Wordt affiliate van Groupon en verdien commissie!

Hoi! Ik ben Elard, Affiliate Marketing Manager bij Groupon Benelux.  Ik wil ons partnerprogramma wat meer onder  de aandacht brengen, dus vandaar dit artikel. Allereerst, voor degene die niet bekend zijn met Affilate Marketing, hierbij een korte uitleg.

Affiliate Marketing is een vorm van internetmarketing waarbij adverteerders (Groupon) hun partners belonen voor bepaalde prestaties die zij hebben gegenereerd, bijvoorbeeld sales. Deze sales kunnen via verschillende kanalen gegenereerd worden, door middel van een blog, portal, e-mails, etc.

Even een voorbeeld: Laten we zeggen, je zag een aantrekkelijke manicure- en pedicure deal voor maar € 25 bij een nieuwe beauty-salon in jouw stad. Het is zo’n goede deal dat je de bezoekers van je website hiervan op de hoogte wilt stellen. Als ze vervolgens ook de deal kopen en profiteren van alle voordelen van Groupon, dan ontvang jij commissie… Maar wacht er is meer!

Het kan natuurlijk voorkomen dat een bezoeker van je website de aanbieding heeft gezien, maar uiteindelijk niet heeft gekocht.  Een week later besluit hij/zij om een andere deal te kopen. Je ontvangt dan alsnog je commissie. Ons partner-programma is namelijk zo opgezet dat zolang er binnen 30 dagen een aankoop wordt gedaan (na de eerste referral), je alsnog recht hebt op de commissie.

Verder krijg je als Groupon-affiliate, ook nog eens toegang tot ons rapportagesysteem, waarmee je nauwkeurig het aantal kliks en sales kunt bijhouden. Ook wordt er vastgelegd hoeveel commissie je hebt verdiend.

Deelname aan ons affiliate-programma is helemaal gratis en we hebben een heel team aan mensen voor je klaar staan om je te laten zien hoe het werkt. Dus, wil jij ook commissie verdienen via Groupon? Wordt dan affiliate en meldt  je aan! Meld je hier aan

Wil je meer informatie? Stuur ons dan een e-mail naar affiliate(at)groupon.nl.

Comments

 • By Dailydeals
  on 19. October 2011
  at 16:56

  Hi, Wij maken alle gebruik van jullie affiliate programma en zijn daar erg tevreden over. Jullie waarschijnlijk ook want wij sturen dagelijkse vele mensen door naar jullie website.
  Alleen de commissie constructie is een beetje raar. De meeste mensen ontvangen 8 % commissie, wij ontvangen 5 % commissie.
  Kunnen jullie misschien uitleggen waarom?

  • By Laura van Velzen
   on 24. October 2011
   at 15:06

   Beste affiliate,

   Leuk om te horen dat jullie tevreden zijn over ons partner-programma! Wij zijn ook blij om Dailydeals als affiliate te hebben. Jullie website ziet er erg overzichtelijk en professioneel uit!
   Om antwoord te geven op je vraag: Alle aggregator-websites, zoals die van Dailydeals ontvangen 5% commissie bij Groupon i.p.v. 8%.

 • By drop
  on 25. October 2011
  at 10:10

  waarom wordt hier niet op gereageerd?
  ik heb zelf zeer slechte ervaringen met
  de CORENDON kortingsbon,
  die eigenlijk onbruikbaar is.
  waar is hier het forum dat er zou moeten zijn?

  • By Laura van Velzen
   on 27. October 2011
   at 10:58

   Hallo,

   Mocht je klachten hebben over de Corendon bon, dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Via deze link kun je de veelgestelde vragen lezen en vind je ook de contactgegevens. http://contact.groupon.nl/

   Ik hoop dat ik je zo voldoende heb geinformeerd.

   Groeten Laura

Leave a comment

(will not be published)

Leave comment