Restaurant de Engel: exclusief, leerzaam en smaakvol [Mystery Shoppen]

Er is weer een Mystery Shopper op pad geweest om de kwaliteit van een van onze deals te testen. Dit keer was Restaurant de Engel in Rotterdam aan de beurt. Het eerlijke verslag van een anonieme Grouponner kun je hieronder lezen.

Eten bij De Engel, dat leek ons wel wat. Exclusief dineren en dat voor de helft van de prijs. We gingen er met het openbaar vervoer naar toe, want we hadden gekozen voor een bijpassend wijnarrangement.

De deur werd netjes voor ons opengedaan, jassen werden aangenomen en daarna werden we begeleid naar onze tafel. We kregen een aperitief en een smaakvolle amuse om de avond te starten. Daarna konden we in een rustig tempo de hele avond genieten van verrassende creaties met vis en vlees of vegetarisch.

Ook kregen we steeds weer een andere wijn erbij en iedere keer hoorde daar een leuk en leerzaam verhaal bij over de druivensoort, de wijngaard en de smaak en geur. Afsluiten met een prima kopje koffie en een glaasje Armagnac.

De bediening gaf ons de hele avond een juiste dosis aandacht. Al met al een geslaagde avond.

Comments

 • By John
  on 1. April 2012
  at 10:49

  Wil niet zeuren, maar Restaurant De Engel vind je toch echt in Rotterdam en niet in Den Haag.

  • By Jeffrey GRPN
   on 4. April 2012
   at 11:24

   Die hadden we even over het hoofd gezien, het is aangepast!

 • By Tanja
  on 26. April 2012
  at 10:10

  Haha, laten we het houden op de regio Zuid Holland

Leave a comment

(will not be published)

Leave comment