Diga: Absoluut de moeite waard en niet voor niets de beste deal van 2011! [Mystery Shoppen]

Ook in Amsterdam hebben we weer een Mystery Shopper op pad gestuurd. Hieronder lees je het eerlijke verslag van een anonieme Grouponner die Diga bezocht. En dat beviel bijzonder goed…

Alleen het reserveren koste wat moeite. Omdat Diga een erg gewilde plek is om te eten, moest ik namelijk drie keer bellen voordat we een tafel konden reserveren. Op een maandagavond was er plaats. De ontvangst was attent en vriendelijk, dat bleef zo, ook nadat de Groupon-bon heel discreet in ontvangst genomen werd. De ober wees op de mogelijkheid van een wijnarrangement, zonder dat op te dringen. Wij vonden vier glazen teveel en hij stelde vriendelijk voor om per gang te beslissen of we het bijbehorende glas wilden.

De gerechten waren verfijnd, met originele ingrediënten. Het was ook mooi opgemaakt en het belangrijkste, de smaak was erg goed. De ober gaf op ongedwongen manier uitleg. We hadden een paar vragen over de herkomst van de ingrediënten en daar kregen we een serieus gesprek over. Het smakelijke warme brood werd zelfs ongevraagd aangevuld. Ze waren zelfs zo vriendelijk om op ons verzoek de muziek wat zachter te zetten. Kortom, het was een geslaagde avond met goed eten in een prettige sfeer.

Uit deze review blijkt wederom dat Diga niet voor niets behoort tot de beste deals van 2011!

Comments

  • By Franca
    on 20. March 2012
    at 10:14

    300% mee eens!!!!!

Leave a comment

(will not be published)

Leave comment