra,
   Zover nog geen dingen over gehoord… Het beste kun je even contact opnemen met de klantenservice: support@groupon.nl
   Zij kunnen je verder helpen om eventueel een nieuwe te krijgen.

   Groeten Laura

   • By Sandra
    on 18. August 2011
    at 10:41

    Ok Laura, zal ik doen. Dank voor het snel reageren.
    Gr. Sandra

 • By Marcel
  on 18. August 2011
  at 11:00

  Hoe is het met de Klanten uit Duitsland? Zullen die ook nog dese week de robbies ontvangen?

 • By Ralph
  on 18. August 2011
  at 11:20

  Hallo,
  ik heb, in tegenstelling tot jullie, geen track and trace email mogen ontvangen. Hoe verder?
  Gr. Ralph

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 11:30

   Hallo Ralph,

   Als het goed is zou je een track & trace code moeten ontvangen vandaag. Mocht dit niet het geval zijn, laat het dan even weten!

   Groeten Laura

 • By susan
  on 18. August 2011
  at 11:42

  Dat geldt voor iedereen die heeft besteld dat de track & trace code vandaag moet binnenkomen?

  Groeten,
  Susan

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 12:10

   Ja, dat klopt inderdaad! We zullen voor de zekerheid even de status checken bij de distributeur.

   Groeten Laura

 • By Marike
  on 18. August 2011
  at 11:59

  Vol verwachting heb ik mijn Robo-duster uitgepakt gisteravond maar ben inmiddels gedesillusioneerd. De gebruiksaanwijzing is onbegrijpelijk en niet echt volledig. De RD slaat iedere drie minuten af omdat ie op het kleed vastloopt (geen hoogpolig tapijt), de snoeren van mijn boxen opzuigt, in de voerbak van mijn katten kruipt. het is me duidelijk dat het geen zin heeft om hem te laten zuigen als ik er niet ben. Wat een tegenvaller zeg! Ik heb ‘m handmatig opgeladen. In de gebruiksaanwijzing staat dat het dockingstation drie meter vrije ruimte voor en een halve meter naast moet hebben. Dat gaat niet echt lukken in mijn woonkamer.

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 12:17

   Hallo Marike,

   Vervelend dat het product niet voldoet aan je verwachtingen. Het beste kun je contact opnemen met de klantenservice en daar de mogelijkheden bespreken (support@groupon.nl ovv Roboduster).

   Succes!

   Groeten Laura

 • By Ruud
  on 18. August 2011
  at 12:53

  Zojuist de robo-duster ontvangen en direct uitgeprobeerd. Mijn verwachtingen waren zeer laag door de toch vooral negatieve berichtgeving over het apparaat. Ik vond het in werking stellen van de duster totaal niet moeilijk, hij zuigt naar mijn mening goed en ging vervolgens netjes toen ik dat aangaf met de afstandbediening naar zijn oplaadstation, waar hij ook keurig staat op te laden. Ik ben er zover ik nu kan inzien dus wel tevreden mee, ik vind het wel erg jammer dat de duster geen dweil functie heeft. Dat was toch wel een van de redenen dat ik juist op deze Groupon reageerde in de eerste plaats. Ik raad de leverancier, vanwege het niet leveren van het beloofde product, aan om een gedeelte van de aanschafprijs terug te storten voor diegene die wel de duster willen houden.

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 13:11

   Hallo Ruud,

   Bedankt voor je feedback. We kunnen helaas niet een deel van de aanschafprijs teruggeven (zie laatste update). We begrijpen dat het ontbreken van de dweilfunctie een teleurstelling is. Mocht je niet tevreden zijn met het product dan kun je contact opnemen met onze klantenservice: support@groupon.nl ovv Robo-Duster.

   Groeten Laura

 • By Kristel
  on 18. August 2011
  at 12:57

  Mochten er nog mensen geintresseerd zijn in een Nederlandse handleiding:

  http://www.carneo.nl/attachments/File/CARNEO_SMART_CLEANER_610_handleiding_NL.pdf

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 13:30

   Hallo Kristel,

   Bedankt voor het delen van de link! Het is echter wel een ander merk, dus ik weet niet of je al ervaringen hebt met deze handleiding?

   Groeten Laura

   • By Kristel
    on 18. August 2011
    at 14:10

    Ik heb gisteren de engelse versie doorgenomen en toevallig kwam ik deze ook tegen met precies dezelfde instructies in het Nederlands. Het is hetzelfde apparaat alleen met een ander merknaam erop.

    • By Marike
     on 18. August 2011
     at 14:24

     Heel fijn om een Nl -talige gebruiksaanwijzing te hebben. Ik ga er vanavond nog eens verder mee experimenteren.

 • By marjon Weurding
  on 18. August 2011
  at 13:02

  Hallo

  Gisteren track and trace email gekregen ,
  werkt niet en er zit geen code bij ?

  Marjon

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 13:29

   Hallo Marjon,

   Kun je niet op de link klikken of de link eronder in je browser plakken? Je hebt verder namelijk geen codes nodig, doordat de URL uniek is.
   Als het zo nog niet lukt, zou je dan je track & trace mail naar socialmedia@groupon.nl kunnen sturen? Dan kijken we er hier even naar.

   Groeten Laura

 • By Marianne Burgerhout
  on 18. August 2011
  at 13:15

  Ook wij hebben tot op heden nog geen track en trace code mogen ontvangen.
  as zondag gaan we op vakantie dus graag uiterlijk morgen leveren.

 • By Robert
  on 18. August 2011
  at 13:23

  “We kunnen helaas niet een deel van de aanschafprijs teruggeven”

  Ik vind dit te kort door de bocht. Ik zou niet weten waarom er geen deel-restitutie zou kunnen plaatsvinden. Het is één groot drama met de levering en dan ook nog eens niet volgens de specificaties. Dit is dan gewoon een hele slechte deal geworden als ik hem dan ook nog eens moet gaan inpakken en versturen. Ik heb wel wat beters te doen. Ik vraag me af of de anderen er ook niet zo over denken.

 • By K Brinkman
  on 18. August 2011
  at 13:43

  Robo heden aangekomen. HIEP HIEP HIEPEREPIEP H O E R A
  Zo dat heb ik even gezegd.
  Hij is uitgepakt en staat nu onder stroom ,om het maximale er uit te halen.(eerste laadtijd 5 uur) en dan ga ik hem instellen en even proberen hoe het werkt .Ik hou je op de hoogte.Oke beste mensen nogmaals bedankt voor jullie inzet maar de klus lijkt geklaard.BRAVO.succes.

 • By Marianne Burgerhout
  on 18. August 2011
  at 13:43

  Tot op heden nog geen mail met track en trace code gekregen, komt misschien nog?

  as zondag gaan we op vakantie, dus graag morgen leveren! Anders komt de bezorger voor niets.

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 14:09

   Hallo Marianne,

   Er zijn nog een aantal andere mensen die nog geen track & trace code hebben ontvangen. We doen hierover navraag bij de leverancier.

   Groeten Laura

  • By liesbeth
   on 18. August 2011
   at 15:13

   Ook gisteravond laat een track en trace code ontvangen het is nu over 3e… ook nog niets gezien.
   Zou het nog vandaag worden? Of morgen? Of volgende week?

   • By Laura van Velzen
    on 18. August 2011
    at 17:57

    Hallo Liesbeth,

    Is hij al geleverd? Misschien kun je via je track en trace zien wat de status is?

    Groeten Laura

 • By ankie
  on 18. August 2011
  at 14:26

  Tot op heden heb ik ook geen track en trace code ontvangen, echter stonden ze vanmorgen wel aan de deur met de Robo Duster.

  Blijkbaar gaat het ook niet helemaal goed bij de DPD.

 • By José
  on 18. August 2011
  at 14:29

  Misschien was dat mijn Robo Duster gister track en trace code ontvangen maar ik heb nog niemand gezien.

  Wacht met spanning af…….

 • By José
  on 18. August 2011
  at 14:48

  Snel een nieuw bericht hij is geleverd hij hangt nu in de oplader en dan nog even uitzoeken hoe hij werkt iemand tips hoe hij werkt??

 • By doreen
  on 18. August 2011
  at 15:13

  no track, no rbot-duster, geen woorden meer genoeg woorden verspild aan dit inderwerp hhhhhhhhhhhhhhhhhhheeeeeeeeelpppppppppppppppp ik wil mijn robot-dweil duster

 • By Jan Harmen
  on 18. August 2011
  at 15:30

  Wat een waardeloos apparaat. Volgens mij heb ik een kat in de zak gekocht en na heel lang wachten ook ontvangen. De handleiding in Engels, Duits en ook die van Kristel in het Nederlands zijn volkomen onduidelijk.

  Ik heb het apparaat nu zo’n 24 uur aan de lader gehad. Zowel via het dockingstation als rechtstreeks via de kabel van de adapter. Als hij aangesloten is, knippert het lampje van de batterij. Echter wanneer ik de afstandbediening volgens de handleiding wil activeren, doet ie helemaal niets.

  Ik moet zeggen dat dit naar oplichting riekt en ik ben dan ook zeer genegen hiervan aangifte te gaan doen.

  gr. Jan Harmen

  • By Laura van Velzen
   on 18. August 2011
   at 17:56

   Hallo Jan Harmen,

   Vervelend dat het apparaat het niet goed lijkt te doen. Het beste kun je even contact opnemen met de klantenservice, zij kunnen je verder helpen.
   Je kunt mailen naar support@groupon.nl ovv Robo-Duster.

   Groeten Laura

   • By Jan Harmen
    on 18. August 2011
    at 18:44

    Dat heb ik al gedaan. Nog geen reactie. Ik wacht af.

 • By Petra
  on 18. August 2011
  at 15:35

  Ik vond de track&trace mail nogal duister, aangezien noch Groupon noch Robo-Duster erin vermeld stonden leek het erg op een van de vele phishing mailtjes die ik de laatste tijd ontvang. Ik heb dus nog maar even niks gedaan met de code, maar gelukkig lukte het ook zonder: De Robo-Duster is zojuist afgeleverd.

  Ik heb me gek gelachen om het ‘decoratieve LED lichtje’ op de oplader, waar je een stemmig geurtje op kunt verwarmen… Wie bedenkt zoiets onzinnigs?

  Afijn, het ding staat nu op te laden, vanavond zien we wel verder.

 • By Gert-Jan
  on 18. August 2011
  at 16:10

  Volgens de mail zou ik vandaag de robo-duster in handen krijgen! Ik zit er nu al de hele dag op te wachten maar heb nog niks ontvangen. Ook nog geen track&trace code….

 • By Ilonka
  on 18. August 2011
  at 16:10

  Wel een mail gehad met tracking code, maar deze geeft al de hele dag aan dat of het nummer niet juist is óf de zending nog niet bij DPD is afgegeven….NOG een dag wachten, nee toch hoop ik….

 • By bianca
  on 18. August 2011
  at 16:23

  helaas heb ik ook een track & trace code die niet werkt. dus ben benieuwd of ik de robo-duster vandaag krijg

 • By susan
  on 18. August 2011
  at 16:42

  Hallo,

  Ik heb nog helemaal geen track & trace code ontvangen. Is er al navraag gedaan bij de leverancier?

  Grt. Susan

 • By Ptjuh
  on 18. August 2011
  at 18:57

  Tjeetje..
  ik heb zojuist een mail gestuurd naar groupon en nu kan ik dus wel hier op de site komen…
  Helaas kan ik daar niet echt vrolijk van worden.
  Ik dacht ik zal eens kijken hoe het ervoor staat, daar ik zojuist in het krantje van de makro een aantal robozuigers in de aanbieding zag staan.
  Tsja daar ga je dan wel met een prijs van € 449,00 voor € 179,00 excl. bezorgkosten.
  Als je perse nat en droog wilt moppen dan is er een DirtDevil die bij de makro € 296,31 kost of bij wehkamp voor € 339,00 staat.
  Nu ik zo hoor dat deze robot slechts zuigt… lijkt mij de waves robozuiger van €118,99 een aanzienlijk goedkoper product voor een redelijke prijs.
  Ik denk dus maar dat ik een ritje naar de makro maak en derhalve mijn vloer maar gewoon blijf stoomdweilen.
  Ik ben het vertrouwen in deze roboduster inmiddels toch wel kwijt.
  Jammer voor Groupon dat dit zoveel ellende heeft opgeleverd. Ik ben echt wel heel erg fan van Groupon, doch in dit geval ben ik er ondertussen gewoon klaar mee. Ik heb angst voor defecten van het product dus zie ik ervan af.
  Ik wens alle mensen die hem behouden toch veel plezier ermee en hoop dat het allemaal geen zware tegenvaller wordt.
  .

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:14

   Hallo,

   Bedankt voor je informatie. We snappen dat het product niet aan de verwachtingen voldoet en begrijpen het dan ook dat je liever voor een ander product kiest.
   Zo te zien heb je al contact gehad met de klantenservice, zij kunnen je helpen met de retournering.

   Groeten Laura

 • By Bart
  on 18. August 2011
  at 19:06

  Tot nu toe was ik meewerkend met alles. Ik heb netjes afgewacht tot mijn Roboduster ooit binnen zou komen, keurig netjes op tijd betaald. Groupon zegt: Ja, donderdag krijg je hem. Het is nu donderdag, ik heb een Track & Trace code ontvangen die niet werkt om een robot te krijgen die ik eigenlijk niet besteld heb. Mensen die hun geld terug hebben gevraagd, hebben wel een robot ontvangen en geld terug! Ik ben woedend! Stuur mij in godesnaam een robot en blijkbaar worden ze ook gratis weggegeven, dus geef mijn geld ook maar gewoon terug. Ik betaal ook wel 7,50 voor deze robot.

  Ik heb verdulleme alles op tijd gedaan en zelfs Kromhout Trading en GroupOn goedgepraat op het Tros Radar forum. Ik ben een zeer, zeer, zeer ontevreden klant nu. Ik voel mij nu vooral opgelicht dat ik blijkbaar te aardig ben en gewoon NIET vraag om mijn geld terug waardoor ik dus nu ruim 180 euro heb betaald voor een niet aanwezige robot TERWIJL DIT BELOOFD IS vandaag.

  En ja, ik ga dit nog wel naar support@groupon sturen.

  • By Ilonka
   on 18. August 2011
   at 20:31

   Ik sluit me volledig aan bij het verhaal van Bart

  • By Bart
   on 18. August 2011
   at 23:41

   Nou, mijn track en trace code werkt nu eindelijk. Het lijkt erop dat deze morgen wordt bezorgd.. een dag later dan beloofd is.. Blijf ik afvragen wat er gaat gebeuren met de mensen die EN hun geld terug hebben gekregen EN een robotstofzuiger (op tijd). Krijgen de mensen die wel betaald hebben, dan ook hun geld terug?? Ook de betalende mens heeft moeten werken om de ruim 180 euro totaal te kunnen krijgen……..

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:21

   Hallo Bart,

   Ik begrijp dat het erg frustrerend is. We hebben contact opgenomen met de distributeur. Wil je de T&T nog een keer testen? Bij de meeste mensen is hij alsnog geactiveerd. Volgens de distributeur moet hij vandaag aankomen. Ik weet dat ook de vorige belofte niet nagekomen is, maar meer kan ik er niet van maken, sorry hiervoor!

   Wat betreft de mensen die de Robo-Duster die toch nog een Robo-Duster hebben ontvangen terwijl ze hun product geannuleerd hebben en hun geld teruggekregen hebben, dit is een fout van de leverancier. We kunnen zoals je begrijpt niet iedereen hun geld teruggeven.

   De klantenservice zal contact contact met je opnemen naar aanleiding van je email.

   Nogmaals onze excuses voor al het ongemak!

   Groeten Laura

 • By fi
  on 18. August 2011
  at 21:44

  inmiddels in mijn track/trace sinds een half uur volgbaar. waarschijnlijk is de info pas te zien als het pakket daadwerkelijk is overgedragen aan en verwerkt door DPD.

 • By Anja
  on 19. August 2011
  at 00:08

  Vandaag de Robo Duster ontvangen en hij heeft mijn keuken en een gedeelte van de huiskamer al perfect schoongemaakt. Nu moet ik wel zeggen dat er weinig opstakels staan en er geen geen matjes e.d. liggen. Ook weet ie feiloos de oplader te vinden. So far so good. Wel jammer dat er geen dweilfunctie opzit zoals beloofd was… Vind het niet meer dan netjes als we een gedeelte van het aankoopbedrag terug zouden krijgen.

 • By Wilma
  on 19. August 2011
  at 04:25

  Zou vandaag (donderdag) de robot ontvangen. Geen track en trace code gekregen. Kon ook wel zonder kreeg is als antwoordt van Groupon. Ik mag hopen dat het morgen wordt geleverd. Ben anders ook genegen langzamerhand aangifte te doen van oplichting. Ben voor mijn gevoel al te lang aardig gebleven.
  Ik ben raadslid en zal burgers waarschuwen als het zo uitkomt. Ik ga er van uit dat de zending morgen alsnog wordt bezorgd………..

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:25

   Hallo Wilma,

   We begrijpen het dat je het wachten meer dan beu bent. We hebben contact gehad met de distributeur en deze heeft ons verteld dat de laatste producten vandaag geleverd zullen worden.

   Laat het ons even weten als je het product vandaag niet ontvangt, dan nemen we contact op met de distributeur.

   Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

   Groeten Laura

 • By Marcel
  on 19. August 2011
  at 08:18

  Nou heren,
  Voor diegenen die gister een track&trace code hebben gekregen, dit is helaas geen garantie voor levering de dag erna.
  Ik heb woensdag avond al een track&trace code gekregen, maar gister helaas niets mogen ontvangen.
  Ik hoop dus op vandaag, maar heb er een hard hoofd in. Zonde dat zelfs na bemoeienis door groupon het nog niet het gewenste resultaat heeft mogen krijgen en ik nu ook al 2x van groupon loze beloftes heb gehad.(mail 22 juli & mail 15 augustus).
  Maar goed, mogelijk volgende week na ongeveer 3 maanden dat het dan eens eindelijk goed is. Als mijn garantie maar ingaat op het moment van levering, niet van betaling :-)

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:26

   Hallo Marcel,

   We hebben van de distributeur gehoord dat vandaag de laatste producten geleverd zullen worden.
   We hopen dan ook dat je hem vandaag ontvangt, zo niet dan horen we graag even van je.

   Groeten Laura

 • By Ilonka
  on 19. August 2011
  at 08:38

  Ook mijn T & T werkt en lijkt vandaag bezorgd te worden. Wat is het uitgangspunt van Groupon voor terugsturen? (Behalve contact opnemen met de service).

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:27

   Hallo Ilonka,

   Als het product niet aan je verwachtingen voldoet, dan kun je hem terugsturen.
   De klantenservice zal je alle stappen uitleggen en je helpen met het terugzenden.

   Groeten Laura

 • By Tijmen
  on 19. August 2011
  at 08:50

  Na x maanden wachten ging het prima na het mailtje van groepen dat hij er donderdag zou zijn. Zelfs de track en trace kreeg ik binnen (niet dat deze uitblonk in duidelijkheid) en gisteren kreeg ik ook echt de robo duster 310b binnen….

  Ik heb hem de hele nacht aan het stroom gehad, maar er zit niet echt leven in…
  Vandaag maar even bellen met groupon… (net gedaan maar ze zijn gesloten blijkbaar voor 9 uur…)

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:29

   Hallo Tijmen,

   Vervelend dat hij het niet goed lijkt te doen. Neem inderdaad even contact op met onze klantenservice (deze zijn idd bereikbaar vanaf 9.00).

   Groeten Laura

   • By Tijmen
    on 19. August 2011
    at 10:36

    ze zijn nog altijd onbereikbaar, wacht al 10 minuten met het verzoek ” een ogenblik alstublieft” om de zoveel secondes…
    misschien kunnen ze mij terugbellen…. heb ook al een mail gezonden….

    • By Laura van Velzen
     on 19. August 2011
     at 10:59

     Hoor net dat je al iemand te pakken had gekregen. Hoop dat het gelukt is!

     Groeten Laura

 • By Bianca
  on 19. August 2011
  at 09:20

  De Robo-Duster is binnen. Wij zijn er ondanks alles blij mee. Hij zuigt echt goed! Zelfs klein speelgoed van de kids. Het is wel jammer dat hij niet kan dweilen.
  Wij hadden vooraf al onze twijfels over deze deal. Onze goede ervaringen met groupon heeft ons toch overgehaald om ook aan deze deal mee te doen. De afhandeling en communicatie verdient geen schoonheidsprijs. Hopelijk komt dit niet vaker voor.

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:33

   Hallo Bianca,

   Bedankt voor je feedback en vertrouwen. Het is inderdaad niet goed gelopen, onze excuses hiervoor.

   Groeten Laura

 • By jeroen
  on 19. August 2011
  at 09:39

  HELAAS, lijkt wel of er nog meer mis kan gaan.
  Ook woensdag een T&T code ontvangen maar NUL status updates via de DPD.
  Net gebeld met de DPD in Veenendaal en blijkbaar hebben ze nu bij de DPD ook een leveringsprobleem en zijn een aantal containers nog niet uitgepakt. wordt waarschijnlijk allemaal weer volgende week, ZUCHT en het kan zo simpel zijn..

 • By Irene
  on 19. August 2011
  at 09:41

  Zelfs m’n dronken buurjongetje van 4 kan de charger nog makkelijker vinden dan de duster. Al zet je dat ding voor het oplaadpunt, dan nog rijdt hij de verkeerde kant op…

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:38

   Hallo Irene,

   Dit klopt inderdaad niet. Neem even contact op met onze klantenservice ovv Robo-Duster, zij kunnen je verder helpen.

   Groeten Laura

 • By Marcel
  on 19. August 2011
  at 10:54

  Na deze blog met overwegend negatieve (overigens zeer begrijpelijke) reacties nauwlettend te hebben gevolgd en er zelf aan bijgedragen te hebben, lijkt het me terecht om ook mijn positieve bevindingen te delen.
  Heb hem gisteren opgeladen (voor degene die net als ik in eerste instantie niets zien gebeuren: zorg ervoor dat de adapter goed doorgedrukt is in het laadstation zodat de lichten branden) en inmiddels wat testritten laten maken op mijn houten vloer. Naast het feit dat het een geweldig gezicht is om zo’n apparaat bezig te zien, ben ik tot nu toe ook erg tevreden met het resultaat! Heb het reservoir eens bekeken (en geleegd) en moet concluderen dat er behoorlijk wat meer vuil op de vloer lag dan ik in de gaten had. Het zal nog wat tijd kosten om hem goed te programmeren en wat obstakels (losliggende snoeren) te verwijderen, maar ondanks mijn aanvankelijke scepsis ben ik een stuk meer respect voor mijn technologische wonder op wielen aan het ontwikkelen. Tot slot een woord van dank EN respect aan Groupon voor het zoeken naar oplossingen, genomen acties en de open manier van communiceren dmv een blog als deze.

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 10:58

   Hallo Marcel,

   Bedankt voor je positieve feedback (vinden we erg fijn)! En natuurlijk ook je tip over het goed doordrukken.
   We hopen inderdaad dat de blog geholpen heeft in de communicatie. We zullen dit zeker vaker in gaan zetten.

   Fijn weekend en veel plezier met het verwonderen van je technologische wonder ;)

   Groeten Laura

 • By Fonske
  on 19. August 2011
  at 11:28

  Ik heb gisteren de Robo-duster ontvangen.
  Handleiding in het Engels en Duits, maar heb voor t gemak toch maar ff een Nederlandse gedownload. Mijn eerste ervaring is positief; hij zuigt zorgvuldig, en komt in mijn huis op bijna alle plaatsen. Hoe meer obstakels hij tegenkomt, hoe vaker hij omdraait, dus het ligt ook een beetje aan je inrichting/rotzooi.
  Verder is de handleiding zó uitgebreid, met tijdschema’s en voorkeuren aan zuigrichtingen, dat het voor mij nog te vroeg is om een gegrond oordeel te vormen. Ik zal hier later op terugkomen.
  Hij blijft in ieder geval, en krijgt van mij de kans om zich te bewijzen.

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 12:07

   Hallo Fonske,

   Bedankt voor je feedback, we hopen dat je veel plezier van de Robo-Duster zult hebben!

   Fijn weekend alvast!

   Groeten Laura

  • By K Brinkman
   on 19. August 2011
   at 12:23

   Haaj Fonske.Zou jij me misschien kunnen vertellen hoe jij aan de nederlandse handleiding bent gekomen?Ivriendelijke groet.K

   • By Laura van Velzen
    on 19. August 2011
    at 12:32

    http://www.carneo.nl/attachments/File/CARNEO_SMART_CLEANER_610_handleiding_NL.pdf

    Hier is hij! Het is wel een ander merk, maar schijnt overeen te komen met onze versie.

    Succes!

    Groeten Laura

    • By K Brinkman
     on 19. August 2011
     at 12:41

     Laura dat is wel mooi ,maar het klopt volgens mij niet helemaal.Ik krijg steeds een error 09 en dan staat er in de handleiding bij geleverd de volgende tekst:DUSTBIN IS ABSENT oplossing antwoord: FIX DE DUSTBIN WELL. En In De NL Handleiding staat dat 009 MIDDELSTE MUUR DETECTIE. Dus volgens mij kom ik hier niet uit. Een ieder die hier antwoord op heeft GRAAGG want dan zou hij wel misschien door blijven gaan en niet steeds stoppen.criendelijk groet de HOERA ganger.

     • By Laura van Velzen
      on 19. August 2011
      at 13:22

      Ik zou in dit geval uitgaan van de Engelse versie. Misschien komen ze toch niet 100% met elkaar overeen. De error geeft dus aan dat de het bakje waar het stof in komt niet goed zit of ontbreekt. Misschien hier even naar kijken? Als het niet lukt zou ik even de fabrikant een vraag kunnen stellen. Laat ook even weten of hij uit blijft vallen of dat je daar een oplossing voor kunt vinden.

      Groeten Laura

     • By yvette van den Heuvel
      on 19. August 2011
      at 16:41

      Heb ook een er09 code, is het al opgelost, wat moeten we eraan doen?

 • By Ilona
  on 19. August 2011
  at 11:54

  Hallo, ik kan ook alleen maar positief zijn over en het optreden van Groupon in deze zaak enover mijn robo-duster hij werkt prima, gaat zelfs over mijn vloerkleed en onder de bank door !
  Ik heb de nederlandse gebruiksaanwijzing die hierboven vermeld staat en die is nagenoeg hetzelfde.
  Ook miste ik het grondplaatje van de oplader, maar die heb je indedaad niet nodig.

  Groupon bedankt !

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 12:12

   Hallo Ilona,

   Bedankt voor je feedback en je positieve woorden :) We hebben ons best gedaan en zijn blij dat het gros blij is met zijn Robo-Duster die na veel pijn en moeite is aangekomen!

   Fijn weekend!

   Groeten Laura

 • By Wilma
  on 19. August 2011
  at 12:17

  Hallo, ik zit nog te wachten op de levering voor vandaag. Ben door al de reacties hier toch wel erg nieuwsgierig geworden naar het stofzuigwonder. Heb nog steeds geen track en trace code, maar ga er vanuit dat groupon gelijk krijgt en dat het zonder die code ook goed zal komen vandaag.

 • By sabien
  on 19. August 2011
  at 12:31

  Ik heb em gisteravond uitgeprobeerd, weet niet of t’ie alles kan wat’ie zegt te kunnen, maar vind em superschattig, net een huisdiertje dat door m’n kamer scharrelt, en af en toe ergens over struikelt ;-)
  En een schone vloer vanmorgen!
  :-)

 • By K Brinkman
  on 19. August 2011
  at 12:33

  Beste mensen van Groupon.Ik heb de ROBO-DUSTER 310 (zonder de B) laten zuigen en hij lijkt me goed te zuigen .MAAAR hij slaat steeds af en dan moet ik er weer achter aan met de afstandsbediening.Waarschijnlijk zal dat aan de instelling kunnen liggen.Maar als iemand er ook problemen mee heeft gehad en het nu opgelost heeft en de ROBO wel gaat zuigen zonder steeds te stoppen,LAAT HET EVEN WETEN.Ik heb een laminaat vloer en ook nog twee kleden er op,maar hij gaat er goed overheen.Zelfs een cocos deurmat klimt hij op en gaat er overheen.Ik heb hem eerst laten lade voordat ik er wat mee ben begonnen(via de adapter) en toen via de afstandsbediening aan het klooien geweest ,op een gegeven moment begon hij te sputteren en ging een beetje stoten naar het oplaadstation en sloot zich aan.MAAR het opladen via het oplaadstation duurde dat vijf en een half uur 5 1/2 uur.En daarna ging hij weer zuigen alleen steeds een minuut en dan weer stilvallen.Als jullie al wat weten hierover hoor ik het graag.Vriendelijke groet :de HOERA ganger.

 • By Marike
  on 19. August 2011
  at 12:56

  Ik heb vanochtend mijn Robo-duster een tweede kans gegeven. het opladen vannacht aan het docking-station is goed verlopen. Maar met de rest ben ik nog steeds niet blij. Ik moet eerst mijn halve kamer verbouwen (anders moet ik echt iedere twee minuten ingrijpen) en dan nog loopt ie om de haverklap vast op een matje of op een andere plek. Ik moet er dus altijd bij zijn als hij bezig is. De kattenharen (waar ik het ding dus voor gekocht heb) hangen er als een lange slier achter aan en die verliest hij na verloop van tijd. Ik vind dat hij niet geweldig zuigt. Het is zoveel gedoe en kost me zoveel tijd en irritatie: zelf even snel stofzuigen gaat een stuk sneller. Ik ga actie ondernemen om ‘m terug te sturen.

 • By Ilonka
  on 19. August 2011
  at 12:57

  Zojuist het apparaat ontvangen, ik heb model 210 dus blijkbaar zijn er ook nog eens verschillende modellen geleverd? Vreemd genoeg was het produkt verpakt in de originele doos…dus dat verhaal van passende dozen begrijp ik nu helemaal niet meer. Gezien het feit dat het apparaat niet is wat ik heb aangeschaft (dweilfunctie) gaat deze retour. Heb een mail gestuurd naar Groupon over de werkwijze van retourzending.

 • By Marianne Burgerhout
  on 19. August 2011
  at 13:00

  Daar zijn we weer, nog steeds geen t&t code en wat belangrijker is ook geen Robo-duster. Geprobeerd de klantenservice te bellen maar door drukte wordt de verbinding verbroken. Hoe zou dit nu komen???????
  Aangezien wij zoals eerder gemeld zondag 3 weken op vakantie gaan wil ik de Robo hoe dan ook vandaag ontvangen, het is niet mijn probleem.
  Zo niet dan wil direct mijn geld terug, hoe jammer ik dat ook vind gezien de vele positieve reacties.
  En het antwoord als eerder gegeven dat dat niet kan omdat de levering in gang is gezet accepteer ik niet want dan had ik hem allang gehad. In de mail dd. 15 aug., waarin naar deze link wordt verwezen staat dat ik hem donderdag in handen zou hebben nou niet dus. Ik ben het inmiddels “spuugzat”

 • By liesbeth
  on 19. August 2011
  at 13:00

  Hier het lang verwachtte “wonder”binnen gekregen.
  Helaas…. het apparaat geeft elke keer een Er05 storing aan. Ik moet dan het rechter wiel maar gaan controleren en het linker wiel veranderen?????
  Owwwwwwwwwww wordt er niet goed van.
  Kan bij deze deal nou helemaal niets goed gaan?
  Nu weer de klantenservice bellen en daar 12 minuten in de wacht staan? Behalve ergernis kost dit stofzuigerwondertje (zoals ze dat bij Groupon noemen) ons nog eens heel wat geld.
  Zoals het er nu naar uit ziet gaat het linea recta retour. Wat vreselijk jammer dat na zo lang wachten het op een desillusie is uitgelopen.

 • By José
  on 19. August 2011
  at 13:07

  Gister voor het eerst gebruikt heb hem gewoon opgeladen direct niet via oplaadpunt maar hij deed het goed bleef alleen onder verwarming vastzitten en ging over drempels maar kwam niet meer terug erover heen morgen ga ik het proberen met het afscherm ding en dan hopen dat dat beter gaat. Ondanks alles toch redelijk tevreden.

 • By Vincent
  on 19. August 2011
  at 13:09

  Beste allemaal,

  Hoe kun je zien welk model je hebt ontvangen? Want ik kreeg vandaag een blauw exemplaar binnen en dacht dat we die juist niet zouden krijgen vanwege een slechte motor. Of heeft iedereen juist de blauwe?

  Overigens zat er om de doos niet meer dan een simpel bruin papiertje. Dus ik snap alle heisa om een omdoos op maat niet wanneer die uiteindelijk niet gebruikt worden…

  Mijn robo-duster schijnt het oplaadstation trouwens zonder problemen te vinden en het instellen was zelfs met de onkie wonkie Engelse handleiding zo gepiept. Dus so far so good!

  @Groupon: dank voor de afhandeling van de deal! Ik heb nu in elk geval iets. Al blijf ik het een raar verhaal vinden dat er geen tegemoetkoming mogelijk is voor alle ellende. Waarom dan precies niet? We krijgen niet echt uitleg. Evenals over de eventuele kosten voor retourneren – waarom geen duidelijkheid hier?

  Maar genoeg gemopperd over deze deal. Ik ga m’n robot lekker uittesten en heb ook de volgende deal alweer in de pocket. Daar kan volgens mij weinig mis mee gaan. :P

  Gr. Vincent

 • By Petra
  on 19. August 2011
  at 13:29

  Hij doet het!! Zowel de Duitse en Engelse gebruiksaanwijzing als de doorgelinkte Nederlandse vind ik nogal ondoorgrondelijk, maar een half uurtje zelf prutsen loopt het ding als een zonnetje. Nog niet verder geprogrammeerd, maar dat komt nog wel. Hij laadt inderdaad netjes op via het docking station, maar ik vind het ontbreken van het plastic vloerplaatje wel degelijk een bezwaar. Het docking station is daardoor erg onstabiel. Ik wil het apparaat stallen onder mijn buffetkast (een ideale ‘garage’ waar de vorige robotzuiger geen enkele moeite mee had) maar de RoboDuster duwt het oplaadstation elke keer omver zodat ik weer op mijn buik onder die buffetkast moet graaien en het ding weer rechtop te zetten. Ik ga maar wat knutselen met een kartonnen doos, denk ik, want om de oplader nou met het bijgeleverde stukje dubbelzijdige tape aan de plint te verankeren, vind ik niet zo’n geweldige oplossing.
  Overigens vind ik het netsnoertje ook erg kort. Oké, een verlengsnoer is zo gepakt, maar dat zou niet nodig moeten zijn.
  Maar goed, als ik de reacties lees, ben ik al blij dat het ding werkt…

 • By anja
  on 19. August 2011
  at 13:58

  ik heb nog helemaal niks??heb wel me email moeten veranderen daar mijn oude niet meer in gebruik is ,maar dan nog ..als die track and trace code ook gemist zou hebben …heb ik niks ontvangen ??? ik heb er zelfs 2 besteld …heb er 0

 • By anja
  on 19. August 2011
  at 14:03

  ik had het nog niet uitgesproken en de deurbel ging ..heb ze alletwee binnen en zijn nu nog ingepakt …ben heel benieuwd hou jullie op de hoogte hoe het werkt!

 • By anja
  on 19. August 2011
  at 14:18

  o ja ..Vincent ik heb ook de blauwe!2x dus

 • By Pluisje
  on 19. August 2011
  at 14:34

  Alle complimenten voor Groupon, maar deugen doet het nog steeds niet.
  De robot ontvangen en zonder Nederlandse handleiding begin ik helemaal niks. (Ik heb overigens een zwart exemplaar, bah!!!!)
  Nu blijkt dat ie helemaal geen nat/dweilfunctie heeft begrijp ik al helemaal niet waarom Groupon überhaupt de moeite heeft genomen deze leverancier de hand boven het hoofd te houden.
  Dat er geen tegemoetkoming mogelijk is, is natuurlijk NOG schandaliger. Niet mogelijk of niet willen is een groot verschil.
  Wij hebben allemaal betaald, dus er moet ergens een grootverdiener rondlopen.
  Een verhaal over geschikte verzenddozen is volgens mij ook uit de lucht gegrepen; een stuk bruin papier zat erom.
  Ook mijn adreswijziging is niet uitgevoerd. Ik heb nog nooit zo’n zooitje meegemaakt bij een online bestelling.

 • By Marianne Burgerhout
  on 19. August 2011
  at 14:36

  HOERA!!!!!!!!!!!!!
  Het was een zware bevalling maar het “robotkind” zojuist ontvangen!!!!
  Ook deze alleen in een bruin papiertje verpakt, het is type 310B in de kleur zwart, naar mijn mening de juiste.
  Echter zonder handleiding, maar goed we hadden de geadviseerde Nederlandse al geprint.

 • By Wilma
  on 19. August 2011
  at 14:54

  Hallo, het is binnen. De robot 210 in originele doos. Het is nu driftig aan het stofzuigen, terwijl ik gewoon achter de computer door kan werken. Dat is in ieder geval al super. Ik ga het zeven dagen lang flink uit proberen. Dit in verband met het recht als consument op bedenktijd. Na ontvangst van de bestelling heb je een bedenktijd van zeven dagen. Ik wil groupon bedanken voor al de inspanningen die ze geleverd hebben om deze deal tot een goed einde te brengen. Hopelijk krijgt u niet al te vaak te maken met dit soort problemen. Zo, en nu afwachten hoe mijn robotje het gaat doen….

 • By Eser
  on 19. August 2011
  at 15:50

  Beste Laura,

  Kan het zijn dat de leverancier jullie oplicht? Op http://www.alibaba.com kun je de robot krijgen voor $ 110,00. Dat is toch nooit € 445,00????

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 17:19

   Hallo Eser,

   De site die je gevonden hebt is een zakelijke site. Zoals je ziet moet je er minimaal 50 afnemen.

   Ik hoop dat dit je vraag beantwoord.

   Groeten Laura

   • By Pluisje
    on 19. August 2011
    at 19:29

    Hahahahahaha,
    Ik ga ook een DEAL inzenden.
    Hoeveel waren er ook alweer verkocht?

    • By Eser
     on 19. August 2011
     at 22:31

     Ik doe mee! En dan bezorgen we ze niet zelf maar laten die kosten over aan Groupon. Slapend rijk worden heet zoiets?

 • By yvette van den Heuvel
  on 19. August 2011
  at 16:36

  Lees hier boven ook het er09 probleem, volgens de handleiding is de dustbin absent, maar na herhaldelijk erin en eruit doen van de dustbin blijft hij de error geven. Jammer na al dat wachten, ben ook niet zo heel tevreden. Wat moet ik doen aan de error code die niet blijkt te kloppen??

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 17:26

   Hallo Yvette,

   We hebben net contact opgenomen met de fabrikant van het product. De foutmelding is volgens hun eenvoudig op te lossen. Ze sturen ons a.s. maandag een foto & beschrijving toe om het probleem op te lossen. Deze zetten we maandag op de blog. Vandaag konden ze deze helaas niet meer sturen.

   Groeten Laura

   • By Wim
    on 22. August 2011
    at 10:46

    err-09 oplossing graag !

    china is +10 uur oid ! daar is het al bijna dinsdag.

 • By yvette van den Heuvel
  on 19. August 2011
  at 16:57

  Ook zou ik graag een tel nr hebben waar ik met mijn klacht naartoe kan gaan. Op de site staat alleen maar een emailadres.

 • By Ilonka
  on 19. August 2011
  at 17:17

  Geen reactie ontvangen op mijn mail t.a.v. retourzending….

  • By Laura van Velzen
   on 19. August 2011
   at 17:27

   Onze klantenservice is alle mails aan het verwerken, je zult spoedig een reactie ontvangen.

   Groeten Laura

 • By Gert-Jan
  on 19. August 2011
  at 18:56

  Ik word er nu echt moedeloos van. Ik neem vrij om de robo-duster op te vangen voordat mijn vrouw thuis komt (is namelijk een verrassing voor haar) Maar nee nog steeds geen robo-duster binnen
  Groupon reageert ook niet op de mail. Wat een %^$& bedrijf. Wel beloftes maken maar niet nakomen…….

 • By Bart
  on 19. August 2011
  at 19:02

  Ik ben vanavond thuis gekomen en gelukkig, na 3 maanden wachten was er zowaar een stofzuigrobot geleverd. Ik heb een blauwe gekregen zoals al vele inmiddels ook hebben ontvangen. Uitgepakt en aangezet en ik was blij verrast dat het apparaat zowaar werkte en zich lief ging melden bij zijn laadstation waar hij nu aan het genieten is van een beetje extra stroom.

  Overigens heb ik niet het idee dat er iets mist, maar ik heb de handleiding nog niet gelezen. Waarschijnlijk duwt de robot het laadstation op ofzo, maar deze staat bij mij tegen de muur aan.

  Ook al een klein stukje laten stofzuigen en ook dat werkte goed. Ook toen de batterij toch echt te leeg was ging de rit terug naar het laadstation.

  Concreet is dus dat de mijne volledig lijkt te werken (alhoewel ik nog niet kan zeggen of het laden ook daadwerkelijk werkt, het lijkt er wel op).

  Dus Groupon, toch bedankt voor het verzendproces in ieder geval overnemen van een erg slechte tussenleverancier. Mijn advies is om mensen in ieder geval niet iets te beloven (als in, donderdag heb je een robot in huis) terwijl je dat niet zeker kunt weten.

  Verder zou een kleine compensatie (cadeaubon?) wel op zijn plaats zijn wegens het te lang wachten. Uiteraard zal Blacksheep/Kromhout hier een groot deel van moeten vergoeden gezien dat letterlijk het (verdiende) zwarte schaap is in deze.

 • By danielle
  on 19. August 2011
  at 19:14

  Groupon, eindelijk de Stofzuiger ontvangen echter geen handleiding en de afstandsbediening om de timer te zetten functioneert ook niet, al meerdere malen geprobeerd om via de aangegeven link manual de AB opnieuw te koppelen maar het lichtje brandt zeer sporadisch, hoe nu verder?

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 18:17

   Hallo Danielle,

   Neem even contact op met onze klantenservice, zij zullen je informatie geven over de retournering en het ontvangen van een nieuw apparaat indien je deze nog wilt.

   Het makkelijkste is om een email te sturen naar support@groupon.nl ovv Robo-Duster.

   Groeten Laura

   • By Paula
    on 23. August 2011
    at 12:18

    Beste Laura,

    Kun je me informeren hoe de retourprocedure werkt (dus welke gegevens je moet doorgeven en naar welk adres e.e.a. retour moet?). Ik zit bijna aan de termijn van binnen 7 dagen retour zenden.

    Ik krijg Groupon zowel per mail (support@groupon.nl) als per telefoon (gesprek wordt afgebroken omdat het druk zou zijn) niet te pakken.

    Dank,

    Mvrgr.

    • By Laura van Velzen
     on 23. August 2011
     at 12:56

     Hallo Paula,

     De klantenservice komt hierop terug, zij zullen je email beantwoorden. Maak je geen zorgen over de 7 dagen retour, als je dit per email aan ons hebt laten weten dan komt het helemaal goed!

     Groeten Laura

     • By Paula
      on 23. August 2011
      at 14:31

      Dank voor je reactie maar ik zou toch graag procedure horen aangezien ik geen zin heb in discussie of ik rechtsgeldig geretourneerd heb. Via e-mail heb ik (nog) niets ontvangen.

      Wellicht dat iemand anders die geretourneerd heeft mij informatie kan geven want ik neem aan dat het voor iedereen die dat wil op de dezelfde manier gaat.

      Groet,
      Paula

 • By Marcel
  on 19. August 2011
  at 20:03

  Nou, bij thuiskomst netjes een briefje van de bezorgdienst dat hij bij mijn buren was afgegeven. godzijdank, want ik wilde hem toch echt hebben( had al 3 maanden niet gestofzuigd ;-) ).
  Ik heb de volledig zwarte, zoals anderen ook al hebben, maar dit is geen enkel problem voor mij.
  Laadstation is alleen een leuke, ik dacht namelijk net als bij andere robotzuigers dat het echt een “docking” zou zijn. Nu zit ik met ietswat schuine plinten, dus moet even kijken hoe dit gaat werken. Anders toch maar een andere plek verdienen(zijkant kast ofzo) zodat hij wel goed kan laden.
  Ik heb trouwens ook inderdaad de 310B ontvangen, hij staat nu te laden, maar het prikkelt heel erg om straks op de autoclean knop te drukken en te zien wat dat gaat doen. eerst nog maar even 4uurtjes laden zoals hij aangeeft. Als hij dan maar niet midden in de nacht automatisch begint, want dat zou wel schrikken zijn.

 • By K Brinkman
  on 19. August 2011
  at 20:13

  He Laura fijn om gelezen te hebben dat de code E R R O R 09 WAARSCHIJNLIJK opgelost zal gaan worden,want ik word er gewoon …..ziek van.Ik ben nog aan het uitvogelen ,maar hij wil wel maar alleen voor een paar tellen en dan ineens gaat hij JAZEKER een halve minuut werken.Het dokkingstation heb ik geen moeilijkheden mee gehafd.Maar alleen al de oplaad tijd van 5 a6 uur is wel wat lanhg .maar oke EERST CODE ERROE 09 oplossen .Bedankt alvast vriendelijke groet de HOERA ganger.

 • By Robert
  on 19. August 2011
  at 20:23

  @Bart
  Mee eens.

  Ik vind ook nog steeds dat een cadeaubon op zijn plaats is. Het is gewoon niet o.k, te doen alsof dat niet kan. En verder de vele verzoeken daartoe te negeren.
  Spreek je chef maar daarin tegen Laura. Het is een schrale troost maar dan is het ook over. We vertrouwen erop dat Groupon er wat mee doet.

 • By ptjuh
  on 19. August 2011
  at 20:42

  Het feit dat er zoveel slechte reacties tussenstaan…

  en dan dat men niet genegen is een tegemoetkoming richting de klant te doen??

  Waar is de Service?
  Als ik bij andere sites bestel en er gaat iets mis.. of ik koop in de winkel een verpakking waar iets mee mis is…
  of ik reclameer op een verkeerd geleverd maal bij een restaurant..

  In alle gevallen krijg ik SERVICE, namelijk een gemeend excuus en ter compensatie van de vervelende situatie ( die eigenlijk altijd ten koste gaat van de “naam van het bedrijf/instelling”)
  een nieuw geleverd product welke wel aan de eisen voldoet van de verkoop voorwaarden.
  Of men komt de klant ( in dit geval ik persoonlijk) tegemoet door iets met de prijs te compenseren.

  Zoals ik hier dus lees, wordt van dat alles niets aangetrokken en gaat men maar door met het verprutsen van de goede naam.

  Heeft men er ook aan gedacht hoeveel kosten het gaat geven als IEDEREEN zijn RD retour zendt en de gemaakte kosten gaat declareren bij verkoper zoals volgens nederlands wet mag?

  Wellicht is iemand voorbarig naar RADAR gestapt, doch mijn rechtsbijstand is momenteel ook ingeschakeld.
  De tijd en kosten die ik gemaakt heb om een artikel dat ik niet besteld heb te ontvangen, en ook nog moet retourneren zonder enige compensatie?

  Overigens heb ik nog altijd geen RD ontvangen…??
  En nu is het weekend… uhm dat is ook GEEN DONDERDAG nee….

  Ronduit schandalige behandeling…

 • By gert-jan
  on 19. August 2011
  at 22:50

  Een tegemoetkoming zal niet snel komen aangezien Groupon niet in de zwarte cijfers komt.
  Blijkbaar luidt het gezegde: Belofte maakt schuld (72 miljoen in tweede kwartaal)
  Het is vreselijk irritant dat er veel belooft wordt maar niet nagekomen wordt. Mijn vertrouwen is dan ook weg bij groupon.

 • By Bart
  on 19. August 2011
  at 23:34

  Helaas, mijn Robo-Duster was bijna klaar met stofzuigen en inmiddels is het aansturen van de rechtermotor + borstel gestopt. De duster kan dus alleen nog maar rondjes rijden om zijn as. Jammer, hij leek het zo goed te doen *zucht*.

  Groupon, stuur maar een nieuwe..

 • By Irene
  on 20. August 2011
  at 00:11

  Ik krijg elke keer een Error 1, dat het borsteltje vast loopt. Met geen mogelijkheid weer werkend te krijgen,,,

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 18:33

   Hallo Irene,

   Neem even contact op met de klantenservice. Je kunt deze dan terugsturen en dan krijg je indien je dit wilt een nieuwe. (support@groupon.nl ovv Robo-Duster)

   Excuses voor het ongemak!

   Groeten Laura

 • By Bart
  on 20. August 2011
  at 01:06

  Ik heb mij bedacht. De robot is defect en ik wil mijn geld terug. Voor een kleine 100 euro meer is een Samsung VCR8845T3A te vinden die exact hetzelfde doet en in ieder geval een duidelijke garantie heeft.

  Sorry Groupon, dit was een geval van “it sounded too good to be true and it ends up being like that”

  • By troelala
   on 21. August 2011
   at 14:25

   @ bart, die een Samsung VCR8845T3a wil kopen.
   Toen ik mijn roboduster eind mei, had ik meteen mijn bedenkingen en heb toen groupon de bestelling laten annuleren.
   Ik heb toen bij de Mediamarkt de Samsung VCR8845T3a gekocht. Ik was hier niet tevreden over. Hij is veel te gevoelig en hij loopt overal vast. Ik heb hem na 1 week weer teruggebracht (mocht eigenlijk niet maar ik heb gezegd dat dit product echt niet werkte)
   Omdat mijn buurman de roboduster had besteld heb ik gevraagd of ik deze even in mijn huis kon testen. Ik vind dat deze veel beter zijn werk doet dan de samsung. sommige hoekjes in mijn huis waar mijn samsung in een loop kwam (hij kwam niet meer uit het hoekje omdat er ook een stoel in de weg stond) komt de roboduster er prima uit. hij lijkt ook wat meer power te hebben.
   de samsung loopt overigens wel een zigzag pad ivt de roboduster die kriskras door je huis loopt.

   onder mijn (electrisch) bed moest ik de samsung altijd onder vandaan trekken omdat hij weer vast zat in de snoeren. de roboduster loopt er gewoon overheen. (dit bedoelde ik met meer power). Ik ben er erg tevreden over.
   Vol jaloezie geef ik hem zo weer terug aan mijn buurman. Ik hoop voor hem en jullie dat hij het nog lang blijft doen.

   • By Laura van Velzen
    on 22. August 2011
    at 12:31

    Bedankt voor je berichtje :) Goed om te horen dat deze het beter doet dan de samsung!

    Groeten Laura

    • By Boycott Groupon NL
     on 22. August 2011
     at 14:14

     Flikker toch op bij de meeste mensen doet de duster het niet, blijf je hem nou echt aanmoedigen Laura? Lees je alle berichten wel?

     • By Laura van Velzen
      on 22. August 2011
      at 14:59

      Hallo Arnold,

      Uiteraard lezen we alle berichten. De een is wel blij met het apparaat, de ander niet. Waarom zouden we mensen niet bedanken voor positieve feedback?

      Groeten Laura

 • By ptjuh
  on 20. August 2011
  at 02:51

  ondanks mijn tegensputteren kon ik de verleiding niet weerstaan hem toch uit te pakken…
  jaja hij was toch wel geleverd…(foutje van mij..niet goed gekeken zoonlief had hem aangenomen..WEL ENIGSZINS VREEMD DAT EEN APPARAAT VAN DIE WAARDE ZONDER HANDTEKENING AAN ZOMAAR EEN KIND GEGEVEN WORDT !!!!!
  en jawel, hij zocht wel zijn oplaadstation op.
  maar vooralsnog heb ik de remote niet goed kunnen synchroniseren/aanmelden…
  op een of andere manier gaat dat steeds mis ik krijg slechts 1 piepje te horen als ik op ok druk…
  verscheidene malen opnieuw getracht maar krijg niet de gehele remote goed werkend..
  tijd instellen? doet hij niet… (scheelt wel wat minuten met wat hij zelf aangeeft)
  Instellingen wijzigen die op zijn schermpje staan lukt ook niet..
  geen idee hoe ik dit op moet lossen daar de handleiding mij niet geheel duidelijk is..
  Wat ik ook heel vreemd vind is dat er zo te lezen een aantal verschillende producten geleverd zijn???
  Dus mijn vraag is ook wel of ik wel waar voor mijn geld heb gehad, of dat ik met een of ander goedkoper productje afgezet ben?????
  Want misschien zou er toch een robot zijn in die prijsklasse die belooft was voor de geldende dealprijs die wel nat dweilt ook..

  ik kan niet echt zeggen dat ik al heel tevreden ben.. DOCH… ik heb ook al een aantal goede deals via groupon gesloten…
  Ik heb bijvoorbeeld laatst een geweldige grillplaat gekocht die in elk geval :
  OP TIJD GELEVERD WAS
  ER GOED UITZAG
  EN VOORALSNOG GOED WERKT
  MET EEN NEDERLANDSE HANDLEIDING en geen valse beloftes tot zover….

 • By ptjuh
  on 20. August 2011
  at 02:52

  PS… ik denk dat ik ook de optie van de samsung maar eens overweeg….
  Die hebben namelijk tot op heden naar mij toe altijd een perfecte service gehad!!!
  Dus ook minder bang voor als er iets niet goed gaat..

 • By ptjuh
  on 20. August 2011
  at 04:22

  Inmiddels ben ik een halve nacht verder, nou ja bijna een hele nacht kan ik wel zeggen …. en WHY ohw WHY did I do That ( ja ik kan ook nog wel een aardig woordje engels…)

  Doch helaas heeft me dat ook niet geholpen, zojuist wel de knoop doorgehakt..
  Groupon toch maar mail gestuurd;

  Geachte GROUPON,

  GRRRRRRRRR(*&^$$#^#&@$@ sorry…
  heb ik hem eindelijk binnen, inmiddels dus gisteren vrijdag 19 augustus 2011.
  halve nacht gewacht tot hij opgeladen zou zijn…
  remote niet te synchroniseren.. wat ik ook doe hij doet het niet…
  de robot lijkt duidelijk niet goed geprogrammeerd
  en steeds de error09
  alles gecheckt via de handleiding,
  alles schoongemaakt
  niets helpt dus bij deze: WAT EEN AFGANG

  Graag zo spoedig mogelijk retour gegevens voor hij hier door de kamer gaat vliegen in plaats van zuigen,
  en gelieve mij het totaal bedrag inclusief verzendkosten (en evt, retourkosten) terug te storten op
  rekening xxxxxx t.n.v. xxxxxx

  Ik ben er klaar mee… ik spaar nog wel een tijdje door om een fatsoenlijk merk te kopen.
  Nu alleen nog hopen dat ik zonder rechtsbijstand de retour doorkom.

  Groupon kan hier wel meteen laten zien of zij te vertrouwen zijn, tot zoverre heb ik persoonlijk wel het idee dat zij alles zullen doen om de klanten tevreden te houden, zij zijn in elk geval ook niet te beroerd om steeds opnieuw hier een reactie te plaatsen.

  Nu in afwachting van een reactie voor het retour verhaal.

  Een flink balende Groupon klant

  • By K Brinkman
   on 20. August 2011
   at 10:43

   De Errorcode 09 komt vaker voor zoals ik gezien heb.Er is een melding van GROUPON gemaakt dat zij Maandag van de firma een oplossing hiervoor hebben.Wel dat zou heel fijn zijn,maar ook weer afhankelijk van derden.Dus als je de codem 09 wilt gebruiken en of bekijken dan was dit gewoon een linkje.vriendelijke groet de Hoeraganger

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 11:07

   Hallo,

   Bedankt voor je reactie en vervelend dat je ook de ER09 hebt. We hebben hier vorige week contact over gehad met de fabrikant, deze heeft hier een oplossing voor en zou deze naar ons mailen. Zodra we hier een antwoord op hebben plaatsen we deze zsm op de blog. Mocht je het apparaat retour willen sturen dan kun je een mail sturen naar support@groupon.nl ovv Robo-Duster. Zij laten je dan de retourprocedure weten.

   We begrijpen dat je baalt en doen er idd alles aan om het zo snel en goed mogelijk op te lossen.

   Groeten Laura

 • By Pollewopje
  on 20. August 2011
  at 09:38

  Wij hebben hem ontvangen. Hoera.
  Uitgepakt, ziet er mooi uit. Hoera.
  Op gemak de handleiding lezen….NIET hoera.
  Geen Nederlandse handleiding.

  als ik alle commentaren lees die eerder geschreven zijn, denk ik dat ie zo ie zo terug kan……

 • By Pollewopje
  on 20. August 2011
  at 09:48

  maar, we gaan het eerst proberen..

  en ik snap echt wel dat dit niet aan groupon ligt hoor!

 • By anja
  on 20. August 2011
  at 10:12

  Goede morgen allemaal,ik heb gister de blauwe duster 610 2x ontvangen,heb een rechtstreeks opgeladen en de ander op het station , hij vind het station wel maar blijft maar aan en af koppelen ,het is een plicht om het zelf helemaal uit te zetten en dan het zelf tegen het station te zetten en zelfs dat is een precisie werkje daar het rechter blauwe lichtje van het station dan moet gaan knipperen ter bevestiging dat ie ook daadwerkelijk laad ? dus wat betreft evt voorprogrammeren om elke dag de ronde geheel zelfstandig te laten doen,kan bij deze dus niet ,daar ik het uit moet zetten zodat ie blijft staan! wat de afstandbediening betreft , ik heb niks gesynchroniseerd en gewoon batterijen erin geplaatst en eerst gekeken of ie het zo ook doet . ja hij doet het gewoon . Hij heeft al 2x geladen en gelopen door me huis doet het verder prima niet te geloven wat een rotzooi er telkens in het reservoir zit in het ene bakje grover vuil en het ander bakje fijnstof ik heb gelezen dat je ergens een lekker luchtje kan plaatsen ? waar kan ik dat dan doe??? ook de direct aangesloten duster 610 doet het heel goed maar wil toch graag dat ze alle twee zelfstandig hun werk gaan doen ..vanuit het programma en station.!.

 • By Ed
  on 20. August 2011
  at 10:16

  De roboduster doet het tot nu toe goed. Heeft alleen moeite met drempels, komt vast te zitten onder de deuren van de koelkast en de verwarming. En de afstandbediening doet het niet goed. Maar als hij zijn ronde maakt zuigt hij goed. Ik ga proberen rubberen dopjes op de bovenkant te plakken zodat hij niet neer onder de verwarming kan komen.

 • By yvette van den Heuvel
  on 20. August 2011
  at 12:27

  Kijk uit naar de oplossing voor het er09 probleem, ik ben alleen heel benieuwd waarom iedereen een andere robot heeft, zie hier al drie verschillenden serie nr. Ik heb de 310B, Lees ook over de 610 met een bakje voor grof en een apart bakje voor fijnstof, ik heb maar 1 bakje maar wel hetzelfde betaald denk ik. Zou ook wel twee verschillende bakjes willen boeoeoeo. Denk dat ze het een beetje onderschat hebben bij robo-duster en nu maar opsturen wat ze hebben liggen.

  • By anja
   on 20. August 2011
   at 12:51

   ja Yvette,het grotere bakje voor het grove vuil kan je er zo uit pakken middels de knop bovenop de duster,daarachter is een doorzichtig venster en je ziet er de hele fijne stof zitten dat kan je openschuiven boven de prullenbak daar zit dus ook dat rood witte zeefje wat je ook reserve in de door moet hebben ?

   • By yvette van den Heuvel
    on 20. August 2011
    at 13:20

    Ja idd. anja, heb een bakje onderaan zitten met filter maar daar komt niets in, misschien het probleem van de er09 code die hij steeds geeft. Bedankt voor de reactie.

 • By anja
  on 20. August 2011
  at 12:52

  sorry,in de doos

 • By Dirk Roeffen
  on 20. August 2011
  at 13:08

  was er nou ook een handleiding voor de 310?

 • By ptjuh
  on 20. August 2011
  at 16:06

  Ja natuurlijk…of we nog ff tot maandag willen wachten op het oplossen van een errorcode 09 omdat de oplossing blijkbaar niet duidelijk in de handleiding staat?
  Ohw ja en de vraag OF we dat dan maandag kunnen oplossen…
  Het wordt steeds meer touwtrekkerij en al die verschillende modellen zint me ook niet..
  Sorry hoor maar de mijne gaat gewoon echt RETOUR als ik voor elk akkevietje straks een week moet wachten voor het op te lossen is..dan vraag ik me echt af wat er gaat gebeuren als er echt een GARANTIEgeval komt…
  Nee mijn geduld is ZWAAR op…..

 • By ptjuh
  on 20. August 2011
  at 16:12

  Mocht er maandag uitsluitsel komen dat je iets moet schoonmaken volgens het schoonmaakritueel van de handleiding: DAT HEEFT HIER NIKS GEHOLPEN, maar me uiteindelijk wel een hele nacht gekost…
  RARARA ze gokken en gissen maar wat en zijn compleet afhankelijk van “de fabrikant? Leverancier?”
  Als men vrijdag al een oplossing weet en het met foto’s moet verduidelijken, dan vraag ik me af waarom dat dan tot maandag moet wachten…Maar goed…ik heb nog geen retourgegevens dus misschien als de foto/beschrijving me aanspreekt zal ik hem nog ff testen op mijn bot…
  Doch of het dan werkt of niet, hij gaat echt terug ik ben er helemaal klaar mee.
  Niet besteld product, voor geld van een ander product, met volop problemen bij levering, en als hij dan binnen is doet hij eigenlijk nog altijd niks…
  Ff wachten….Ff wachten…Ff wachten… Pizza !!! Van de grillplaat hahaha

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 12:26

   We begrijpen dat je gefrustreerd bent (wij zijn dit namelijk ook), dus mocht je het product niet willen dan kun je het uiteraard retour sturen.

   Nogmaals excuses.

   Groeten Laura

 • By Frank
  on 21. August 2011
  at 10:33

  Ik hoop dat de stofzuiger niet zo warm gaat lopen dat je hem als grillplaat kan gaan gebruiken.
  Wat mij opvalt in het forum is dat er nog weinig gebruiksverhalen op staan. Ook ik ben in afwachting van de robot. Wel de trackcodemail gehad maar deze doet het niet. Ik ben wel heel erg benieuwd naar de gebruikservaringen. Werkt hij goed? Kritiek uiten is altijd makkelijk maar ik lees geen positieve ervaringen. Is het een kat in de zak of een perfecte stofzuiger zonder zak die de kat kan opzuigen?

  • By ptjuh
   on 22. August 2011
   at 16:17

   mijn ervaring:
   ik heb hem uitgepakt, zowel de engelse als de nl handleiding gevolgd.
   Als hij ergens in de kamer weer eens stilstaat met error09 en je geeft hem opnieuw bevel tot zuigen (ongeacht plaats of full auto) staat hij binnen 15 seconden weer stil met error09.
   Wat hij opzuigt komt in het bakje terecht.
   Hij draait rondjes, wijkt dan weer af, m.a.w. vol automatisch een ruimte schoonmaken dat zal naar mijn idee langer duren dan hij power heeft… dit ligt natuurlijk ook aan je inrichting, maar hier slaat hij steeds ook stukken over.
   Error09 is wellicht daaraan schuldig, dat kan ik niet beoordelen omdat ik hem steeds opnieuw aan moet zetten.
   Kleedjes die niet goed vastliggen zuigt hij op…
   Ik heb alle schoonmaak en vervangstukken van de handleiding gevolgd en het heeft geen oplossing van error09 tot gevolg gehad.
   Dus ….
   Meer weet ik ook niet, maar ik ben er niet van plan langer mee aan te etteren..
   Effe zelf stofzuigen heb ik in kwartier gedaan, als ik 3 uur hem moet blijven activeren of hij doet het verkeerde.. dan houdt het voor mij op.
   En de Grillplaat was ook een deal van Groupon…
   van later datum dan de robot maar die staat hier al een paar keer keurig functionerend heet te draaien ahahha,
   dus nee ik neem groupon niks kwalijk, ik heb ook genoeg perfect gelopen deals gehad.

   Voor iedereen waar hij wel functioneerd, succes en sterkte… (en dan hoop ik dat jullie de laatste niet nodig hebben.)

   Zo en nou ff op de fiets, retourneren..

 • By K Brinkman
  on 21. August 2011
  at 14:11

  Laura .Ik heb een paar mails gestuurd ,maar krijg steeds te zien dat ze niet afgeleverd kunnen worden.Als ze wel afgeleverd zijn dan sorry dat er 3 of 4 dezelfde mails zijn afgeleverd.vriendelijke groet de HOERA ganger.

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 12:28

   Dat is wel vreemd, waar heb je je mails precies heen gestuurd? Het adres voor de klantenservice is support@groupon.nl

   • By K Brinkman
    on 23. August 2011
    at 11:49

    Inmiddels verstuurd naar jullie.ik denk dat ik het fout gedaan heb.Maar kijk even naar de mail,ik vond het wel grappig, en hij wil wel maar hij doet het niet goed(zal het toch aan de instellingen liggen?) Ik vogel nog even door.Maar als er ook mensen zijn die de zwarte robo met een gele band wel goed hebben gekregen wat programeren betreft?Wel gooi dit dan even hier op Groupon.Misschien dat we dan zo gezamenlijk eventuele problemen zouden kunnen oplossen.Ik heb ook codem 09 error ,maar als ik dan de knop op de afstansbediening SUN met een huis afbeelding en staat midden op de afstandsbediening recht op (niet te missen dacht ik )dan gaat hij door het huis heen en anderhalf uur later was hij nog bezig .Totdat ik het dokkingstation weer aangezet hafd ,en ging hij op staan laden.Ik moet het dokkingstation uit zetten want anders gaat hij 1meter en gaat gelijk weer aan het dokkingstation zitten.Maar kwam er niet meer vandaan .Oke mensen allen succes vriendelijk groet: de Hoera ganger.

 • By anja
  on 21. August 2011
  at 17:47

  ok ,ben alweer een dag verder en heb de tyden ook succesvol kunnen voorprogrammeren ..ze gaan alle twee nu geheel goed ze laden zich ook uit zichzelf op ,en ik moet echt zeggen ik ben ondanks het lange wachten heel erg tevreden , niks loopt vast en ben de eerste 2 dagen de heletyd in de ruimte aanwezig geweest en heb zo struikelblokjes zoals kabels goed gelegd …alles gaat nu PERFECT ,iedere keer als ik onder kom en ze hebben de ronte gedaan sta ik te kijken welk een rotzooi er in die bakjes zit!!ik kan nu naar bed en de dusters hun werk laten doen,zoals ik kan lezen ben ik dus een uitzondering en vind het wel vervelend voor de rest die nog sukkelen met de duster.
  ik kan nu al de dusters niet meer missen …ben uiterst tevreden.

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 12:30

   Hallo Anja,

   Bedankt voor je leuke bericht, veel plezier nog met je 2 dusters!

   Groeten Laura

 • By MMG
  on 22. August 2011
  at 10:19

  Zijn er ook mensen waarvan de robot wel goed werkt?

  Ik heb de blauwe binnen, nog tips?

  Groet,
  MMG

 • By Yvonne K
  on 22. August 2011
  at 12:24

  Mijn bestelde robot tijdig geannuleerd, mails worden door Groupon genegeerd, meerdere verzoeken per mail en telefoon gedaan tot terugbetaling, verzocht, geeist, gesommeerd….maar er komt geen antwoord en geen geld.. ticket 35695

 • By Ilonka
  on 22. August 2011
  at 14:34

  Retourneren onder rembours is het advies van Groupon. Dit kost de verzender ruim €15, porto vrij verzenden bestaat niet. Ik heb het dus als pakketpost verstuurd, ook weer €6,75… Heb dus 2x verzendkosten + de aankoopprijs betaald en kan nu afwachten of en hoeveel ik terug gestort krijg op mijn rekening. Dit doe ik dus nooit weer :-@

  • By ptjuh
   on 22. August 2011
   at 16:25

   Oeioeioei, ik ben erg bang dat als ik de robot retour zend zoals gezegd onder rembours naar koestraat 35 dat dit niet goed gaat komen..
   Zoals ik nu hoor, is rembours ook nog voor verzender??
   Is er al iemand die zijn robot heeft teruggestuurd naar koestraat 35?
   Was dat niet een of ander raar adres?
   WIJ hebben in GOED VERTROUWEN een deal BETAALD VOOR ONTVANGST….
   Nu moeten we ook nog het product uit handen doen en maar afwachten OF we ook daadwerkelijk ons geld terugkrijgen?
   Pfffffff….. voortaan maar via creditcard…dan had ik mijn geld al terug..
   nu… de bibbers… tis nogal een bedrag….. is hier ook nogal hard voor gespaard……€ 179,00 is hier ongeveer een maand eten…. *zucht*

 • By MK
  on 22. August 2011
  at 14:58

  Ik wil even laten weten dat ik erg blij ben met mijn roboduster. Hij heeft het hele huis al gezogen. Ik heb de zwarte 310. Heb de afstandsbediening niet gebruikt, zou niet weten waarom ik die nodig heb. Gaat vanzelf naar z’n oplaadstation. Je moet de ruimtes die hij gaat zuigen wel even “prepareren” (stoelen omhoog, kabels weg etc.) maar dat lijkt me logisch. Je kunt ook weer geen wonderen verwachten van zo’n ding.

 • By Kitty
  on 22. August 2011
  at 15:26

  Ik heb nog nooit een apparaat gekocht van ruim 400 Euro (de oorspronkelijke prijs van de duster) waar zo’n armoedige handleiding bij zit. Zelfs bij een telefoontje van 25 Euro zit nog een handleiding in de vorm van een boekwerkje, netjes gedrukt en in het Nederlands.
  Ik denk dat we met zijn allen zwaar genaaid zijn.
  Ik krijg de afstandbediening ook niet gesynchroniseerd met de duster. Ik heb hem dus een paar uurtjes ongebruikt laten staan,nadat hij 3 minuten gestofzuigd had, tot ik meer tijd zou hebben om het uit te zoeken en toen is de accu uit zichzelf leeggelopen.

  • By Laura van Velzen
   on 22. August 2011
   at 18:42

   Hallo Kitty,

   Neem even contact op met de klantenservice. Zij kunnen je helpen met het retourneren. Je kan dan zelf kiezen of je hem wilt annuleren of dat je een nieuwe wilt.

   Stuur hiervoor even een mail naar support@groupon.nl ovv Robo-Duster.

   Sorry voor het ongemak!

   Groeten Laura

 • By Liesbeth H
  on 22. August 2011
  at 17:34

  Ach wat loopt hij gezellig rond te knorren! Ik ga alleen nog wel snel batterijen kopen om zijn terrein te kunnen afbakenen. Want onder te tafel maakt hij ruzie met de stoelpoten, hij kan daar niet overheen of blijft er halverwege op hangen dus daar moet hij maar uit de buurt blijven.

 • By fi
  on 22. August 2011
  at 17:46

  Mijn blauwe duster doet het zowaar wel goed. Geprogrammeerd mbv de nederlandse handleiding die hier in een link staat. Zuigt netjes de kruimels weg. Heeft wel moeite met veel kattenharen en lange mensenharen (blijven als een sliert aan de borstels hangen) en blijft steken op een iets opstaand hoekje van het kleed, hier zet ik een tasje neer zodat hij net niet op die plek komt . Hij gaat ook braaf terug naar het laadstation welke onder de bank staat. Geen idee of een andere robotzuiger in deze prijsklasse het beter zou doen, ben bang dat er al een negatief gevoel omheen hangt ivm de leverings problemen waardoor de ontevredenheid al heerste en het moeilijk is nog wat positiefs te zien (althans bij de zuigers die wel naar behoren werken, wat er niet zo heel veel lijken te zijn op deze blog).

  • By Boycott Groupon NL
   on 22. August 2011
   at 18:48

   Ik zou hem terug sturen als ik jou was, hoeveel vertrouwen heb je in de garantie? Hoeveel vertrouwen heb je dat ie het lang blijft doen? Heb je het idee dat je een apparaat t.w.v. € 419,- hebt rondrijden?

   Mijn advies voor iedereen; stuur het apparaat terug, het is niet wat je beloofd is. En denken jullie niet dat als ie het nu doet dat ie het over een maand zeker wel begeven heeft?

 • By fi
  on 22. August 2011
  at 18:55

  Maar je kan toch niet iets terugsturen als je het al hebt gebruikt? (en er gebruikerssporen aan de borstels te zien zijn)

 • By ptjuh
  on 22. August 2011
  at 19:19

  Elk artikel dat je ontvangt mag je binnen 7 dagen na ontvangst altijd terugsturen als het niet voldoet aan de overeenkomst, als het defect is, eigenlijk gewoon zonder reden…
  Echter, men mag het gebruiken voor zover noodzakelijk om te oordelen of het product voldoet.
  In deze tijd houdt je dus alle verpakkingsmaterialen zodat je het product “als nieuw” in kunt pakken en kunt retourneren.

 • By ptjuh
  on 22. August 2011
  at 19:21

  UPDATE ?
  Vandaag zouden de foto’s met de beschrijving komen over de error 09 code.
  Inmiddels is het bijna half 8 ….

  IK GELOOF ALWEER NIET IN DE GEMAAKTE AFSPRAKEN !!!
  Nog ff dan zijn de 7 dagen dadelijk voorbij voor velen en zitten ze met een (&%%^$@@!$ Product

 • By yvette van den Heuvel
  on 22. August 2011
  at 19:41

  Ja, waar blijven de foto’s en beschrijvingen voor de er09 code, zou de robo-duster heel graag gewoon houden, maar dan moet hij het wel doen. Jammer dat alleen de mensen met positieve berichten antwoord krijgen. Hallo Laura, begrijp dat jij er niets aan kunt doen, maar laat ons aub iets weten over wat te doen!!! Wil hem dus niet terug sturen en echt geen geld terug maar gewoon een stofzuiger die het doet. Desnoods een andere als dat zou kunnen.

 • By Ralph
  on 22. August 2011
  at 19:58

  Hallo Iedereen,

  ik heb de 310b afgelopen vrijdag onvangen (zwart) en vanaf zaterdag getest. Hij deed! het prima, de vloer vrij maken van obstakels, in de kamer neerzetten en een uurtje later was ie klaar. Echter, sinds vandaag doet hij het maar 1 tot 5 min. Hij stopt dan plots, zonder foutmelding, en de accu indicator staat gewoon goed (vol, 3 streepjes). Terwijl hij het doet kan ie nog alle bewegingen maken dus draaien en rijden etc. Heeft iemand anders deze ervaring ook? Kan ik er nog wat aan doen of moet ie terug? Ik vind het namelijk zuur om het na al die tijd terug te moeten sturen en ook nog eens extra kosten ervoor te moeten maken.
  Groet,
  Ralph

  • By yvette van den Heuvel
   on 22. August 2011
   at 20:16

   Ja waarschijnlijk ook die er09 code, doet hij het even en houd er dan mee op. Hoop dat we er snel een oplossing voor krijgen.

  • By anja
   on 23. August 2011
   at 12:02

   ja pjtuh.. het kan zijn dat ie op spotreinigen staat …dat doet ie maar een enkele minuten en dan stopt ie …dus meschien moet je op gewoon reinigen duwen …als je per ongeluk op spot reinigen hebt gedrukt ,dan draait ie rond op een plek en dan na een enkele min. stopt ie …dus op de middelste drukken en kijken of ie weer gaat ….

 • By barry de boer
  on 23. August 2011
  at 01:13

 • By ptjuh
  on 23. August 2011
  at 02:11

  ALWEER een afspraak die niet is nagekomen.

  GROUPON !!!! wat gaan jullie met deze zaak doen?

  Voor iedereen die de robo-duster wil retourneren heb ik de volgende tip:
  Retourneer het pakket verzekerd !
  Onder rembours gaat kromhout ze vast niet allemaal aannemen.
  Tenzij Kromhout werkelijk zijn best voor ons doet, wat ik momenteel ten zeerste betwijfel.

  men kan mij op groupon.roboduster@gmail
  bereiken.

  De maandag is hier in elk geval weer voorbij zonder dat ik iets over een oplossing voor de error09 code heb gezien.
  Jammer dat het allemaal zo moeizaam moet verlopen.

  • By wolk33
   on 23. August 2011
   at 10:54

   Error 09:

   u may take out dustbin and assembly again

   please have a try like that and let u know if u have any problems

 • By Linda
  on 23. August 2011
  at 12:20

  Wij hebben nog helemaal geen Robo-Duster ontvangen!
  Mail naar support@groupon.nl gestuurd en ze zouden het doorgeven aan de partner zodat de bestelling alsnog geleverd wordt. Ben zeer benieuwd of we er uberhaupt één ontvangen en welk type het is.
  Al met al zijn we al een hele tijd in afwachting van de robotstofzuiger.
  Graag ontvangen wij per omgaande een T&T zodat wij weten dat de robot-stofzuiger onderweg is.

  • By Laura van Velzen
   on 23. August 2011
   at 18:45

   Hallo Linda,

   Vervelend dat je nog geen Robo-Duster hebt ontvangen. We hebben je bericht doorgegeven aan de klantenservice.

   Groeten Laura

 • By MMG
  on 23. August 2011
  at 13:17

  Een korte review over mijn blauwe robot:

  Uitpakken:
  Verpakking is normaal te noemen. Bij het uitpakken viel op dat er extra onderdelen bij zitten waaronder mopping onderdelen die ik nog niet gebruikt heb.

  Eerste test:
  Robot blijkt gedeeltelijk te zijn opgeladen. Dus direct aangezet en direct gestofzuigd. Hij maakt lijkt het redelijk gecoordineerde bewegingen. Vastlopen doet hij op snoerenspagetti, pantoffels en onder de verwarming omdat hij dat niet goed kan herkennen als een opstakel. ot is net voldoende. Je moet de kamer goed opruimen.

  Afstandsbediening:
  De afstandsbediening in combinatie met de robot werkt onvoldoende. Bij mij werkte de basisfuncties direct zonder synchroniseren. Voor de timer instelling moet de afstandsbediening denk ik gesynchroniseerd worden. Maar dat is ondanks het opvolgen van de instructie, niet gelukt. De timer lijkt zonder synchronisatie niet te werken ondanks het herhaaldelijk proberen.

  Laadstation.
  Laadstation is iets te simpel, maar werkt wel. De robot kan het laadstation niet altijd goed vinden. De kamer moet hiervoor rechthoekig/vierkant zijn en het laadstation moet in een open plaats staan om hem te kunnen vinden. Dus als je een kamer met bijkamers hebt dan kan dat heel lang duren voordat hij zijn station vindt met het gevolg dat hij tussentijds leegloopt.

  Voorlopige conclusie: had net iets beter gekund om zijn prijs waard te zijn. De laadstation en afstandsbediening zijn niet van goede kwaliteit. De robot doet het maar het is niet geschikt om hele woonkamer en halletjes/bijkamers te doen.

  Wordt vervolgd mbt timer.

  • By Michel
   on 24. August 2011
   at 08:59

   mbt timer; het lukte mij ook de hele tijd niet, totdat ik erachter kwam dat het apparaat NIET aan de lader moet staan om op deze commando’s te reageren…

   • By MMG
    on 24. August 2011
    at 10:50

    Dank je voor je bericht. Maar dat wist ik wel. Als je de instructies volgt. Krijg jij dan wel twee piepjes?

 • By Anja en Truus
  on 23. August 2011
  at 13:31

  ik heb de Robo duster nu al enkele dagen in gebruik en ik ben nog steeds erg tevreden. Dit komt misschien omdat wij al jaren een robot grasmaaier hebben en ik dus weet hoe er mee om te gaan. Je kunt nu eenmaal niet verwachten dat je huis in een kwartier is gestofzuigd. Ook ik krijg de code Err 09 foutmelding zodra ik het stofbakje heb schoongemaakt maar als de duster daarna aanzet en meteen op het UV knopje drukt dan werkt alles weer gwoon, heb ik ondekt. Als je alle opstakels weghaalt dan werkt ie gewoon prima! Diegene die ‘m na een kwartiertje uitproberen al meteen terugsturen kunnen echt nog niet weten of het werkt of niet. Erg kortzichtig allemaal. Tot nu toe ben ik erg tevreden….. Ik kwam vanmorgen op en mijn hele huis (veel vierkante meters) was keurig gezogen en Truus (zo heet ze) stond alweer bij de oplader….

  Ik vraag me wel af waar we naar toe moeten als bijv. onderdelen willen bestelling of garantie willen claimen. Weet jij dat Laura?

  • By Arnold
   on 23. August 2011
   at 17:39

   Na een kwartiertje was die van mij compleet dood! Na 20 uur aan de lader te hebben gestaan daarna weer 8 uur aan de lader gestaan en doet nog steeds niks. Die van mij is zelfs te lui om een fout code te geven. Dus ik denk dat ik wel kan beslissen dat ie het na een kwartier uitproberen het echt niet doet! Ook ik heb een robot grasmaaier “Robbie” dus ik weet ook wel een beetje hoe die apparaten werken.

   Feit is ook dat het niet het apparaat is wat ik heb gekocht en ook niet doet wat me is toegezegd.
   Zeg nou eerlijk, vindt je het een apparaat t.w.v. € 420,- ?? Dan voel je je toch “genaaid”? Das voor mij al een rede dat ik hem niet moet, ben bedrogen!

 • By I Meijer
  on 23. August 2011
  at 14:52

  Zo heb alles eens doorgelezen. Had hier heel lang geen tijd voor, maar nu duurt het wachten wel erg lang.
  Vorige week donderdag zou er geleverd worden, dan afgelopen maandag en heb nu gemaild dat ik nog steeds niets heb ontvangen!!!!!!!
  Eigenlijk na alles gelezen te hebben en dat er problemen zijn met de ROBO-Duster heb ik er niet zo’n behoefte meer aan deze te ontvangen.
  Dus hoop er op dat mijn geld snel word teruggestort op mijn rekening , zoals gevraagd in mijn verstuurde mail.
  En ga nu maar eens de kamer stofzuigen. Eigenhandig dan wel ;-)

 • By Sandra
  on 23. August 2011
  at 15:11

  Hallo Laura,
  Heb al meerdere keren getracht telefonisch contact te zoeken met Groupon maar het schijnt nogal druk te zijn daarom dit bericht.
  Stond op het punt de robot (ingepakt en al) te verzenden naar het opgegeven adres. Snel nog ff KvK gebeld om te vragen of er inderdaad een kantoor/bedrijf op het opgegeven adres staat ingeschreven. Op het adres staat geen bedrijf vermeld. Het adres van Kromhout blijkt in Engeland te zijn en het adres van de heer van Wonderen schijnt een ander adres te zijn. Welke (bedrijfs)naam hoort er bij het adres wat jullie opgeven en hoe weet ik zeker dat mijn robot in ontvangst wordt genomen en nog belangrijker, of ik mijn geld terug krijg?

 • By Sandra
  on 23. August 2011
  at 15:19

  Laura, vlg. postcode on line hoort de postcode van de Koestraat 35 te zijn: 5014 EA ipv EC!!!! Gaat dit wel goedkomen?

  • By Paula
   on 23. August 2011
   at 15:31

   Hai Sandra,

   Ik ben ook bezig om het adres en naam te achterhalen om te retourneren maar krijg niet gewenste reactie. Kun je mij de gegevens doorgeven?

   Dank,
   Groet, Paula

   • By Sandra
    on 23. August 2011
    at 15:41

    Hoi Paula,
    Ik kreeg onderstaand bericht maar de postcode klopt niet bij het adres (je bent gewaarschuwd!):

    Jabir, Aug-22 12:05 (CEST):
    Beste Sandra,

    Spijtig om te lezen dat de Robo-Duster niet helemaal naar wens is. Je kunt de Robo-Duster terugsturen naar het volgende adres:

    Koestraat 35
    5014 EC Tilburg

    Het is daarbij belangrijk dat je de verzending doet onder rembours. Dit zodat je geen geld kwijt bent aan de verzending.
    Bij notificatie van aankomst van de Robo-Duster door Kromhout-traiding zullen wij het geld terugboeken naar je rekening. Dit kan tot 10 werkdagen duren. Indien je met een credicard hebt betaald kan het 30 werkdagen in beslag nemen.

    • By Laura van Velzen
     on 23. August 2011
     at 16:00

     Hallo Sandra,

     Het adres klopt inderdaad niet. Het is Koestraat 135. Mocht je het pakket nog niet verstuurd zijn dan kun je dit nog aanpassen. Voor de pakketten die al verstuurd zijn naar het verkeerde adres is al een oplossing overigens.

     Groeten Laura

   • By Laura van Velzen
    on 23. August 2011
    at 16:03

    Hallo Paula,

    Wacht nog heel even af. We zijn bezig met een nieuwe oplossing om het gehele traject te vergemakkelijken. Daarover snel meer, ik hoop vandaag nog uiterlijk morgen.
    Die oplossing zou ook voor jou makkelijker kunnen zijn, dus we hopen dat je nog heel even kunt wachten…

    Groeten Laura

   • By Arnold
    on 23. August 2011
    at 17:44

    Stop!! Niet Retourneren!

    Groupon werkt aan een andere oplossing welke morgen duidelijk wordt! Niet opsturen, houd nog maar even!

  • By Laura van Velzen
   on 23. August 2011
   at 16:06

   Hallo Sandra,

   Zoals ik net al aangaf zijn we bezig met een andere methode voor de retournering. Ik kan hier hopelijk snel uitsluitsel over geven…

   Groeten Laura

  • By ptjuh
   on 23. August 2011
   at 18:58

   Wat betreft het adres, dat is sowieso al fout gegaan.
   Het adres gaat Koestraat 135 te Tilburg en dan klopt de postcode wel.
   Maar vraag blijft of de robot dan aangenomen wordt en of je indien dit niet het geval is nog wel voor restitutie van het aankoopbedrag in aanmerking komt.
   Vandaar mijn eerdere post over verzenden aangetekend zodat een handtekening wordt verkregen.
   !!! ECHTER, momenteel is groupon druk bezig te achterhalen op welke manier en waarnaartoe de robots geretourneerd moeten worden. Het is dus mijns inziens zinvol even af te wachten tot Groupon hiervoor duidelijke instructies geeft. !!!

   • By Laura van Velzen
    on 24. August 2011
    at 12:00

    Uiterlijk deze middag wordt er een nieuwe update geplaatst over hoe het nu verder moet, ook ivm terugsturen e.d.
    Het is dus inderdaad zinvol op deze update te wachten.

    Groeten,
    Laura

 • By Rixt
  on 23. August 2011
  at 15:25

  Ik had de roboduster ook naar Tilburg retour gezonden, maar het pakket hebben wij vandaag weer ontvangen (en dus weg zijn de kosten voor deze verzending onder rembours). Telefonisch krijg ik Groupon niet te pakken, de verbinding wordt steeds verbroken ivm drukte. Eén keer kreeg ik wel iemand aan de lijn, maar de verbinding werd vervolgens binnen een paar seconden weer verbroken. Ik heb maar een mail gestuurd en ik mag hopen dat ze hier adequaat op reageren.

 • By I Meijer
  on 23. August 2011
  at 15:36

  Waarom word mijn reactie niet geplaatst en daaropvolgende wel?

  IMeijer

  • By Laura van Velzen
   on 23. August 2011
   at 15:58

   Hallo Irma,

   Je reactie moet bevestigd worden voordat hij zichtbaar is. Tenzij je email adres al een keer geverifieerd is.

   Groeten Laura

 • By Sandra
  on 23. August 2011
  at 16:20

  Ok Laura, ik wacht wel met retourneren tot er een betere oplossing komt. Maakt die 7 dagen bedenktijd nog iets uit want morgen heb ik hem precies 1 week.

  • By Arnold
   on 23. August 2011
   at 17:47

   Je hebt al aangegeven dat je hem niet moet, dit heb je al binnen 7 dagen gedaan en dat is al voldoende.

   • By Sandra
    on 23. August 2011
    at 19:14

    Hai Arnold, dank voor je response. Maakte me al n beetje zorgen maar het is me nu duidelijk.

    Gr. Sandra

 • By Miranda
  on 23. August 2011
  at 20:27

  De gebruiksomschrijving is in erg slecht engels geschreven. Heeft iemand een Nederlandse gebruiksaanwijzing voor mij zodat ik de Robo goed kan instellen. Heel erg bedankt!

 • By Jan Derk Brouwer
  on 23. August 2011
  at 23:05

  Mijn robot is niet de juiste. Doet geen mopping. Opladen gaat niet. Er kan geen contact gemaakt worden.
  De gebruiksaanwijzing is ook niet helemaal duidelijk.
  Dit is niet wat ik besteld heb. Ik begrijp uit andere mails dat ik moet wachten tot een alternatief is bedacht voor het terugsturen. Liever zou ik hebben dat hij het gewoon wel zou kunnen doen. Dus bijvoorbeeld een andere die wel werkt.

  • By Laura van Velzen
   on 24. August 2011
   at 12:03

   Beste Jan Derk,

   Vanmiddag komt er een update over het product, hoe terug te sturen en wat te doen als de Roboduster niet blijkt te werken.
   Hou deze update dus goed in de gaten!

 • By fi
  on 24. August 2011
  at 10:30

  De mijne deed het prima maar begint nu na 3 dagen haperende geluiden te geven. Ik twijfel dus of ik hem moet houden ivm te verwachtten problemen met garantie…is al bekend wat de procedure van terugsturen is en hoe je je geld terug kan krijgen?

  • By Laura van Velzen
   on 24. August 2011
   at 12:03

   Uiterlijk vanmiddag komt er een update, ook mbt terugsturen e.d.!

 • By Johan
  on 24. August 2011
  at 10:46

  Hallo, graag wil ik mijn Robo-Duster retourneren daar wij hem mede gekocht hebben voor de natte ruimtes, wat wel in de aanbieding stond, maar wat hij niet doet. Graag hoor ik waar ik hem naar toe kan zenden.

  • By Laura van Velzen
   on 24. August 2011
   at 12:04

   Beste Johan,

   Vanmiddag komt er een nieuwe update op deze blog te staan over het retourneren van de Roboduster.
   Er wordt ook nog een mail gestuurd, maar voor up to date informatie kunt u het beste deze site in de gaten houden!

 • By Roland
  on 24. August 2011
  at 10:53

  Mensen die een NL handleiding willen hebben…

  Zie hier:

  http://www.carneo.nl/attachments/File/CARNEO_SMART_CLEANER_610_handleiding_NL.pdf

 • By Said
  on 24. August 2011
  at 11:44

  Ik krijg de error code ER02, heeft iemand deze ook en gehad en is deze eenvoudig te verhelpen? De handleiding biedt niet echt hulp hierbij!

 • By Truus
  on 24. August 2011
  at 13:14

  Beste Laura,

  Kun je me vertellen waar ik moet zijn als ik straks garantie wil claimen en/of onderdelen wil bestellen? Hoe lang hebben we eigenlijk garantie?
  Graag je antwoord.

 • By ptjuh
  on 24. August 2011
  at 15:11

  Zo… ik ben er klaar voor; nu nog ff afwachten hoe te retourneren.
  Ik heb de robot keurig netjes ( netter dan hij verpakt was..) ingepakt en hij staat klaar om te verzenden.
  Jammer dat dit zo’n rompslomp steeds gaf…
  Hoe zit dat eigenlijk met die koper die hem al onder rembours verzonden had en dus dat geld ook kwijt is zonder resultaat?
  Lijkt me dat Groupon hier wel iets mee moet doen, aangezien het onder rembours verzenden naar Tilburg door Groupon werd opgedragen.

  Ik zie ernaar uit dat mijn geld terugkomt en de zaak in goede orde afgehandeld is, dit is echt niet leuk…

  PS: trekken jullie nu de bedrijven waarmee je in zee gaat wel iets degelijker uit? Bijvoorbeeld hoe, wanneer en waar het KvK adres geregistreerd is? En of het wellicht een webwinkel is die sowieso al goede recensies heeft?
  Lijkt me niet onnodig…

  in afwachting van het grote moment dat de RD weg is en ik mijn geld terug heb!!!

 • By Floris
  on 24. August 2011
  at 15:44

  In afwachting van de foto om de E09 foutmelding op te lossen. Het geduld raakt langszaam maar zeker op…

 • By Truus
  on 24. August 2011
  at 15:51

  Beste Laura,

  Kun je me vertellen waar ik moet zijn als ik straks garantie wil claimen en/of onderdelen wil bestellen? Hoe lang hebben we eigenlijk garantie? Of hebben we geen garantie?
  Graag je antwoord.

  • By Laura van Velzen
   on 24. August 2011
   at 17:02

   Beste Truus,

   Er zit twee jaar garantie op het product.
   Voor vragen over de garantie en/of vragen over het product, kunt u contact opnemen met onze klantenservice (dus niet met Kromhout Trading), ook als dit pas over x aantal tijd is!

   Ik hoop u hiermee voldoende geinformeerd te hebben.
   Groeten, Laura

 • By M
  on 24. August 2011
  at 16:05

  Ben even volledig genezen van Groupon aanbiedingen… Heb maandagavond al Robo duster conform de instructies teruggestuurd en de remobourskosten ad 15,85 voorgeschoten nu lijkt het erop dat ik dit voor Jan L. heb gedaan. Ben echt erg teleurgesteld in Groupon en de wijze waarop hiermee wordt omgegaan. Ben nu in afwachting van een reactie maar mijn geduld en vertrouwen is nu toch echt wel op. Ik zit echt niet te wachten op credits…Ik wil gewoon mijn geld voor robo duster en verzendkosten terug…

 • By Bart
  on 24. August 2011
  at 16:06

  Noem mij een zeur, maar het is op mijn klok na 16:00 en ik heb al meerdere malen contact gehad met Groupon over het terugsturen, maar dus nog geen antwoord..

  Ik heb een defecte Roboduster (na 15 min werken is er 1 motor defect) en wil dus mijn geld terug. Ik heb nog niet teruggestuurd onder rembours omdat ik dat een te vreemde manier vond van terugsturen. Graag reactie…

  • By ptjuh
   on 24. August 2011
   at 16:50

   Zeur of geen zeur, daar laat ik me niet over uit.
   Maar persoonlijk vind ik dat Groupon ECHT heel erg zijn best doet en heeft gedaan om passende oplossingen te bedenken.
   Ik dank Groupon dan ook voor hun grenzeloze inzet en hoop dat dit rampscenario nu eindelijk ten einde komt, voor iedereen!!!

   • By Bart
    on 24. August 2011
    at 16:52

    Inmiddels hebben ze inderdaad een passende oplossing gevonden. Ik denk dat als dit achter de rug is, het woord Robo-Duster niet meer genoemd mag worden bij GroupOn op kantoor ;)

    • By Laura van Velzen
     on 24. August 2011
     at 17:29

     Onze excuses voor de late reactie, er moest nog eea uitgesloten worden!
     Inmiddels heb je inderdaad kunnen lezen hoe het product terug te sturen of een ander onderdeel te verkrijgen.

     We hopen echt dat het op deze manier opgelost kan worden.
     Het woord Roboduster zal hier nog lang lang lang met een zucht genoemd worden ;-)

     Nogmaals onze excuses voor het ongemak!

 • By fi
  on 24. August 2011
  at 17:51

  Hallo Laura,

  Misschien kan je hier neerzetten wat de procedure voor terugsturen is?

 • By yvette van den Heuvel
  on 24. August 2011
  at 18:10

  Hij doet het!!!!!!!!!!, jammer dat het zo lang duurde voordat ze de oplossing gaven voor de er9 code, is heel logisch, hij maakte geen contact. Volgens mij heeft groupon het netjes opgelost. Het probleem ligt bij robo-duster, zij hadden veel eerder met de oplossing moeten komen voor deze problemen.

 • By Jose
  on 24. August 2011
  at 18:16

  Misschien kunt u een wat duidelijker uitleg geven over error 9. Zie nergens “here”staan bij 2 pinnetjes. Ik word nu overigens weer geplaagd door erro 2.
  Roboduster kapt er ook gewoon halverwege mee ondanks dat de batterij is opgeladen!
  Graag instructies over hoe ik het apparaat kan retourneren!

  • By Laura van Velzen
   on 25. August 2011
   at 11:23

   Beste Jose,

   Op de foto ziet u ‘here’ staan, niet op uw apparaat zelf.
   Wanneer u de Robo-Duster terug wilt sturen, staat in de blog hierboven bij de statusupdate van 24/8 beschreven hoe dit in zijn werk gaat.
   U dient een mailtje te sturen naar support@groupon.nl ovv Robo-Duster, maar als dit uw emailadres is zal ik u de mail doorsturen?

   Groeten Laura

 • By Gayle
  on 24. August 2011
  at 18:23

  Goedendag,

  Eergister heb ik een mail verstuurd naar support@groupon.nl omdat ik mijn roboduster wil retourneren omdat het niet aan de beloftes voldoet en een totaal andere is dan besteld.

  Echter heb ik nog geen mail terug ontvangen van de klantenservice.

  Hoelang duurt dit voor ze antwoorden? Of moet ik de mail nogmaals verzenden?

  Mvg

  • By Laura van Velzen
   on 25. August 2011
   at 11:21

   Beste Gayle,

   Ik zie in ons bestand dat je gisteravond een mail hebt ontvangen als het goed is!

 • By K Brinkman
  on 24. August 2011
  at 18:24

  OKEEEE de ERROR 09 is hiermede verdwenen.Hij loopt nu als een zonnetje en blijft lekker hier.rommrlen.De Hoera ganger.

 • By Ralph
  on 24. August 2011
  at 18:57

  Ik wil toch mijn waardering voor Laura en haar organisatie uitspreken. Het kwam wat moeilijk op gang maar nu geven ze in mijn optiek toch aan waar klantenservice over gaat! Deden meer bedrijven maar zo hun best.
  Overigens heeft mijn robo-duster het ca. 3 dagen goed gedaan maar stopt nu steeds na een aantal minuten. Ik ga bij de klantenservice aangeven dat ik het graag wil omruilen. Ook valt het mij op dat na het instellen van de dag van de week en de tijd, de tijd wel doorloopt maar de dag van de week niet.
  Groet aan iedereen
  Ralph

  • By Laura van Velzen
   on 25. August 2011
   at 11:24

   Dankjewel Ralph, we weten dat de communicatie wat langzaam op gang is gekomen, maar op dit moment doen we er alles aan om onze klanten tevreden te stellen!
   Je opbeurende woorden helpen daar extra in mee :-)

   • By George Nusmeijer
    on 30. August 2011
    at 12:37

    Ls , uit de blogs blijkt dat de meeste robodusters worden geretouneerd ik ben zelfs niet in staat om de kennelijke inferieure staat van de deze stofzuiger te testen. Van levering tot dus ver geen sprake. Heeft Croupon enig idee ? George

    • By Laura van Velzen
     on 30. August 2011
     at 14:18

     Beste George,

     Zoals je in de blog kunt lezen (en de updates) wordt er op dit moment aan gewerkt om de Robo-Dusters nog te leveren.
     Mocht je de RB helemaal niet meer willen ontvangen, kun je even een mail sturen naar support@groupon.nl ovv Robo-Duster en dat je wilt annuleren. Het aankoopbedrag wordt dan aan je teruggestort.

     Excuses voor het ongemak.

 • By ptjuh
  on 24. August 2011
  at 20:02

  Nieuwsgierig aagje als ik ben toch maar weer ff uitgepakt. Problem error 09 SOLVED.
  Ik heb alleen nog altijd het probleem dat ik de remote niet goed met hem in contact kan brengen waardoor ik dus geen idee heb hoe ik hem met timer of klok e.d. in moet stellen…
  Als dat nou ook nog ff opgelost wordt dan wil ik hem wel het voordeel van de twijfel geven.. hij snort nu op zijn gemak rond.
  Graag wil ik dan wel zekerheid over de garantie van het ding.
  Als dat namelijk net zo stroef zal verlopen als dit heeft gedaan…..slik….
  Hij is zo wel erg schattig haha en hij maakt blijkbaar mijn hond ook niet zo bang als die voor de stofzuiger is haha..
  inmiddels probeerde hij zojuist de gang in te gaan, maar gaf error 07.
  Vermoedde dat hij dus ondergrond mistte. (drempel zette blijkbaar trapbeveiliging in werking)
  Vooralsnog is hij zojuist wel over de drempel gegaan, als hij dat dus recht doet gaat dat wel ofzo…

  ATTENTIE: heeft iemand zijn remote aan de gang gekregen bij het zwarte 310b model? Zo ja… hoe heb je dat dan gedaan?
  Wellicht is dat ook maar een kleinigheidje…..
  Hmmm stel dat ik het mopping doekje nat maak zou hij dan wel nat reinigen? ;-)

  Toch eindelijk de humor ervan in kunnen gaan zien…
  Maar we zijn er nog niet..

  Deurmat is zojuist ook overwonnen…. lol
  ohw ohw ik hoor hondenbakken hahaa
  ff eten van me andere skattie redden… laters

 • By fi
  on 24. August 2011
  at 20:21

  @Laura: mijn berichtje van even geleden of de retour procedure hier neergezet kan worden mag je negeren, ik had alleen hier gelezen en niet bovenaan de pagina…

 • By Arnold
  on 24. August 2011
  at 21:52

  Schud zijn hoofd, wat een blinden mensen bestaan er toch…

 • By K Brinkman
  on 25. August 2011
  at 10:17

  Oke ik heb dus de zwarte en hij doet het goed.Alleen de instelling heb ik nog niet helemaal voorelkaar.Maar hij gaat nu als hij de accu vol heeft van zijn station af en gaat vrolijk zijn gang.Ik heb hem op snelheid 2 (dit is dus lanzaam) en 1 is snel) want ik heb een tafel met aflopende poten dus hij ging met zijn enje wiel omhoog en stopte dus error 7.De snelheid stond dus op 1,de snelheid terug gezet op 2 en geen last meer dat hij als en hondje met zijn wiel omhoog gaat staan.Ook heeft hij me op de feiten gewezen welke draden niet zijn opgeruimd(van de grond af die zooi en of met geleiders ) dus de kamer ziet er ook weer fantastisch uit.Op een gegeven moment stond hij stil onder een kastje error 2 en inderdaad er zat een foldertje welke uit de lade van mijn kast was gevallen tussen de borstel dit er tussen uit gehaald en lopen als een grote vent.Verder heb ik het apparaatje geconroleerd om zijn gebied aan te geven ,daardoor gaat hij nu niet via de keukendeur naar buiten,dus hij neemt mijn huiskamer en de keuken meeen ook nog de gang.Dus tot zover tevreden.Oja als je programatie wil opnieuw doen?Wel IK heb de batterij er uitgehaald en 1 uur zonder stroom gelaten(dat heb IK gedaan) en toen was hij helemaal leeg .Ik heb toen de afstandsbediening ook de batterijtjes er uit gehaald, en daarna heb ik de ROBOT aangezet en toen pas de batterijtjes weer in de afstandsbediening gedaan inderdaad de machine piepte toen en ik kon gaan instellen.Ook ik heb de twee contacten iets naar boven gebogen(niet te veel kracht zetten en het hoeft maar een klein beetje) en FANTASTISCH error 09 weg en alles werkt optimaal.Oke dan nu nog de fijne afstellingen bekijken (en dat heb je bij ieder apparaat TV,RADIO,Koelkast en ga zo maar door) dus goed lezen.MAAAAAAR als iemand dit al helemaal goed voor elkaar heeft en het kan vertellen ,wel dan denk ik dat we gezamenlijk heel veel mensen blij maken.Vriendelijke groeten de HOERA ganger.

 • By Ptjuh
  on 25. August 2011
  at 14:22

  YESSSS hij doet het… ook de remote is eindelijk geaccepteerd al heb ik geen 2 piepjes gehoord en zijn de toetsen net ff anders..
  Want de vrijdagtoets/grote schoonmaak laat hem de spotreiniging doen (in spiraalvorm)
  en de Donderdagtoets die eigenlijk voor de spotreiniging is doet de grote schoonmaak.
  Maar met dat in gedachten is het me toch gelukt hem in te stellen.
  Ook de timer is nogal easy…
  De RD dient stil maar aan te staan…
  vervolgens de dinsdag/klok toets ingedrukt houden tot de tijd gaat knipperen op het scherm van de RD.
  Met de pijltjestoetsen om,hoog en omlaag de uren instellen, met de pijltjestoets opzij ga je naar de minuten en weekdag instelling.
  weekdag 1 zou zondag moeten zijn maar mijn remoteknopjes zeggen dat 1 maandag is….dan is 2 dinsdag, 3 woensdag etc…
  Indien je bovenstaande herhaald met de maandag/timerknop (staat hier alleen een speakertje op??) dan kun je de dagen instellen dat je hem wilt laten rijden (1 is dan als het goed is ook maandag, dinsdag 2 etc…) met de pijltjestoets naar rechtsa ga je naar de uren die dan gaan knipperen en zo ook de minuten na weer een pijltje rechts..
  als alles klopt zou mijn botje dus vannacht om 1 uur moeten beginnen (vrijdag 01.00 uur ingesteld)
  Dus dat ga ik natuurlijk wel ff testen…
  Als hij het dan goed doet……jawel….. dan mag hij alsnog blijven!!!!

  Dank jullie wel Groupon voor de hulp en inzet van jullie zijde…

  m.vr.gr.

  • By Laura van Velzen
   on 25. August 2011
   at 14:46

   We zijn erg benieuwd! Hou ons op de hoogte :-)

   • By K Brinkman (de Hoera ganger)
    on 25. August 2011
    at 17:53

    Laura hij werkt als een speer.Goed lezen ook hier op het blok en conclusies trekken en proberen.Nadat ik de code 09 had gehad kon alles en nu heb ik hem geprogrammeerd en hij doet precies wat ik van hem verlang.Prima koop voor 179 euro en geen 419 og zo .Inderdaad het is wel gezegd maar er is een gelijkwaardig apparaat geleverd .ZOALS IK DAt BEKIJK.En al heeft deze geen dweil funktie,( ik zou graag willen zien wat het verschil is en hoe het werkt) vind IK het een leuk apparaat.vriendelijke groet de HOERA ganger.

    • By Laura van Velzen
     on 25. August 2011
     at 18:20

     Fijn! Bedankt voor je feedback. Mocht er iets zijn… Je weet ons te vinden ;)

     Groeten Laura

     • By K Brinkman
      on 26. August 2011
      at 10:20

      Oke Laura,ik denk dat dit de laatste mail hierover is .Het apparaat helemaal goed doet alles zoals ik het wil tijden ingesteld en indedaad gaat echt tekeer,ook vind hij zijn oplader gamakkelijk.Ik heb het hem niet makkelik gemaakt,om een voorbeeld tegeven ik heb een laminaat vloer er op heb ik ook nog 2 tapijten de kamer is L vormig en in het midden is er een afschijding .Op 1 tapijt staat een tafel met 4 stoelen gaat er onderdoor langsheen etc Dan overwindt hij ook nog opstakels aan de zijkant van de kamer. Dan gaat hij verder en komt een bankstel tegen hij gaat daar omheen en komt dan op het 2e tapijt en ook daar gaat hij lekker mee tekeer,onder de salontafel door en dan onder een kast door dan weer via de laminaat vloer naar mijn bureau, er onderdoor en ook hier wat opstakels als een kast waar hij onderdoor gaat dan gaat hij naar de keuken en gaat daar ook lekker mee om ook over de inloop mat die voor de deur ligt.En als hij weer stroom moet hebben gaat hij lekker bijladen.Ik schrijf dit enkelt en alleen om je te vertellen dat het apparaat goed is in mijn belevenis,en dus dacht ik dat ik hem goed uitgetest heb.vriendelijk groet de HOERA ganger

  • By Yvonne
   on 13. September 2011
   at 19:07

   Hoi, het lukt mij niet om de RD te programmeren. Ik hou de dinsdagknop op de afstandsbediening ingedrukt maar na 1 piep gebeurt er verder niets, hoelang ik hem ingedrukt hou. Ik kan hem dus ook niet programmeren. Doe ik iets niet goed of ligt het aan de afstandsbediening.
   Als ik hem handmatig aan zet werkt hij redelijk. Ik begrijp alleen niet zo goed hoe hij zijn route bepaalt. Het lijkt erg willekeurig te gaan, ik kan er geen systeem in ontdekken.

 • By Rixt
  on 25. August 2011
  at 18:24

  Van de week voor de 2e keer de roboduster retour gestuurd (onder rembours), omdat ik de 1e keer een verkeerd huisnummer en postcode heb doorgekregen. En vandaag krijg ik de roboduster weer retour…………….GRRRRRRRRRRRR…. inmiddels € 31,66 aan verzendkosten extra kwijt en nog steeds heb ik de roboduster hier staan. Graag op korte termijn een reactie!!!!!

 • By marieke
  on 25. August 2011
  at 19:07

  Mijn pakket is ook naar verkeerd huisnummer en postcode gegaan en ik heb begrepen van TNT dat het pakket nu 3 weken op ophaallocatie blijft liggen. Vervolgens ben ik een maand niet thuis en kan ik straks roboduster niet ontvangen en al helemaal niet op laten halen. Ik word er knetter van… Doe je netjes wat Groupon voorschrijft en dan krijg je dit gedoe. Echt heel klantonvriendelijk en vooralsnog lijkt Groupon niet te werken aan een oplossing om dit probleem op te lossen. De mensen die nog niet hadden geretourneerd hebben mazzel gehad….

  • By Laura van Velzen
   on 26. August 2011
   at 12:19

   Hallo Marieke,

   De klantenservice zal spoedig contact met je opnemen.

   Groeten Laura

 • By fi
  on 25. August 2011
  at 19:19

  Het rubber voorwieltje piept over de laminaat vloer als de duster botst en daardoor van koers verandert. Constant een piepend geluidje. Iemand een idee wat daaraan te doen valt?

  • By K Brinkman
   on 26. August 2011
   at 10:04

   Ik weet niet of je het juiste wieltje betiteld,want als hij op laminaat (of een glad achtige vloer) ergens tegen aan rijd dan gaat hij direct veranderen,en dan gaat er 1 of soms 2 wieltjes direct een andere kant op dus hij piept omdat hij dan even over de vloeer glijd.Tenminste dat is mijn ervaring met het gepiep en dat is voor mij Tja normaal.Rijdt maar eens met je auto plankgas weg dan hoor je ook piep piep.Oke dit is MIJN ondervinding mety de robo.vriendelijke groet.de HOERA ganger.En heel veeel plezier er mee ik heb het nu al.

   • By fi
    on 26. August 2011
    at 17:48

    Hallo HOERA ganger, het is inderdaad zoals jij omschrijft, weet je of er iets aan dat piepende geluid te doen is? Ben voor de rest ook tevreden! En complimenten voor hoe Groupon toch wat orde in de chaos heeft weten te krijgen. Niet makkelijk werken als alles misloopt.

    • By K Brinkman
     on 26. August 2011
     at 19:11

     We Fi er is niets aan te doen .Maar het bewijst wel dat de ROBO raegeert en zijn best doet om zo snel mogenlijk een andere kant op te gaan.Het is gewoon de reverse die inschakeld en dan 1 wiel andres om draait terwijl; de andere stil staat en uit de voorwaardse beweging die hij deed hij direct een andere route wil nemen.Maar zolang je de piep hoort is het goed.Veel succes mensen en mijn Robo werkt als een trein.Maar wel op tijden die ik hem heb ingegeven.Ik hoop dat dit je gerust steld FI vriendelijke groet De HOERA ganger.

 • By Linda
  on 25. August 2011
  at 23:20

  Hallo Laura,
  Nog steeds geen robo-duster ontvangen.
  Maandag gemaild naar groupon dat wij nog steeds niets ontvangen hebben, hierop reactie ontvangen dat de partner op de hoogte wordt gebracht en deze alsnog voor levering zal zorgen. Ook geprobeerd de klantenservice te bellen, na 20 minuten in de wacht eindelijk iemand aan de lijn. Deze meneer wist er niks van zijn collega behandelde de kwestie robo duster, knap staaltje klanten”service”.
  Woensdag nogmaals mail naar groupon dat wij nog steeds niets hebben ontvangen, de reactie was dat de gegevens aan de distributeur zijn doorgegeven en spoedig geregeld zou zijn. Tot op heden “uiteraard” weer niks vernomen. Het lijkt erop dat Groupon zich nu alleen nog maar inspant voor retouren. Het wordt nu toch tijd dat iemand bij Groupon echt zijn verantwoordelijkheid neemt, aangezien de leverancier geen enkele belofte nakomt.
  Ik ga er vanuit dat ik voor 11 uur een T&T code heb of dat ik wordt gebeld welke koerier de robo-duster uiterlijk zaterdag bezorgt.

  • By Laura van Velzen
   on 26. August 2011
   at 10:48

   Hallo Linda,

   We vinden dit erg vervelend. De klantenservice heeft net een e-mail naar je gestuurd. Zoals in onze emails vermeld is wordt er uiterlijk vandaag contact met je opgenomen door de distributeur.

   We hebben de leverancier van de producten al uit het leverproces gehaald.

   Nogmaals onze excuses voor al het ongemak.

   Groeten Laura

 • By Gert
  on 26. August 2011
  at 08:30

  Ik snap niet dat het zo lastig kan zijn een pakket te bezorgen. Met de robo-duster brengen jullie het bedrijf veel schade toe. Geef toe dat als je een product besteld op 24 mei en nu op 26 aug. nog steeds niet binnen is en wel al vaker beloofd, dat dit een zeer slechte reclame is voor Groupon.
  Ik krijg ook het idee dat er bij Groupon weinig wordt gedaan om dit op te lossen. Want wat gaat er dan telkens mis met de bezorging? Waarom staat de directeur van Groupon nu niet eens boos bij het bezorgbedrijf/leverancier op de stoep om dit te regelen voor zijn klanten!!! Als de robo-duster ergens in een magazijn staat moet ik deze toch uiterlijk morgen kunnen krijgen!!

  • By Laura van Velzen
   on 26. August 2011
   at 10:14

   Hallo Gert Jan,

   Uiteraard zijn we het met je eens dat dit geen goede reclame voor Groupon is. Ik kan je wel verzekeren dat we er op dit moment alles aan doen om de laatste punten op te lossen, inclusief alle producten die nog niet geleverd zijn.

   Het probleem ligt niet bij de distributeur en zoals je op de foto in deze blogpost kunt zien is er iemand van ons management bij de distributeur langsgeweest om te controleren dat de Robo-Dusters daar echt stonden. Vervolgens hebben we de levering overgenomen van de leverancier, zodat deze in actie werd gezet.

   Helaas is er met jou levering iets mis gegaan. De distributeur neemt uiterlijk vandaag contact met je op voor de levering van je nieuwe product.

   We hopen dat er zo snel mogelijk een Robo-Duster bij je thuis bezorgd wordt!

   Groeten Laura

 • By Therese
  on 26. August 2011
  at 12:40

  ik wacht nog steeds op bericht van jullie distributeur om dat kapotte ding weer op te halen.
  Dat zou toch deze week gebeuren?
  Of is dit weer de zoveelste belofte die om wat voor reden dan ook in het water valt?

  • By Laura van Velzen
   on 26. August 2011
   at 13:06

   Hallo Therese,

   Hij moet vandaag contact met je opnemen (per mail). We zullen zo de distributeur nabellen om te checken hoever hij is.

   Groeten Laura

   • By Therese
    on 26. August 2011
    at 21:49

    Beste Laura,

    helaas is ook dit weeeeer niet gebeurd !

    geen mail, geen distributeur, geen afhaling.
    opnieuw een partner die zijn afspraken niet nakomt.
    heel erg fijn, maar niet heus.

   • By Bart
    on 27. August 2011
    at 15:13

    Net als iedereen heb ik ook nog geen mail of telefoontje ontvangen van een distributeur. Wanneer wordt die doos met defecte Roboduster opgehaald bij mij thuis en nog veel belangrijker, wanneer krijgen we ons geld terug??

    • By Laura van Velzen
     on 29. August 2011
     at 10:33

     Hallo Bart,

     Ik zie het email adres waarmee je hier reacties plaatst niet terug in de lijst. Ik geef nu het email adres waarmee je hier reacties plaatst door, dus hou deze aub in de gaten.
     Je krijgt je geld terug zodra wij een bericht hebben ontvangen dat het product opgehaald is van de distributeur.

     Groeten Laura

 • By Hanneke
  on 26. August 2011
  at 13:56

  Kan iemand mij vertellen hoe ik het ding retour kan sturen? Na 25 minuten in de wacht van Groupon hangen ze doodleuk de hoorn erop. Er moet toch duidelijk een adres zijn lijkt me.

  • By Laura van Velzen
   on 26. August 2011
   at 15:12

   Hallo Hanneke,

   In de update kun je lezen hoe de retourprocedure in zijn werk gaat. Je kunt een email sturen naar de klantenservice (support@groupon.nl) ovv Robo-Duster in het onderwerp van de email. Geef hierin even aan of het product niet werkt of dat je hem gewoon niet meer wilt. Als je hier ook je telefoonnummer in vermeldt dan kunnen ze je bellen, anders zal dit per email gaan.

   Hierna zal onze distributeur contact met je opnemen om een afspraak te maken om het product retour te nemen.

   Groeten Laura

 • By Inge
  on 26. August 2011
  at 18:00

  Beste Laura,

  Het volgend probleem: Op aanraden van een Groupon Customer support het pakket onder rembours naar Kromhout Traiding in Tilburg gezonden,. Kosten 15,85 betaald. Afspraak = Zodra pakket in ontvangst genomen wordt dan worden de rembourskosten + 179, euro op mijn rekening overgemaakt. Probleem: Pakket staat op een postkantoor in Tilburg te wachten. Gemaild met groupon. Zie hier het antwoord:abir, Aug-26 16:10

  Beste Inge,

  Helaas is gebleken dat onze voormalige partner niet aanwezig is op locatie. Dit betekent dat dat de pakketten uiteindelijk worden terug gestuurd naar u als klant. Wanneer dit gebeurt mag dit mailtje beantwoorden. Ik zal ervoor zorgen dat de Robo-Duster bij je opgehaald wordt.

  Onze excuses voor het ongemak,

  Mocht je nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

  Met vriendelijke groeten,

  Jabir
  Customer Support

  Groupon B.V.
  http://www.Groupon.nl

  DIT KAN ECHT NIET. Mijn vertrouwen in Groupon is naar het 0 punt gezakt.
  Het duurt meer dan 4 weken voordat de doos MISSCHIEN bij mij weer terug is. Wie is er verantwoordelijk als het zoek raakt… natuurlijk haalt die leverancier het niet op..hij kijkt wel uit. Krijgt hij al die dozen weer retour! Hij heeft zn geld al dat gaat hij niet teruggeven…

  Ik wil dat groupon overgaat tot het terugbetalen van de kosten die ik gemaakt heb…

 • By Inge
  on 26. August 2011
  at 18:08

  Zijn er nog meer mensen die in hetzelfde schuitje zitten? Pakket onder Rembours naar Kromhout Traiding in Tilburg verstuurd? Pakket wordt dus never en nooit in ontvangst genomen…ik wil er maar niet aan dat ik/we opgelicht zijn…en toch voelt het wel zo…NAIEF???

  • By Sandra
   on 30. August 2011
   at 12:03

   Hetzelfde probleem, teruggestuurd en weer retour gekregen! Allemaal extra energie en kosten!!,,
   Wat nu?..

   • By Laura van Velzen
    on 30. August 2011
    at 13:43

    Hallo Sandra,

    We vinden dit erg vervelend en zullen de extra kosten uiteraard vergoeden. Zou je een mail willen sturen naar de klantenservice met hierin: kosten rembours en je telefoonnummer?
    Onze distributeur neemt dan contact met je op om het product bij je thuis (of op werk, dit kun je met hem afspreken) op te halen.

    Nogmaals onze excuses voor al het ongemak!

    Groeten Laura

 • By Ptjuh
  on 26. August 2011
  at 20:54

  Hij doet het goed hier nu…
  Ik vraag me wel af of het normaal is dat de UV lamp slechts aan 1 kant zit?
  Dan kan hij toch niet alles “raken”
  Ik zal hierover ook nog mailtje sturen naar klantenservice.
  Overigens vind ik het niet erg netjes dat de klantenservice niet lijkt te reageren op de vragen over wat wel of niet kan e.d.
  Zo vroeg ik al eerder of ik ook aan reserveschroefjes en evt. andere onderdelen kan komen en hoe het met de garantie zal gaan,
  is dar nog niet over nagedacht?
  Mag ik vrijpostig zijn en vinden dat jullie niet echt anticiperen op problemen en gevolgen?
  Ofwel de retourprocedure in eerste instantie wellicht nogal ondoordacht in werking hebben gesteld?
  Was er wel met de verantwoordelijke afgesproken dat men de robot onder rembours zou retourneren?
  Overigens heb ik op deze blog al eerder gevraagd wat Groupon zou doen aan de door “gedupeerden” betaalde rembourskosten, onder advies van Groupon?
  Nu zie ik dit soort berichtjes en dan denk ik….
  Waarom wordt hier niks aan gedaan??
  Erg jammer, want dit geeft mijns inziens WEL aan hoe jullie bedrijf werkt…
  Vooralsnog was ik al achterdochtig betreffende jullie advies om te retourneren onder rembours, en v roeg ik me idd bij die mail al af of er wel iemand aanwezig zoiu zijn in Tilburg..
  Tenslotte zit het adres in Eindhoven en komt de Robot elders vandaan.
  Ik hoop dat jullie dit alsnog heel SPOEDIG op gaan lossen ook voor die mensen.

  En ik zou graag antwoord hebben op mijn vraag of er reserve onderdelen te verkrijgen zijn, graag incl. prijsopgave en hoe het zit met de garantie????

  In afwachting WEER van een reactie op wat ik schrijf.

  • By Laura van Velzen
   on 29. August 2011
   at 11:46

   Hallo,

   Uiteraard zullen we de rembourskosten vergoeden voor de mensen die hierdoor in problemen zijn gekomen. We hebben hierover gesproken met de leverancier, die op dat moment (helaas tijdelijk) wel beschikbaar was. Achteraf was de communicatie helaas weer erg lastig. Daarom hebben we besloten de leverancier buiten te sluiten. Voor alle vragen e.d rondom reserve onderdelen kun je contact opnemen met onze klantenservice. Mocht het product niet goed werken en er een onderdeel vervangen moeten worden, dan zou dit onder de garantie moeten vallen (2 jaar).

   De garantie van 2 jaar blijft dus hetzelfde. Het enige wat veranderd is dat wij zelf de opvolging hiervan zullen doen en niet Kromhout. Als je kunt aangeven voor welke onderdelen je een prijsopgave zou willen ontvangen dan kunnen we dit navragen.

   Groeten Laura

 • By Linda
  on 26. August 2011
  at 22:57

  Vandaag eindelijk nadat ik op internet het 06 nr van een van de Groupon medewerkers had gevonden contact gehad met de distributeur. Deze heeft toevallig een vestiging hier 20 minuten vandaan, hij heeft persoonlijk vrijdagavond alsnog de RD bezorgd. BEDANKT Ruud voor deze service. Ik was blijkbaar uit lijst verwijderd door de leverancier, vandaar dat de ingehuurde distributeur ook niks ging leveren.
  Bij de klantenservice kwam ik totaal niet verder omdat je mail gewoonweg niet wordt gelezen. De mail van mij aan distributeur Ruud met CC naar klantenservice van Groupon, werd met standaard mail beantwoord dat de gegevens worden door gegeven aan distributeur. Tip aan klantenservice LEES DE MAIL, en niet gelijk op fwd of re klikken en standaard tekst inplakken. Op die manier kan je 24/7 werken maar wordt niets opgelost.

 • By Linda
  on 26. August 2011
  at 23:11

  OPLOSSING ER09:
  Hierboven staat dat je de blokjes moet verhogen. Dit is vrijwel niet mogelijk, een betere oplossing is om in de geleidende strip van foto 2 het voorste schroefje iets los te draaien. Als je dit doet zie je dat de spanning van de strip af gaat en deze functioneert zoals deze bedoeld is.
  Na levering eerste half uur alleen maar de foutmelding gezien, na reparatie anderhalf uur zonder foutmelding rondgereden.
  Er is door de fabrikant iets te nauw gekeken met het vast schroeven hiervan.

  @ Laura van Velzen
  Kun jij de post bovenin aanpassen dat zal waarschijnlijk een hoop retouren kunnen voorkomen.
  Duidelijke communicatie hierover met de klantenservice kan ook geen kwaad. ;-)

 • By mies60
  on 28. August 2011
  at 10:06

  En nu het volgende probleem: DE EMPIRE TABLET waarop ik (en velen met mij) nu al weken wacht. Ik begrijp niet dat Groupon zaken doet met een bedrijf al Yourtablet, een bedrijf dat overduidelijk de zaken niet op orde heeft
  Bellen of contact zoeken lukt bijna niet . Groupon en Yourtablet geven elkaar de schuld, de consument heeft geen geld en geen tablet.

  • By Laura van Velzen
   on 29. August 2011
   at 10:00

   Hallo Mies,

   Je post was niet verwijderd, wij moeten altijd eerst een email adres goedkeuren voordat een post zichtbaar is.
   Wat betreft Yourtablet, ik ga hier even voor je achteraan!

   Groeten Laura

   • By mies60
    on 29. August 2011
    at 18:14

    wat bedoel je met ‘even er achteraan’? Ben behoorlijk kwaad over de gang van zaken. Waarom krijg ik geen antwoord op mails?

 • By Sandra
  on 29. August 2011
  at 15:52

  Hallo Laura, ook ik zit te wachten op een mail om de RD te laten ophalen maar nog niets vernomen. Enig idee wanneer ik daarover benaderd word? Dan weet ik wanneer er iemand thuis moet blijven voor de chauffeur.
  Gr. Sandra

 • By mies60
  on 29. August 2011
  at 21:31

  Graag heb ik antwoord op mijn mails en berichten. Radar, Kassa en consumentenbond zijn inmiddels ingeschakeld. Ik eis morgen antwoord.

  • By Laura van Velzen
   on 30. August 2011
   at 13:50

   Hallo Michelle,

   De klantenservice heeft je email beantwoord (die van Betty ook).

   Groeten Laura

 • By Roxy
  on 29. August 2011
  at 22:17

  Ik word zo langzamerhand helemaal moedeloos van het gedrag van Groupon, zelden zo’n raar bedrijf meegemaakt, ik heb ook een tablet besteld op 4 juli, nooit gekregen en geen reactie op de annulering/geld teruggavemails. Werkelijk ik krijg hele rare gedachten als ik de naam van Groupon hoor.
  Hoe is het mogelijk!!

  • By Laura van Velzen
   on 30. August 2011
   at 13:46

   Hallo Roxy,

   We hebben je klacht doorgegeven aan de klantenservice. Zij zullen op je mail reageren en de tablet voor je annuleren.
   We zijn op dit moment bezig met een definitieve oplossing van het probleem omdat de partner de afspraken niet na komt.

   Onze excuses voor het ongemak.

   Groeten Laura

   • By mies60
    on 30. August 2011
    at 15:45

    nooit meer iets kopen bij \groupon!!!!

 • By George Nusmeijer
  on 30. August 2011
  at 12:41

  Groupon NL Klantenservice
  Wat het probleem ook is:
  wij lossen het op!
  Kijk als eerste in onze FAQs
  020 435 0369
  info@groupon.nl

 • By Corine
  on 30. August 2011
  at 14:25

  Beste Laura, ook ik heb het pakket onder rembours opgestuurd naar tilburg, zoals aangegeven, maar retour ontvangen. Vandaag is het door de pakketdienst opgehaals, maar wie vergoes mij de 15,65 rembourskosten en de 7,95 verzendkosten? Groet. Corine

  • By Laura van Velzen
   on 30. August 2011
   at 14:34

   Beste Corine,

   Door een mail te sturen naar support@groupon.nl ovv Kosten Rembours Robo-Duster en in de mail je telefoonnummer, neemt de distributeur contact met je op. Zodra hij deze heeft opgehaald, krijgen wij daar bericht van en zullen de kosten worden vergoed.

   Excuses voor het ongemak!

 • By mies60
  on 30. August 2011
  at 15:44

  Nu dus blijkt dat het tablet nooit zal komen (in China), ben ik toch erg boos over de vele leugens. Ik vind dat dit alles niet getuigt van respect voor je klanten. Bovendien brgijp ik dat ik zelf achter de verzendkosten aan mag gaan.

  • By Laura van Velzen
   on 30. August 2011
   at 16:17

   Beste Michelle,

   Wij vinden het ook erg vervelend.
   Vandaag nog zal er een mail uitgestuurd worden naar onze klanten met verdere informatie en instructies.
   De tablets worden naar Nederland verstuurd en (uiterlijk) vrijdag komen we met meer informatie over de levering bij de klanten terug.

   Ik heb van mijn collega begrepen dat de bestelling bij jou al geannuleerd is en dat het geld wordt teruggestort.
   De verzendkosten heb je aan Yourtablet betaald, vandaar dat je ook bij hun deze kosten kunt terughalen. Dit kunnen wij niet voor je doen helaas.

   Onze excuses voor het ongemak.

 • By Ralph
  on 30. August 2011
  at 16:57

  Beste Laura,

  inzake het omruilen van de Robo-Duster heb ik nog geen bericht ontvangen anders dan dat de distibuteur contact zal opnemen. Inmiddels is het weer 6 dagen stil….

  • By Laura van Velzen
   on 30. August 2011
   at 17:26

   Beste Ralph,

   Heeft de distributeur nog geen contact met u opgenomen?
   Is dit het emailadres waarop hij u kan bereiken? Dan ga ik het direct aan hem doorgeven.

   Groeten,
   Laura

 • By Ralph
  on 30. August 2011
  at 21:09

  Beste Laura,
  dit is inderdaad hetzelfde adres waarop ik bereikbaar ben. Bedankt voor de aktie.
  Groeten,
  Ralph

 • By Sandra
  on 30. August 2011
  at 22:43

  Laura, ik heb je gistermiddag al gemeld dat ook ik zit te wachten op een bericht van de distributeur om de RD te laten ophalen. Vandaag een mail naar “support” gestuurd maar noch van jou noch van support een bericht ontvangen. Verbaast me dat Ralph wel een antwoord krijgt.

  Gr. Sandra

  • By Laura van Velzen
   on 31. August 2011
   at 12:11

   Hallo Sandra,

   We hebben je email adres nogmaals aan de distributeur gestuurd, hij neemt contact met je op.
   Je berichtje was over het hoofd gezien, maar wordt tevens opgepakt door de klantenservice.

   Groeten Laura

 • By Sandra
  on 31. August 2011
  at 13:49

  Bedank Laura. Ik wacht af.
  Gr. Sandra

 • By wytske
  on 31. August 2011
  at 15:03

  omdat ik te laat was om de robot duster via groupon te bestellen heb ik hem rechtstreeks via kromhout besteld….lees ergens dat jullie de distrubutie hebben overgenomen…kan ik naar mijn robot-duster fluiten?

  • By Laura van Velzen
   on 31. August 2011
   at 15:09

   Hallo Wytske,

   Je zou het nog kunnen proberen bij de partner, heb je zijn gegevens (anders sturen we deze even naar je toe)? Wellicht dat hij nog een keer reageert, maar wij hebben er geen goede ervaring mee! Om deze reden hebben we de levering ook over genomen. Heb jij in de tussentijd iets van hem gehoord?

   Ik hoop voor je dat je hem nog krijgt / contact krijgt met Kromhout! In dit geval kunnen we helaas niet veel voor je doen. Eventueel zouden we de distributeur kunnen vragen of hij iets van jouw levering af weet (hij zou in eerste instantie al de levering voor Kromhout doen).

   Mochten we kunnen helpen dan horen we graag van je.

   Groeten Laura

   • By wytske
    on 31. August 2011
    at 15:48

    nee niets meer gehoord. bedoel je met partner kromhout? die gegevens heb ik, als het iemansdd anders is dan heb ik geen gegevens.
    Zou je bij de distrubuteur na kunnen gaan of ik op zijn lijst voorkom? b.v.d

  • By Laura van Velzen
   on 1. September 2011
   at 11:37

   Hallo Wytske,

   We hebben even navraag gedaan bij de distributeur, hij weet hier helaas niets van af. Het enige wat hij weet is dat er 40 stuks direct bij Kromhout zijn geleverd voor mensen in de buurt. Ik mail je even alle gegevens die wij van hem hebben, ik hoop dat je hem te pakken krijgt!

   Groeten Laura

 • By René
  on 31. August 2011
  at 15:10

  Groupon komt op mij over als een bedrijf dat problemen heeft om aan zijn betalingsverplichtingen te voldoen. Kortom: een tent die binnenkort failliet gaat. Voor de duidelijkheid: dat gevoel krijg ik hierbij, want de hele afhandeling lijkt precies op wat twee webshops mij mailden een paar weken voor ze de deuren sloten en ik naar mijn geld cq. levering kon fluiten.

 • By Tijmen Pluimers
  on 31. August 2011
  at 17:49

  Op verzoek en advies van Groupon heb ik vrijdag 19 augustus de robo duster onder rembours gezonden naar tilburg echter tot opheden heb ik geen bericht ontvangen dat de robo duster is aangekomen en dat mijn klacht in behandeling is genomen (de robo duster deed helemaal niks ondanks een nacht aan de oplader).
  Ook is deze nog niet retour gekomen.
  De kosten van 15,83 zijn ook nog niet teruggestort….

  Groupon zelf is telefonisch niet bereikbaar, heb al verschillende keren 10 minuten in de wacht gestaan of de verbinding werd verbroken omdat er te veel wachtenden zijn….

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat ik wordt opgelicht…
  ben nu naast de 187 en 7,5 ook nog eens 16 euro kwijt.

  Kan groupon zelf contact opnemen met mij???

  • By Laura van Velzen
   on 1. September 2011
   at 11:15

   Hallo Tijmen,

   Je zult straks een email van onze klantenservice ontvangen. De kosten voor het verzenden van het pakket wordt door ons vergoed.
   In de mail zul je meer informatie staan en we zullen dit zo snel mogelijk proberen op te lossen.

   Onze excuses voor het ongemak!

   Groeten Laura

   • By Tijmen Pluimers
    on 1. September 2011
    at 13:55

    Hallo Laura,

    Bedankt voor je reactie.
    Ik ben benieuwd welke termijn straks is.

    groeten
    Tijmen

 • By Ester
  on 1. September 2011
  at 14:38

  Heb reeds vele mailtjes gestuurd aan Groupon. De laatste reactie was dat de roboduster binnen 48 uur zou worden opgehaald. Deze belofte is wederom niet nagekomen!!!Ik ben het nu echt zat. Wil mijn geld terug plus porto plus de gemaakte extra verzendkosten. Telefonisch zijn ze superslecht bereikbaar. Graag zsm een reactie! Waarom duurt dit allemaal zo lang???

  • By Laura van Velzen
   on 1. September 2011
   at 18:00

   Hallo Ester,

   We hebben doorgekregen dat je gebeld bent. Zodra de Robo-Duster bij je opgehaald is krijgen we een lijst door van de distributeur en krijg je van ons je geld terug en krijg je dit in een mail van de klantenservice bevestigd.

   Groeten Laura

 • By José
  on 2. September 2011
  at 17:18

  Laura,
  Ik had vandaag een afspraak met BF logistics om mijn Roboduster vandaag op te halen! Niemand gehoord of gezien! Dus ook dit bedrijf blijft in gebreken!
  Ik hoop dat deze comment nu wel geplaatst wordt want met mijn vorige comment is dat gewoon niet gebeurd!
  Eerst moet je maanden wachten op ontvangst van de RD en nu kom ik niet van dat kloteding af!!!!!

  • By Laura van Velzen
   on 5. September 2011
   at 14:40

   Hallo Jose,

   Wat vervelend. We hebben even de lijst van BF logistics erbij gepakt en daar zien we wel dat er contact is geweest maar niets van een afspraak… We vragen dit bij hem na. Hun telefoonnummer staat onderaan de mail, dus je zou zelf ook eventueel kunnen bellen voor een afspraak. Ik vraag iig na wat er gebeurd is.

   Groeten Laura

   • By José
    on 5. September 2011
    at 23:35

    Laura,
    Er is wel degelijk een afspraak gemaakt tussen mij en BF logistics! Het bewijs hiervan staat nog in mijn mailbox! Zie hieronder!!!!!!!

    Beste mevrouw,

    Ik heb de afhaalopdracht doorgegeven voor vrijdag voor 10:00 uur.

    Bijgaand vindt u de orderbevestiging.

    Met vriendelijke groet,

    Ruud Smeets

    BF Logistics / VinenRoute

    Hoedemakerstraat 30

    3334KK Zwijndrecht

    Mobile: 0031 6 83168302

    E: info@bflogistics.nl

    W: http://www.bflogistics.nl http://www.vinenroute.nl

    Ik ben al jullie excuses nu wel ronduit zat!!!!!

    • By Laura van Velzen
     on 6. September 2011
     at 10:08

     Hallo Jose,

     Ik geloof dat de afspraak er stond. Het enige wat ik na wilde vragen was wat er mis is gegaan bij BF logistics. Ik begreep van hun dat ze gister contact met je hebben gehad. Mocht dit niet zo zijn, bel dan even het mobiele nummer, dan kun je direct alles afhandelen.

     Ik hoop dat dit helpt!

     Groeten Laura

     • By José
      on 7. September 2011
      at 18:03

      Nee laura,
      Mijn geduld is op! Vrijdag zijn ze niet komen opdagen. Nu had ik voor vandaag een afspraak met BF logistics maar weer niemand komen opdagen!!!
      Waarom bedek je iedere keer deze fiasco met de mantel der liefde?????
      Ook had ik afgelopen weekend een comment op dit forum geplaatst maar dat was er even later weer gewoon afgehaald en geloof dat het een gewone nette mail was!!!!!!!!!!

     • By Laura van Velzen
      on 8. September 2011
      at 11:39

      Hallo Jose,

      We hebben contact opgenomen met BF logistics. Er was een storing bij het bedrijf dat de pakketten op zou halen. We hebben je hierna ook geprobeerd te bellen en hebben je voicemail ingesproken. BF logistics neemt zelf ook nog contact met je op, hij wilde vanavond het pakket ophalen.

      We hebben je post ook niet verwijderd die je vrijdag geplaatst hebt, we moeten alleen de post altijd accepteren voordat hij zichtbaar is.

      Excuses voor al het ongemak!

      Groeten Laura

 • By liesbeth
  on 3. September 2011
  at 11:29

  Ook ik heb vele mailtjes gestuurd aan Groupon. Er wordt gewoon niet meer gereageerd.
  Na ruim drie maanden gewacht te hebben komt er een stofzuiger die ik niet heb besteld….. pak hem uit doe hem aan de lader, vol verwachting…. huppetaaaaaaa meteen foutmelding 05. Dus het ding heeft het helemaal niet gedaan. Wat een troep… en nu staat er een beter ingepakte doos klaar om opgehaald te worden. En nu helemaal geen antwoord met van de klanten “service” ????
  Net als José…. wanneer krijg ik mijn geld terug en wordt dat rotding opgehaald??

 • By Arnold
  on 4. September 2011
  at 03:12

  Ook mij is het met jullie nieuwe “partner” niet gelukt een afspraak te maken. Heb een mail van ze ghad met de vraag hoe ik te bereiken ben etc. die heb ik netjes beantwoord en ondertussen al ruim een week niks. Zucht…

 • By liesbeth
  on 5. September 2011
  at 10:56

  Laura,

  Kan me voorstellen dat ook jij gefrustreerd bent over de hele gang van zaken….. misschien ben je daarom ook op een welverdiende vakantie…. Maar is het ook mogelijk om een collega van jou onze woedende commentaren te laten beantwoorden???
  Het stoom komt zo langzamerhand uit mijn oren!!
  Zorg dat die robotstofzuiger wordt opgehaald en graag zo spoedig mogelijk.

  • By Laura van Velzen
   on 5. September 2011
   at 16:59

   Hallo Liesbeth,

   De klantenservice heeft je mail beantwoord. Mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het graag. Ik begrijp dat je zeer gefrustreerd bent en ik hoop dat je snel een afspraak kunt maken zodat de Robo-Duster wordt opgehaald.

   Groeten Laura

 • By Charlotte Bijster
  on 5. September 2011
  at 14:53

  What the fuck!? Na al het lange wachten heb ik EINDELIJK VANDAAG mijn zogenaamde roboduster ontvangen. Ik heb gewoon de 210 versie geleverd gekregen!!! Dit is werkelijk te achterlijk voor woorden, ik ben niet snel kwaad, maar nu ben ik in alle staten!!!!!

  • By Laura van Velzen
   on 6. September 2011
   at 11:05

   Hallo Charlotte,

   Ik begrijp je frustratie! Voor welke prijs het product precies is ingekocht bij de leverancier weet ik helaas niet, het is wel een ander merk dan de link die je meestuurde iig. Daarnaast komen er uiteraard kosten bij voor het verzenden van het product, garantie ect. Als je niet tevreden bent over het product (waar ik vanuit ga na het lezen van je berichten), dan kunnen we ervoor zorgen dat hij weer opgehaald wordt. Dit kan bij je thuis, maar ook op werk bijvoorbeeld. Een andere optie is dat het hem laat omruilen voor een 310.

   Het makkelijkste is als je een email stuur naar de klantenservice (support@groupon.nl) met in het onderwerp van de mail annulering Roboduster. Vermeld hierin wat je wil (vervanging of volledige annulering) + je telefoonnummer. Dit sturen wij door naar de distributeur. Zodra wij bevestiging krijgen dat het product is opgehaald storten we in het geval van volledige annulering je aankoopbedrag terug op je rekening.

   Mocht je nog andere vragen hebben dan kun je ze hier of in je mail aan de klantenservice sturen.

   Groeten Laura

 • By Charlotte Bijster
  on 5. September 2011
  at 15:29

  Na navraag blijkt de roboduster slechts 100 USD te kosten per stuk bij de leverancier. We zijn dus globaal in de nek geslagen. Heerlijk gevoel!

 • By Charlotte Bijster
  on 5. September 2011
  at 15:30

  Violet Fan(2011-09-05 06:25:00)
  robot cleaner?
  Violet Fan(2011-09-05 06:25:04)
  which country?
  Charlotte Bijster(2011-9-5 15:25:4)
  Is it really 10 dollar each at 500 piece?
  Yes XR210
  Charlotte Bijster(2011-9-5 15:25:28)
  Netherlands
  Violet Fan(2011-09-05 06:26:01)
  not 10 USD, 130USD for sample, 100USD for order more than 100 pcs
  Violet Fan(2011-09-05 06:26:30)
  I means basic model
  Charlotte Bijster(2011-9-5 15:27:14)
  Ok and what will be the price at 500 robots?
  Violet Fan(2011-09-05 06:27:55)
  basic model, USD100 per pcs

  via http://webatm.alibaba.com/atm_chat.htm?enemberId=enaliintcnhometec&pid=466257327&from=1&refer=http://www.alibaba.com/showroom/robot-vacuum-cleaner-xr210.html

 • By Evelien
  on 5. September 2011
  at 18:56

  Ik heb al eerder contact met jullie gehad over het terug sturen van de Robo-Duster, hij staat al netjes verpakt klaar om opgehaald te worden, maar mijn vraag is, wanneer krijg ik daar bericht over?

  Groeten, Evelien

 • By Charlotte Bijster
  on 7. September 2011
  at 10:57

  Mij RoboDuster geeft na opladen al meteen geen teken van leven, de kwaliteit spreekt dus voor zich. Wie heeft de 310 en hoe bevalt deze??

  • By Jan Harmen
   on 7. September 2011
   at 12:46

   @charlotte bijster: Dit is ook het geval bij mijn roboduster 310. Iom Groupon wordt mijn apparaat morgen opgehaald door BF Logistics en vervangen door een nieuw exemplaar (dat is tenminste de bedoeling). Ik hoop dat ik dan aan het stofzuigen kan gaan. Ik hou je op de hoogte.
   Ik zou in elk geval per mail/telefonisch contact opnemen met Groupon voor een oplossing.

   • By Laura van Velzen
    on 7. September 2011
    at 17:34

    @charlotte & jan harmen een nieuwe is uiteraard een optie, maar retour mag ook! Up to you :)

    Groeten Laura

 • By Thessa
  on 7. September 2011
  at 21:08

  Graag wil ik ook de robo-duster retourneren. Het apparaat is tijdens mijn vakantie geleverd en nu, afgelopen weekend thuis gekomen, blijkt het niet te functioneren. Het hangt al 2 dagen aan de oplader en doet verder niks…De afstandbediening is niet te activeren omdat er geen enkele maat!!! batterijen in past. Ik heb een vermogen uitgegeven aan div. type / maten batterijen en ben er klaar mee. Kunnen jullie me even per mail uitleggen hoe de retour procedure in zijn werk gaat? Excuses dat ik niet door alle mails heen spit die hier staan (wellicht staat de procedure daarin vermeld).

  Met vriendelijke groet.

  • By Laura van Velzen
   on 8. September 2011
   at 10:51

   Hallo Thessa,

   We hebben een je verzoek doorgestuurd naar iemand van de klantenservice. Wel vreemd van de afstandbediening, deze klacht hebben we nog niet eerder gehoord. Wel dat hij alleen reageert als hij niet in het laadstation staat, maar pas als hij daaruit is. De retourprocedure komt per mail, maar hij wordt iig bij je thuis of een andere gewenste locatie opgehaald (bv werk).

   Groeten Laura

 • By Anja
  on 7. September 2011
  at 22:42

  @Charlotte,

  ik heb een 310b en ze bevalt me uitstekend! Alles werkt en Truus (zo heet ze) doet wat ze moet doen, behalve dweilen dan…..

  Sta er elke keer weer van te kijken hoe vol het stofbakje is.

 • By Robert-Jan
  on 7. September 2011
  at 23:50

  Ik verbaas me over het geduld van de meeste mensen hier. En ben blij dat bijna iedereen met respect en beleefdheid met Groupon blijft praten. Het feit blijft dat Groupon de schuldige is. Heel leuk dat zij alles op kromhout trading afschoven maar wanneer er iets dergelijks met mijn bedrijf gebeurd ga ik heel diep door het stof om te zorgen dat binnen zeer korte termijn al de gedupeerden alsnog een goed werkend product, zoals omschreven in de advertentie, of hun geld teruggestort krijgen. Helaas is er heel erg laat actie ondernomen door Groupon. Iets wat in mijn ogen not done is voor geen enkel bedrijf. Natuurlijk willen zij ook voor het snelle geld gaan maar zodra je service hierbij totaal achterwege laat ben je wat mij betreft totaal mislukt als bedrijf zijnde. Hopelijk heeft groupon hier van geleerd en worden haar klanten voortaan met het respect dat zij verdienen behandeld. Het is namelijk in deze tijd via de populaire social media echt niet moeilijk een bedrijf met zulke streken binnen korte tijd op haar gat te doen belanden. Zie dit overigens niet als een bedreiging maar respecteer aub mijn mening door het op dit forum te plaatsen.

  • By Laura van Velzen
   on 8. September 2011
   at 11:01

   Hallo Robert-Jan,

   Bedankt voor je feedback. In dit geval is het een zeer ongelukkige samenloop van omstandigheden geweest (die overigens niet goed te praten valt).
   Uiteraard weten wij wat de kracht van social media inhoudt, dit is ook exact de reden waarom we deze blog gestart zijn.

   Intern is er zeker het een en ander aangepast en doen we er op dit moment alles aan om ook de allerlaatste mensen zo goed mogelijk te helpen.

   Mocht je verder nog vragen of opmerkingen hebben dan hoor ik dit graag.

   Groeten Laura

 • By Ester
  on 8. September 2011
  at 00:24

  Eindelijk…..vanavond is de robo-duster bij mij thuis opgehaald door BF Logistics. Ik hoop dat ik zsm mijn geld terug krijg! Graag een ontvangstbevestiging!

  • By Laura van Velzen
   on 8. September 2011
   at 10:57

   Hallo Ester,

   Je krijgt hierover een bericht van onze klantenservice. Wij ontvangen aan het eind van iedere dag een lijst van BF logistics met de producten die opgehaald zijn.

   Groeten Laura

 • By Jan Derk Brouwer
  on 8. September 2011
  at 11:42

  Mijn robot is al kapot. Een wieltje is gebroken waardoor die alleen nog rondjes rijdt. Wat moet ik doen om dit weer in orde te krijgen?
  Hij werkte verder goed. Behalve dan dat het opladen niet automatisch gaat omdat geen contact gemaakt wordt. En het is natuurlijk alleen een stofzuiger zonder beloofde dweilfunctie.

  JD

  • By Laura van Velzen
   on 8. September 2011
   at 14:22

   Hallo Jan Derk,

   Wat jammer dat het wieltje stuk is! Het makkelijkste is om een mailtje te sturen naar support@groupon.nl met in het onderwerp roboduster defect. Dan worden je gegevens doorgegeven aan onze distributeur, die ruilt het product dan bij je om (thuis of andere locatie).

   Groeten Laura

 • By George
  on 8. September 2011
  at 16:10

  De RB is aangekomen en werkt tot tevredenheid alleen de gebruiksaanwijzing is niet te begrijpen je moet de week instellen het is nu week 36 hoe in te stellen?? wie helpt? George

  • By Robert
   on 9. September 2011
   at 14:07

   @George
   Met week bedoelt het apparaat ‘weekdag’ dus niet weeknummer. Dan is maandag 1, dinsdag 2 etc.

   De handleiding zegt dat zondag 1, maandag 2 etc. is maar dat is niet zo.

   • By George
    on 11. September 2011
    at 18:32

    Robert, bedankt voor je reactie maar ik kan er nog steeds geen chocola van maken . ik begrijp dat je dan maar 1 keer in de week “op tijd” de robot zijn werk kunt laten doen. Is de tweede instelling die van de weekdagen een fake?
    Vr Gr George

 • By marjon Weurding
  on 8. September 2011
  at 18:13

  De Rb afgelopen maandag opgehaald en nu bericht
  dat geld op de rekening staat. en het staat er ook.
  Afhandeling is goed verlopen
  Bedankt

  • By Laura van Velzen
   on 9. September 2011
   at 09:07

   Fijn om te horen en bedankt voor je feedback!

   Groeten Laura

 • By fi
  on 8. September 2011
  at 18:39

  Ik probeer een mail te sturen naar het support adres van groupon maar de mail is onbezorgbaar, het emailadres is toch support@groupon.nl?

  • By Laura van Velzen
   on 9. September 2011
   at 10:07

   Wat vreemd dat dit niet lukt, het is wel het juiste adres inderdaad! Je zou ook info@groupon.nl kunnen proberen en / of socialmedia@groupon.nl.

   Als het niet lukt laat het dan even weten dan zoeken we een andere oplossing.

   Groeten Laura

 • By fi
  on 10. September 2011
  at 11:51

  Gelukt als het goed is, nog geen bericht van de distributeur voor ruilen defecte robo helaas…

  • By Laura van Velzen
   on 12. September 2011
   at 15:36

   Hallo Fi,

   We hebben met spoed je gegevens naar BF logistics gestuurd. Zij zullen een afspraak met je maken om je roboduster om te ruilen.

   Groeten Laura

   • By fi
    on 19. September 2011
    at 17:00

    BF heeft het inderdaad vlot opgepakt na je mail. Thnx!

 • By George
  on 13. September 2011
  at 13:39

  Wie o wie kan mij duidelijkheid geven hoe de roboduster te progammeren. Bijvoorbeeld om de dag in de ochtend om 07 uur

 • By ernie vonk
  on 14. September 2011
  at 07:14

  Tja, dan krijg je eindelijk je carneo en kun je nergens een bedieningshandleiding in de doos vinden.
  Op internet gezocht maar dan wordt alleen weergegeven een handleiding van een 400 en 600 type
  met een ronde afstandsbediening…….maar ik heb een langwerpige grijze. .Kunt u mij per e-mail de link sturen zodat ik de goede handleiding kan downloaden?

  • By Laura van Velzen
   on 14. September 2011
   at 12:54

   Hallo Ernie,

   Hier is een Nederlandse handleiding: http://www.carneo.nl/attachments/File/CARNEO_SMART_CLEANER_610_handleiding_NL.pdf
   Dit is alles wat ik voor je heb..

   Groeten Laura

   • By Carneo
    on 31. December 2011
    at 13:52

    Beste Laura,

    Zou je aan een ieder duidelijk willen maken dat de door jullie aangeboden robot stofzuiger GEEN Carneo is!
    Het doorlinken naar de handleiding van Carneo heeft heel wat mensen de indruk gegeven dat ze een Carneo in bezit hebben; dit is NIET het geval. Dus bij problemen aub niet meer mensen doorverwijzen naar Carneo.

 • By Inge
  on 16. September 2011
  at 22:02

  Wat een enorme inspanning moet er geleverd worden om :
  1.eerst het apparaat te mogen ontvangen.
  2. retour te zenden.
  3. geld terug te mogen ontvangen
  4. Hoe kan ik zonder kosten te maken het apparaat weer terug geven aan rechtmatige eigenaar.

  1. te laat geleverd maar beter iets dan niets.
  2. rembours verzonden naar `Kromhout Traiding te Tilburg.
  3. duidelijke taal in mail naar groupon heeft geholpen, 179 euro retour op mijn bankrek.
  4. Vandaag, TNT bezorgt na 3 weken doos weer terug bij mij maar je gelooft het of niet..even 15,85 betalen voor ontvangst.

  Conclusie: Ik heb de doos niet ontvangst genomen deze staat nu op het postkantoor…..na 2 weken wordt het weer bij de afzender aangeboden en je/jullie raden het al..dat ben ik hahahahahahahahha

  • By Laura van Velzen
   on 19. September 2011
   at 09:50

   Hallo Inge,

   Vervelend om te horen. Echter is het wel van belang dat je het pakket aanneemt. De 15,85 krijg je van ons op je rekening teruggestort.
   Ik zal ook vragen of de klantenservice even contact met je opneemt.

   Groeten Laura

 • By Marcel
  on 17. September 2011
  at 10:01

  Ondanks dat dit Blog wat op zijn eind blijkt te lopen en er overwegend negatieve reacties te vinden zijn, wil ik toch ook graag een ander geluid laten horen.
  Laat ik beginnen met te zeggen dat ik dagelijks met plezier thuiskom in een prachtig schone kamer. De roboduster doet zijn werk uitstekend.
  Vorige week bleek echter dat de afstandsbediening niet meer reageerde op de roboduster en dat de tijdsinstelling veranderd was. Gevolg: iedere dag rond middernacht sprong hij (of is het een zij?) aan om “zijn rondje” te doen waardoor je opgeschrikt wordt terwijl je een spannende film zit te kijken, of je rechtop in je bed zit omdat je “iets” in de huiskamer hoort. Probleem is echter dat het instellen van de tijd, of het herprogrammeren zonder afstandsbediening onmogelijk is.
  Balen… Mail gestuurd naar Groupon en kreeg als antwoord: vervelend, maar neem even contact op met BF Logistics. Als volger van dit Blog was mijn reactie onmiddelijk: Sh*t, dit gaat niet goed komen… ECHTER:
  Donderdag gebeld en uitgelegd was het probleem was. Of ik hem om wilde ruilen of een andere afstandsbediening toegestuurd wilde hebben? Naar mijn idee was het laatste afdoende. Een dag later netjes het pakketje binnen. Helaas… niet de gewenste oplossing.
  Weer gebeld met BF Logistics… “geen probleem. Ik ben in de omgeving van Rotterdam vandaag, ik kan de roboduster vanmiddag komen omruilen als u wilt?” Ehhh… JA dat wil ik wel! Paar uurtjes later werd mijn nieuwe werkende roboduster afgeleverd en de defecte meegenomen… Wat een service! Hulde voor BF Logistics! ZO creeer je tevreden klanten!

 • By Hannelore
  on 17. September 2011
  at 22:08

  Ik heb sinds afgelopen dinsdag de robotstofzuiger (typexr2010) in huis. De eerste keer werkte hij prima. Bij de 2e keer gebruik hield het apparaat er spontaan na 10 minuten mee op. Error E002. Daarop de hele robotstofzuiger schoongemaakt. En nog een keer .En nog een keer. Maar helaas. Hij doet niets meer. Ik heb op donderdag een mail gestuurd naar het info adres, maar helaas nog helemaal geen reactie ontvangen. Jammer. Ik hoop via deze weg alsnog iets te horen. Een intelligente robotstofzuiger is leuk, maar helemaal als hij het gewoon doet!

  • By Laura van Velzen
   on 19. September 2011
   at 09:57

   Hallo Hannelore,

   De klantenservice heeft helaas een achterstand waardoor het wat langer duurt om je vraag te beantwoorden.

   Groeten Laura

 • By Thessa
  on 20. September 2011
  at 13:42

  Goedemiddag Laura,

  Vorige week is de robo-duster opgehaald. Mijn dank voor snelle en nette afhandeling. Nu is mijn vraag wanneer het geld terug gestort wordt op mijn rekening.

  Met vriendelijke groet, Thessa

  • By Laura van Velzen
   on 20. September 2011
   at 15:33

   Hallo Tessa,

   Fijn dat de Roboduster is opgehaald.
   De klantenservice neemt vandaag contact met je op hierover.

   Groeten Laura

 • By Charlotte Bijster
  on 21. September 2011
  at 11:31

  Wow mijn Duster doet het daadwerkelijk, ben blij verrast! Ook hier positief nieuws betreffende BF, in eerste instantie kwam het contact slecht tot stand, maar toen die er eindelijk was, werd dezelfde dag nog mijn nieuwe duster verstuurd, nog voordat de oude opgehaald was. Daar werd ik blij van!!

  • By Laura van Velzen
   on 27. September 2011
   at 18:21

   Fijn om te horen! Heel veel plezier met je roboduster!

   Groeten Laura

 • By Sandra
  on 30. September 2011
  at 21:36

  Hallo Laura,

  Tot mijn genoegen is ook mijn aankoopbedrag via creditcard teruggestort. Al met al toch nog een goede afloop en de extra credits maken het voor mij helemaal goed.

  Dank voor je inzet!

  Sandra

 • By Bianca
  on 2. October 2011
  at 09:38

  Zie ik het nou goed staat de roboduster onder een andere naam vandaag als aanbieding bij groupon???
  Er staat bij dat hij een dweilfunctie heeft en als het dezelfde is klopt dit absoluut niet!
  Wij hebben de roboduster en zijn erg tevreden over zijn zuigprestaties. We vinden het wel jammer dat er geen dweilfunctie op zit. Dit was ons vooraf beloofd. Nu zie ik dat dit weer aan mensen beloofd wordt, niet erg netjes!!! En dan heb ik het nog zacht uitgedrukt.

  • By Laura van Velzen
   on 3. October 2011
   at 14:28

   Hallo Bianca,

   Dit is een ander type dan de Roboduster, maar ik begrijp dat het verwarrend kan zijn.

   Groeten Laura

 • By Irene
  on 2. October 2011
  at 10:24

  Ongelooflijk dat jullie er weer ingetrapt zijn.
  Hoe kun je deze ‘aanbieding’ weer op de website plaatsen!

  Er schiet me iets te binnen over een ezel en een steen…

  Ook fool me ones, shame on you, fool me twice, shame on me is hier erg toepasbaar.

  Belachelijk!! Belachelijk!! Belachelijk!! Belachelijk!!

 • By Bert Fidder
  on 4. October 2011
  at 10:19

  Hallo Laura,

  Je hebt het er maar druk mee lees ik.
  Ik heb ook nog een vraagje voor je en wel:
  Is er ergens een nederlandse handleiding te verkrijgen of te douwnloaden.
  Mijn engels is niet zo goed dat ik de bijgesloten engelse helemaal begrijp.
  Bij voorbaad dank,

  Bert Fidder

 • By pleun hoekstra
  on 13. October 2011
  at 13:43

  ALDI actueel vanaf woensdag 12 oktober
  Robotstofzuiger Per stuk 149.00
  Stofzuiger met grote roterende borstel en kleine zijborsteltjes. Dankzij vele sensoren worden botsingen en ongelukjes vermeden. Is de accu bijna leeg, dan keert de robot automatisch terug naar het oplaadstation om daarna weer door te gaan met stofzuigen.
  - geluidsarm
  - diverse programma’s
  - desinfectie met UV-lamp
  - gebruiksduur: 80 minuten
  - compleet met afstandsbediening

  Hebben wij toch nog teveel betaald????

 • By anja
  on 14. October 2011
  at 10:50

  hallo ,een van mijn 2 robo zuigers gaat plots alleen nog maar achteruit en blijft dan uiteindelijk tegen de muur aan achteruitlopen ??heeft het tot nu toe gewoon altijd gedaan …graag hierover advies?!
  bvd anja

 • By Ralph
  on 14. October 2011
  at 19:50

  Hallo.
  Mijn robo duster is stuk. Het rechterwiel loopt zo stroef dat hij het niet meer kan gebruiken. Wat nu?

 • By Robin
  on 20. October 2011
  at 11:52

  Beste,

  Bij mij inmiddels ook 1 wiel stuk waardoor alleen rondjes mogelijk zijn. Contact met info@groupon.nl leverde alleen een reply terug dat Groupon als tussenpersoon niet verantwoordelijk is en dat maar contact met de “Partner” opgenomen moest worden. Ik heb ze gevraagd de contactgegevens vd Partner door te geven omdat ik niet weet waar de pakbon ligt.

  Ik heb wel zo mijn twijfels of Groupon zit zomaar af kunnen schuiven op de Partner. Maar als daar alles goed afgehandeld wordt, hoor je mij niet klagen.

 • By dewi
  on 21. October 2011
  at 11:15

  Op 27 juli 2011 via jullie de Robot Samba besteld.
  Tot nu toe niets ontvangen. Ik heb al 4 mails gestuurd naar het bedrijf dat de Robot Samba verstuurd. Dit mailadres ( info@unituneconcept.com) werd door 1 van de medewerkers van Groupon genoemd op de site van Radar. 30/9/2011 mail ontvangen dat de robot binnen 10 dagen geleverd wordt. 13/10/2011 mail gekregen dat het verscheept is en daarbij een trackingnummer CY619713061FR, zodat ik zelf zou kunnen nakijken waar mijn zending zich bevindt. Dit trackingnummer klopt niet en ik heb nog 2 mails daarna verstuurd, maar daarop geen reactie. Ik heb ook een mail gestuurd naar info@groupon.nl (stond ook op de site van radar), maar kreeg een bericht terug dat zij niets voor mij konden doen. Volgens mij kan Groupon hier zeker iets in betekenen, omdat ik het artikel via jullie heb gekocht. Graag hulp van jullie kant. Mijn ordernummer is trouwens: 18417. gr Dewi

 • By Hannelore
  on 11. November 2011
  at 21:09

  Vanwege mijn defecte stofzuiger heb ik ook via groupon diverse mails gestuurd naar info@unituneconcept.com. Er volgde allerlei onbegrijpelijke mailwisselingen. Ik moest een afleveradres opgeven. Daarop kwam er geen nieuwe robot. Daarna weer 10 mails gestuurd naar zowel groupon als unitune. Tot op heden ben ik al bijna 2 maanden bezig om iets geregeld te krijgen. Ik ben zeer ontevreden en wil mijn geld nu toch echt gewoon terug. Inmiddels reageert info@grouon.nl ook niet meer op mijn verzoeken tot antwoorden. Vandaar via deze weg nogmaals het verzoek. . De enige vraag die ik heb is: hoe krijg ik mijn geld terug? (ticket #11659)

  • By Laura van Velzen
   on 15. November 2011
   at 10:55

   Hallo Hannelore,

   Vervelend dat het zo lang heeft geduurd voordat je een oplossing hebt. Onze excuses hiervoor! We hebben gister onze klantenservice aangesproken. Als het goed is heb je van hun een mail ontvangen en wordt het geld terug gestort.

   We hopen dat je uiteindelijk tevreden bent met deze oplossing.

   Groeten Laura

 • By Carolien
  on 17. December 2011
  at 11:43

  Mijn Roboduster heeft het (na de leveringsproblemen) prima gedaan. Pas sinds kort krijg ik steeds de Error 09 code.
  Gelukkig keek ik even op dit blog om gegevens van de leverancier te zoeken en zag ik dat ik niet de enige was met dit probleem.
  Èn dat er een heel eenvoudige oplossing voor is (schroefjes losdraaien, zie update helemaal bovenin dit blog).
  De schroefjes zitten niet helemaal op de plek waar ze op de foto zijn aangegeven, maar mij is het in elk geval gelukt en hij wandelt nu weer lekker brommend rond in mijn kamer.

  • By Laura van Velzen
   on 18. December 2011
   at 16:28

   Gelukkig, fijn om te horen!

  • By thea
   on 31. January 2012
   at 14:42

   Ook ik had het probleem met die error 9 .
   Ik snap niet dat er vanuit de fabriek niet hiernaar is gekeken.Die dingen test je toch voordat ze de fabriek uitgaan.
   Probleem is nu wel opgelost en hij doet het weer als de brandweer :)

 • By fi
  on 5. January 2012
  at 22:48

  Hoi,

  De mijne is defect maar BF reageert niet op mijn mail of voicemail berichtje, zij zijn wel nog steeds de partij die de roboduster op moet halen?

 • By R.E. van den Berg
  on 9. January 2012
  at 21:17

  Ik heb uiteindelijk 4 maanden geleden een roboduster ontvangen, maar nu werkt het apparaat niet meer naar behoren. Kortom een garantiegeval, hoe los ik dit op. U heeft geleverd met de vermelding twee jaar garantie.

  René van den Berg

  • By Jeffrey GRP
   on 10. January 2012
   at 12:15

   Dag René, zou je contact op willen nemen met de klantenservice? Zij kunnen je hier het beste over te woord staan. Bij twee jaar garantie lijkt het mij dat je gewoon recht hebt op een reparatie of een nieuwe, zoals dat in de wet geregeld is.

 • By Kristel
  on 24. January 2012
  at 11:23

  Bij mij werkt de Roboduster ook niet meer. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en die hebben mij nu laten weten dat ik mail moet sturen naar robo-duster.com. Het zal mij benieuwen aangezien ze in het verleden bijna nooit op mails reageerden…..

 • By Jemer boomsma
  on 20. March 2012
  at 19:22

  Beste Groupon,

  Ondertussen is ook mijn robo duster kapot. De borstel draait niet meer rond. Wie van groupon regeld de garantie? In eerdere berrichten scheef Laura dat de garantie van twee jaar werd over genomen door groupon omdat de leverancier het behoorlijkliet afweten. Dit zal hoogstwaarschijnlijk ook wel met de garantie zo zijn.
  Zijn er eventueel nog onderdelen beschikbaar? Alvast bedankt.

  • By Jeffrey GRPN
   on 23. March 2012
   at 13:28

   Dag Jemer, wat vervelend om te horen dat je robo-duster kapot is! Voor de garantie kun je het beste opnemen met de klantenservice via support@groupon.nl of 020 435 0369. De KS heeft al je koopgegevens bij de hand en kan je dan met alle details te woord staan!

 • By Floris Hendriks
  on 11. May 2012
  at 13:08

  Beste Groupon,

  Ook mijn Robo Duster is overleden. Ik ben nu al ruim een maand bezig om iemand hierover te spreken. Bij de leverancier geeft niemand thuis. Info@groupon reageert blijkbaar ook nietmand, en ook support@groupon laat NIETS van zich horen. Wat een fiasco. Laatste poging op dit blog, wellicht dat hier wel wordt gereageerd, Als dit niet snel wordt opgepakt is dit het laatste wat ik bestel via Groupon. Ben er helemaal klaar mee.

  • By Jeffrey GRPN
   on 11. May 2012
   at 15:40

   Dag Floris,

   We hebben op dit moment een achterstand met het beantwoorden van onze e-mails, we zullen vragen aan de klantenservice om je bericht zo snel mogelijk te antwoorden. Tot die tijd graag geduld alsjeblieft!

   Groeten Jeffrey

 • By Joris Egging
  on 14. September 2012
  at 18:00

  Ik heb een op sterven na dode Samba XR210.

  In augustus 2011 zijn mijn vriendin en ik eigenaar van een Samba robotduster geworden. We waren tot februari dit jaar erg tevreden met wat hij allemaal voor ons deed. In het verleden had de Samba 2 uur nodig om ons hele huis schoon te krijgen. En het huis was dan ook goed schoon.

  Sinds februari dit jaar hebben we problemen met Dexter (zo heet onze Samba). Na eerst zelf al het mogelijke gedaan te hebben (instructies van begin tot eind weer gelezen, hele apparaat opgepoetst als nieuw, speurtocht op internet om vergelijkbare problemen te vinden etc.) ben ik op zoek gegaan naar een contact persoon van Dexter. Na wat mailtjes en telefoontjes had ik eindelijk een mailadres waar ik met mijn vraag terecht kon.
  Na wat vragen over de mail te beantwoorden was de diagnose dat ik een nieuwe accu nodig heb (de accu was gaan lekken). Tot mijn verassing bleek op de accu maar een half jaar garantie te zitten en die was op het moment van mijn eerste mail (na heel wat speur werk) met 12 dagen te zijn verstreken. Hierdoor moest ik voor € 50,- een nieuwe accu kopen. Na wat onderhandelingen zou ik de accu voor € 35,- kunnen krijgen. Probleem is nu dat ik geen reactie meer krijg na de toezegging van € 35,-. Onderhand staat de gewone stofzuiger weer in de woonkamer en Dexter in de kast (in twee minuten krijgt hij het huis niet schoon).

  Kunt u misschien iets voor mij betekenen?
  Contact opnemen met de leverancier, adres gevens waar ik een accu kan krijgen etc.

Leave a comment

(will not be published)

Leave comment