Lopen voor Fight Cancer – Heldenrace 2012

Heldenrace
Het is alweer een tijdje geleden, maar ik wil toch nog even kort stilstaan bij de Heldenrace die ik op 8 juli heb gelopen. Vorig jaar werd ik geïnspireerd door een oude bekende, die dezelfde loop liep. Zes kilomter voor een zelf te kiezen doel. Een afstand die voor mij niet extreem uitdagend is (hoewel die uiteindelijk nog best wat tandenbijten kostte, zie verderop) en me deed denken: “Waarom zou ik zoiets eigenlijk níet doen?”

 

Omdat het kan
Dit jaar besloot ik het daarom toch maar eens echt te gaan doen. Gewoon omdat het kan. En dankzij degenen die me hebben gesupport kijk ik met plezier en trots terug op 6 kilometer in de regen, door de modder, zij aan zij met m’n vader, tussen honderden anderen mensen die ook voor hun eigen goede doel liepen en totaal meer dan 150.000 euro hebben opgehaald.

Klein stapje verder
Zelf heb ik 545 euro mogen kunnen bijdragen aan Fight Cancer en daarmee hopelijk de wetenschap weer een klein stapje verder gebracht richting het beter kunnen bestrijden van deze verschrikkelijke ziekte. Uiteraard wil ik alle donateurs die daaraan hebben bijgedragen vanaf deze plaats bedanken, van vrienden en famieleden tot aan oude bekenden en een hele waslijst Groupon collega’s. Allemaal ontzettend bedankt voor jullie support!

Jarig
In het bijzonder wil ik Sepp en Jurriaan bedanken, aan wie ik een groot deel van de donaties van collega’s te danken heb. Na zelf het goede voorbeeld gegeven te hebben lieten zij op mijn verjaardag geen collega onze bureaus passeren zónder mij te feliciteren (compleet met posters en al) én daarbij ook een donatie te doen.

Guys bedankt, en natuurlijk ook iedereen die heeft bijgedragen!

Aangezien ik zelf de race letterlijk op mijn sokken heb kunnen lopen (figuurlijk viel dat nog best tegen) ben ik eigenlijk nog veel trotser op de twee mensen die ik heb kunnen inspireren om hetzelfde te doen en zich bij mijn team aan te sluiten: mijn vader en Dennis Linneman. Ook zij hebben de uitdaging glansrijk doorstaan en daarmee hebben we met z’n drieën meer dan 1400 euro binnengelopen voor Fight Cancer. Vaders, Dennis, petje af en bedankt dat jullie mee hebben gelopen!

Until next time,

Elvin


Leave a comment

(will not be published)

Leave comment